30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

internet yavaş bu günlerde nedense,sebebini turkuaza soralım dur
kız ülkede çalınmadık şey kalmadı.
herhalde sıra bizim internet hızımıza geldi. parçalarım onlarııı

öyle olsa önce benimkini çalardı ama ben 7-24 burada online olunca adam çalamamıştır,doğru sen de haklısın

kızım sen avukat kadınsın, adam bide bir şifre için senle mahkeme mahkeme uğraşcak değil yaaa..
bide bana kavuşacakken daha da uzaklaşacak. sen adamı sürüm sürüm mahkemelerde süründürürsün

kocaya kaçamam koca kaçrmam lazm tek şansm bu cnm , 2 ay girmezssem böyle düşünebilirsiniz
o nu sayma kurufasülye o
başkasna bakyodum eviymiş bakmay kestim en iyisi ders çalşym dedim şimdi ders çalşyoum

temiz apartman bizimkisi
beyzoş olsa sana güzel bir laf ederdi şimdi
ben de yatıyorum iyi geceler

temiz apartman bizimkisi
beyzoş olsa sana güzel bir laf ederdi şimdi
ben de yatıyorum iyi geceler

kızım herşey beyzanın gelmemesi ile başladı
senin fakla 5 kişi ban 11 kişi var

kocaya kaçamam koca kaçrmam lazm tek şansm bu cnm , 2 ay girmezssem böyle düşünebilirsiniz
o nu sayma kurufasülye o
başkasna bakyodum eviymiş bakmay kestim en iyisi ders çalşym dedim şimdi ders çalşyoum

kısım baktın koca moca yok ne varsa dersde var dedin dime.
aferin akıllı kıs ol
amaaannnn evli adamsa bacım 10 km öteden yürü
hepinize bunlar kokulu kokulu beleşeee

akşam akşam baya güldüm sayenızde sevıyorum sızlerı hatuncuklar..

bende onlıne fal baktırıyım dıye kahve ıctım uykum kaçtı..

ıyı geceler sızlere.

Son düzenleme:
yemedim canım , yemek yemedim. greyfurt ağacını yiyecem ben anca...

akşam akşam baya güldüm sayenızde sevıyorum sızlerı hatuncuklar..

bende onlıne fal baktırıyım dıye kahve ıctım uykum kaçtı..

ıyı geceler sızlere.
biz de seni seviyoruz...,

bu arada yatanlara iyi uykular...

benim sadk yarim dersdir bundan sonra
Allah korusun kıssss evlilerdeniçime doğdu araştrdm çözdüm olay ajan olcak kısım he
hadi cnm tatlı rüyalar

ben de forest gump ı izledim az önce,ağlamaktan helak oldum

bende yarım bırakmıştım zamanında ama ünlü filmdir kendileri :) ağlama kuzum sen

bende anlamadım 2 sınde bı adam açtı 3.cüde sen açtın :) teldede dedm ya neyse en azından geçte olsa konuşabildik:)
yavru adamın numarasıyla sonu aynıysa başında 544 gibi şeyler değişiklik gösteriyo. aynı şey bana da oldu arkadaşın başı farklı ama sürekli farklı bi adamı arıyordum :)

kerevizi portakallı yaptım kokmadı hem ben elimde kalan kokusunu bile seviyorum

sebzelere dadandım yıllardır yemediğim için haksızlık yapmışım

herkeslere günaydın,
yeni kalktım sayılır

herşey bu kurbaanın yüzünden herşeyyyy herşey

fotoğraf çekmek benim için terapi gibi evet çok seviyorum birşeyleri karelemeyi.. bu aralar bir sürü uğraşa dalıp vakit bulamasam da...tavsiye ederim..

ay bende kereviz kokusunu sevmem hiç annem yaparken mutfaktan kaçarım ama zeytinyağlı enginara bayılırım hiç yapmadım gerçi ama dışarda yedim..
bu aralar zeytinyağlı karnabahar keşfettim onu yapıyorum arada.. balık kokmasını istemiyorsan fırında yapabilirsin o o kadar kokmuyor canım...

ceren karnabahara havuçta koyuyor musun çok lezzetli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…