- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.201
Bazen bende de oluyor o! Olmayacak tiplerden hoşlanmak ama çok nadir. Ya da hoşlandığın tipin evli olduğunu öğrenmek. anında bitiyor zaten o anda... Allah'a şükür ki bitiyor...
Evet ben de öyleyim. Herkesle kanka, ağabey-kardeş!
Narçiçek yoğundu en son!
Turkuaz ne yapacaktın adını?
benım sırkette hanı sıze anlattıgım adam vardıya oda evlı cıktı.. hemde hıc caktırmadı geçen gün şans eseri başka bır şubemızdekı mdürden öğrendim kaldım.
evlı erkekler cok kötü ya ama sonuçta elektrik alıyorsakta durduk yere degıl onların yapması sonucu alıyoruz.Allah korusun boyle tiplerden.
canım yok senın ıcın demedim turkuaz karşıdaya onun ıcın dedim ama sen ıstersen bı ıstanbul üniversitesine bak.eğitimi gerçekten ıyı çünkü.
Malesef ya... Ben uzun süredir o yoktu... Uzun süredir beğendiğin biri ile kötü olunca kendimi tuaf hissediyorum.
Kısmet diyorum üzerine konuşmuyorum
Allah sınavdan geçiriyor...sabır diyorum...
Allah korusun valla öyle. hayırlı insan çıkarsın karşımıza. Erkekler bizden korksun kardeş birine beğeniyorsan ilk önce soyunu sopunu araştıracaksın
canım sen sildin vs yaptın içinden geleni.
unutmak istemek çok önemli böyle mevzularda.dün cevap yazcaktım haa yazim derken hep bişi çıktı.
bence artık aklına geldikçe aman ya hayırlı olsaydı böyle olmazdı de ve geç.
ben şahsen öle yapa yapa unutuyorum. çok faydalı olduğunu düşünüyorum.
bilinçaltında da
hayırlı değilmişki olmadı olayı yerleşiyor zamanla ve acı hafifliyor.
öperim
merhaba kızlar nasılsınız.epeydir gelemedim buralara.
merhaba kızlar nasılsınız.epeydir gelemedim buralara.
ay ne güzel canım şimdiden tebrik ederim ...hazırlıklar tamammı?
teşekkür ederim canım benim. şimdilik ikramlık tatlı kurabiye hazırlanıyor.
c.tesi de kıyafet kuaför işini hallederiz inş.
oldukça yoğunum canım, sağ ol! :13:merhaba prensesim. nasılsın.. yoğunsun bu ara
maşallah. bayılıyorum şeker hamuru ile yapılan şeylere... ellerinize sağlık marifetli insanlar...kıslar; akşam renkli hamurlardan söz kurabiyesi yaptık, kuruması için bekletiyoruz.
bu akşam poşetlenip, etiketleri zımbalanıp, kurdela takılacak
Narçiçek, nerelerdesin sen? Hâlâ yoğun musun?merhaba kızlar nasılsınız.epeydir gelemedim buralara.
anka kuşumuz yanıbaşımızda yaherkes ikiledi kuşları,senin daha yolun var
selam kızlar2,5 tabak bir şey yedim,şiştim ama ne yediğimi söylemeyeceğim,yoksa turkuazın terliği gelir
ne yediğine bağlı
yok söylemem,kesin canın çeker,gerçi hazır alıp pişirdim ama
pizza mı
söylemezsen terlik gelcekkkbu defa :104::104::104::104::104:
balık mı:104:
Yarasın tosunumamantı....:26:
selam kızlar2,5 tabak bir şey yedim,şiştim ama ne yediğimi söylemeyeceğim,yoksa turkuazın terliği gelir
Yarasın tosunuma
Bende bişi yedim
Kabak çekirdeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?