- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.221
aslı kzumiyi bakıyosun kendine bak burda diyette olan limon var
ama fil diyeti
şu sıra abarttım,kendimi yemeğe verdim stresten
ne stersin var ki güzelimboşver
iş,güç,stresten bol ne var
sahiden aldın mı kız,o kadar mı çekti canın:26:
aman ya dünyanın işini biz mi bitireceğiz kuzum ben ilk yılımda deliriyordum psikolojim çökmüştü resmen artık eve sorun getirmememeye çalışıyorum. yoksa migrenden ölüyorum
Evde vardı.
Tuzsuz olandna cildim için arada yiyordum.
bende de var migren,hatta şu an başım çok ağrıyor ama ilaç içmemek için direniyorum
ben yorgunum,iyi geceler kızlar
Teşekkürler canım ben arada siteyi açıyorum bakamadan kapatıyorum yoğun biraz..Katılıyorum. Ben ısınmadım zaten. Sohbet ettik gitti. İş yerine gelen misafer oldu.
Akşamları giremiyorum.
Çok uykum vardı 9 da uyudum :) sonra bir ara kanalda film vardı ona baktım tekrar uydum
hayırlı olsun Limonatam
Muhabbet kuşları iyidir. KIsmet açsın
Öyle diyorlar...
Allah huzurlu yuva kurmak nasip etsin yaa. evin eksiği bitmiyor.
Akşamları giremiyorum bende Tugcecim.. Sağlık sonuçların tertemizçıkar
Güzel günler cerencim.
Selam Challernger.. Ne zor isim buldun yaaa. yazarken üste bakarak yazıyorum
ben yine kaçırdım hoşlandığın kişiyi mi sildin ev arkadaşını mıAklımdan bazı şeyleri atması zor tabi. Ama hayat devam ediyor..,
Sildim ve o mevcut sayfayıda kapattım. Sitede de fotolarımı da sildim.
Adresi kullanmıycam.
hadi gözün aydın kolay gelsin şimdiden...yaşasın bekledıgıme değmış dış tıcaret kursu önümüzdeki hafta başlayacak benım ıcın cok ıyı olacak çok..
hoş geldin zuzuvalla aşk istemeyle olsaydıtanıştığımıza memnun oldum bende yabancı bir şirkette personel müdürüyüm
ben de farkettim yok epeydir bir ara hastaydı sonrada yoğunlaştı galibacanım doğru kısı olması gerekıyor ben benden hoşlanıyor olarak gelenlere kanka ayağı yapıyordum resmen adamlarla dostluk kuruyordum al işte beyfendıde çarpıldım kaldım bır sözüne bır gülüşüne aylardır aklımdaydı sonunda hayatıma alıyorum yavaş yavaş..
nar_çiçekten haberı olan varmı?
kıslar; akşam renkli hamurlardan söz kurabiyesi yaptık, kuruması için bekletiyoruz.
bu akşam poşetlenip, etiketleri zımbalanıp, kurdela takılacak
Kolay gelsin canım.
evet ya bugun kaçtır kızlara soruyorum nar_çiçek nasılsın? nasıl gidiyor?
kızlar sımdı cıktım toplantıdan ve hazırlanıp cıkacağım.hepınızı cok sevıyorum...
tuğcecım bana kart bakarmısın? iş ve aşk ıle ılgılı?
Teşekkürler canım ben arada siteyi açıyorum bakamadan kapatıyorum yoğun biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?