- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.181
Kurumsal değil.bide fılozof çalıştıgın sırket kurumsalmı? ona göre benım mesela okulumun sırketle anlaşması var %50 burs verıyor devlette 10000 tl iken yüksek lisans tezsiz.benım okulumda 13.500 tl tezli oldu yüksek lisans ve hocalar aa o oradan lojıstık olarak bız ona değer katmalıyız dıye bana yaklaşıyorlar.
bende yemeğe gidiyorum sonrasındada bır toplantıya giricem erken cıkcam ıcın bıdahada giremeyebilirim .. öptüm hepinizi.
merhaba güzellernasılsınız..
afiyet olsun burda hava çok güzel pırıl pırıl güneş :))
bende yemeğe gidiyorum sonrasındada bır toplantıya giricem erken cıkcam ıcın bıdahada giremeyebilirim .. öptüm hepinizi.
Tam bakamadım canım. Dediğin yer e-mba tezsiz mi? tezli var mı acabayazdım dedıgım okulda ben hatta 2.ci yükseğimi yapmayı düşünüyorum tez bıttıkten sonra bı bak ıstersen ben herkesten cok iyi diye duyuyorum.
merhaba hoşgeldin nasılsın...
Tam bakamadım canım. Dediğin yer e-mba tezsiz mi? tezli var mı acaba
iyiyim zuzu teşekkürler.. sen nasılsın, yemeğe çıkacağım arkadaşı bekliyorum.. ne yesem tavuk mu yesem bugün :26:
teşekkür ederim bende iyiyim...tavuk ye bence:))))))))) benim daha var yemek paydosuma saat 14:00 çıkıyorum
sen ne yemeyi düşünüyorsun? afiyet olsun canım şimdiden
valla hiç düşünmdim daha dışardan yiyoruz genelde ....bazen seçenek kalmıyo sıkılıyorum pofff bak düşürdün aklıma şimdi ne yesemki:)
kıslar; akşam renkli hamurlardan söz kurabiyesi yaptık, kuruması için bekletiyoruz.
bu akşam poşetlenip, etiketleri zımbalanıp, kurdela takılacak
eveet canım. haftasonu inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?