- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.601
kız ülkede çalınmadık şey kalmadı.internet yavaş bu günlerde nedense,sebebini turkuaza soralım dur
öyle olsa önce benimkini çalardı ama ben 7-24 burada online olunca adam çalamamıştır,doğru sen de haklısın
ben yeni duydum iyi mi
kıs filozofum sana bayıldım bu akşam. çok güldürdün beni.
yemek yeee yeee yatmadan greyfurt yiğim yağlarımı yaksın
greyfurt hangi bir yağı yakacak bacım hangi yediğini
kız kadına deseydin teyze beni kaçırma boşuna ailem fakir benim diye
kıs seni kim kovabilir. nerelere kaçtın?
dedim bu kocaya kaçtı herhalde. en son şu sizin şirkette müdüre kadar tanışmak isteyen adamı anlattın sonra kayboldun.
naptın kız buluştun mu?
kısım seni komşular kaçırcak ben diyim.
kimse kimseye poğaça, börek filan taşımaz bu devirde...
valla gece oldu enerji patlaması yaşıyomm
hadi ben yatar mini serçelerimmm
seke seke yatağıma gideyim.
temiz apartman bizimkisi
beyzoş olsa sana güzel bir laf ederdi şimdi
ben de yatıyorum iyi geceler
kocaya kaçamam koca kaçrmam lazm tek şansm bu cnm , 2 ay girmezssem böyle düşünebilirsiniz
o nu sayma kurufasülye o
başkasna bakyodum eviymiş bakmay kestim en iyisi ders çalşym dedim şimdi ders çalşyoum
yemedim canım , yemek yemedim. greyfurt ağacını yiyecem benkıs filozofum sana bayıldım bu akşam. çok güldürdün beni.
yemek yeee yeee yatmadan greyfurt yiğim yağlarımı yaksın
greyfurt hangi bir yağı yakacak bacım hangi yediğini
kız kadına deseydin teyze beni kaçırma boşuna ailem fakir benim diye
kıs seni kim kovabilir. nerelere kaçtın?
dedim bu kocaya kaçtı herhalde. en son şu sizin şirkette müdüre kadar tanışmak isteyen adamı anlattın sonra kayboldun.
naptın kız buluştun mu?
biz de seni seviyoruz...,akşam akşam baya güldüm sayenızde sevıyorum sızlerı hatuncuklar..
bende onlıne fal baktırıyım dıye kahve ıctım uykum kaçtı..
ıyı geceler sızlere.
kızım herşey beyzanın gelmemesi ile başladı
senin fakla 5 kişi ban 11 kişi var
kısım baktın koca moca yok ne varsa dersde var dedin dime.
aferin akıllı kıs ol
amaaannnn evli adamsa bacım 10 km öteden yürü
hepinize bunlar kokulu kokulu beleşeee
akşam akşam baya güldüm sayenızde sevıyorum sızlerı hatuncuklar..
bende onlıne fal baktırıyım dıye kahve ıctım uykum kaçtı..
ıyı geceler sızlere.
ne ameliyatı?bende cıkıyorum yarın köpeğim ameliyat olacak uyumamm lazımmm...optüm sızlerı kocaman
ne ameliyatı?
geçmiş olsun.
sağol cnm rotum var benım..
rotların kalçalarında problem olurmuş.. kalçasında problem oldu yarın kalçasına altın bı parça takılıcakmış bakalım.
ben de forest gump ı izledim az önce,ağlamaktan helak oldum
yavru adamın numarasıyla sonu aynıysa başında 544 gibi şeyler değişiklik gösteriyo. aynı şey bana da oldu arkadaşın başı farklı ama sürekli farklı bi adamı arıyordum :)bende anlamadım 2 sınde bı adam açtı 3.cüde sen açtın :) teldede dedm ya neyse en azından geçte olsa konuşabildik:)
Merhaba kızlar, nasılsınız?
Petunya ne yaptı acaba?
Bugün sözlenecekti.
Canım, bir tarifim var. Boğaz için miydi? Yoksa öksürük için miydi? emin olamadım. Şöyle: cezvede bir bardak süt ılık ya da ısıt biraz işte. Ocağın altını kapattıktan sonra içine birkaç tane hatmi çiçeği koy, ağzını kapat! beş dakika sonra süz ve iç. Geçmiş olsun canım...
ellerine sağlık canım, güzel olmuş mu?
Rampaların ustasıyız, kerevizin hastasıyız... Her türlüsünü severim. Etli, Zeytinyağlı ya da rendeleyip yoğurtlu (cevizli)
Özellikle kokusuna ve yapraklarına bayılırım.
herkeslere günaydın,
yeni kalktım sayılır
herşey bu kurbaanın yüzünden herşeyyyy herşey
fotoğraf çekmek benim için terapi gibi evet çok seviyorum birşeyleri karelemeyi.. bu aralar bir sürü uğraşa dalıp vakit bulamasam da...tavsiye ederim..turkuaz veya bırlıkte yaşamayı savunanlar herkesın fıkrı kendıne hastır kesınlıkle daha oncedende yazılanları okumadım.sen yada x ınsan olarak ne yazıldı ne oldu ne bıttı sımdı okuyacagım ama bak sen evlenmışsın ben evlenmedım ve hayatımda bır süre erkeklerden hep kaçtım.. kım ne dıyecek dıye ,kım ne düşüncek dıye evet aynı evı paylaşma düşüncesi evet güzel ama sen karşındaki insanla ne paylaşabılırsın veya sınır nereye kadar?
ben yaşadım cnm yaklaşık 1 sene yaşadım.. aynı evı karşımdaki adamla her yaz hazırandan-kasım ayına kadar 2005-2012 yılları arasında paylaştım hayatımın evet en guzel dönemıydı ama gerçekten o ınsana alışmak ,o ınsandan kopması ve o ınsanın senın düşündüğün kadar karakterlı bırısı olmaması vs gibi durumlar var.gene dıyorum evlılık bır eğer resmıyete sadece dökmek olarak bakmamak gerekmekte.bugun bırlıkte yaşadıgın ınsan yarın elın adamı olabılıyor ve sen sadece o evde yaşamakla kalıyorsun .. ha benım dedıgım olay kadının kullanılması ,erkeğin kadını kullanma olayı asla değil bunu kesınlıkle belırtmelıyım olay bu degıl benım mantıgımda cünkü erkekle kadın bırseyler yaşıyorsa ,kadında erkekle aynı seylerı yaşıyor.yanı kımse kımseyı normal bırey olarak kullanmıyor ama karşındakı adama bugun ne kadar güvenebılırsın benım asla bunlar başıma gelmez dedıgım adam oyle seyler yaptıkı ,öyle sözler duydum ki .. en basıtı ben zaten bırseylerı onunla paylaştım benım karım zaten o hayatta ayrılamam dıyen kapılarımda yatan adamdan o kadar farklı bır adama döndüki..
bazıları dıyebılır evlendıgındede bu durum olabılır hayır olamazdı benım onun aılesının soylemış oldugu cumleleri asla ben evlenseydım duymazdım.. ayrıldıktan sonra onun arkadaşlarının nıkahlı eşlerı o kadar degerlı olup ben o kadar değersiz oldumki.. belkı de kuyruk acım var bılmıyorum ama ben gerçekten bırlıkte yaşamaya karşyım.
yanı gıdıpte bır ımza atmak zor olmamalı.sen benım emınım ıcımı bılıyorsun gerçekten ben sana yazmadım.aaa yabancı erkek olsa belkı gene denerım ama toplumuzun kültüründe ,türk erkeği ile yaşanılmıyor emın ol.yaşarsan gün gelıp o..dan farkın kalmıyor malesef erkeklerın yetiştirilme tarzından bu durum kaynaklanıyor..
bende bugun pızza-patates kızartması,nargile,türk kahvesı ıctim .bende baya yemış oldum..
cerencım evet cok ıstıyorum ya bende fotoğraf cekmeyı.. makıne almak ıstıyorum telımı vs kapatıp sadece sokak sokak gezip fotoğraf cekmek ıstıyorum.keske vaktım olsada yapabılsem..
ay bende kereviz kokusunu sevmem hiç annem yaparken mutfaktan kaçarım ama zeytinyağlı enginara bayılırım hiç yapmadım gerçi ama dışarda yedim..çok kötü kıs.
bak koca kış bitti daha balık yiğemedim düzgün.
dışarda yiğeceğim yer uzak.
evde de kokuyor diye yapmıyorum.
1 gün balık yiyom 3 gün başım ağrıyor düşün.
enginar beceremiyom ben ya zaten tadıda güzel değil.
ama kereviz limonla ekşili güzel oluyorda kokmasa bide
ay bende kereviz kokusunu sevmem hiç annem yaparken mutfaktan kaçarım ama zeytinyağlı enginara bayılırım hiç yapmadım gerçi ama dışarda yedim..
bu aralar zeytinyağlı karnabahar keşfettim onu yapıyorum arada.. balık kokmasını istemiyorsan fırında yapabilirsin o o kadar kokmuyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?