- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.641
yok o zaman sorma bana tarif diyorum işte
sen yemeklerden iyi anlıyorsun.sorcam.
sen yemeklerden iyi anlıyorsun.sorcam.
dün sen bana kızdın mı. mesaja niye cevap vermedin.:26:
kızmadım da bugün cevap veririm,her zaman cevap yazma modumda olmuyorum.
haftasonu evde oturunca kahveye sarıyorum.evde olmak bana iyi gelmiyor. bende kızdın yazmadın sandım. temem bekliyorum o zaman cevabını
karar verdim bundan sonra evde oturmayacağım. inglizce kursuna gidicem. hem kendimi geliştirim geç bile kaldım.
evde oturup evi beklemekten herkese sarıyorsun sonrabelki yeni birileriyle tanışırsın.
evde oturmak yaramıyor. sataşıyorum etrafa.neyse okul başlıyor biraz bağırınca stres atarım.
bağır bakalım,buldun küçük çocukları
neresi küçük eşek kadarlar benden uzunlar. anca zapt ediyorum
olsun,büyük insanla uğraşmaktan iyidir,büyüklere öyle bağıramazsın da
lisedekiler daha zor. :18: bizdekilerde liseye geçiş sınıfı. boyları uzun ama hala çocuk aklı var.
güzel olursa bana da haber ver ben de deneyeyim:)bence tamamını izlemelisin,çok güzel bir filmdi.
kereviz almayı düşünüyorum,bu kadar konuşmadan sonra
güzel olursa bana da haber ver ben de deneyeyim:)
ben de bu aralar leyla ile mecnunu izliyorum netden.. önceden izlememiştim bir arkadas çok bahsetti.. beğendim
o geri zekalıda nispet yapar gibi fotgraf koyuyor. artık gerçek anlamda değişmek istiyorum. eski günlerim geride kalsın istiyorum. nerden başlamalıyım. neler yapayım tavsiyeleriniz var mı. çok negatif bakıyorum herşeye sorunlu bir tip olup çıkacağım yakında. ben önceden böyle değildim. yardımınıza ihtiyacım var.
o geri zekalıda nispet yapar gibi fotgraf koyuyor. artık gerçek anlamda değişmek istiyorum. eski günlerim geride kalsın istiyorum. nerden başlamalıyım. neler yapayım tavsiyeleriniz var mı. çok negatif bakıyorum herşeye sorunlu bir tip olup çıkacağım yakında. ben önceden böyle değildim. yardımınıza ihtiyacım var.
evden dışarı çıkmalısın önce,koca İstanbulda o kadar çok aktivite var ki,bu fırsatı değerlendir,tiyatrolara sergilere kurslara git,yürüyüş yap,spora yazıl,hobi kursuna git,alışveriş yap,gez eğlen...
aslıcan napıyosuun..
hayalsiz yaşanmaz canım.. bir ara hayal kuralım :)
görmemelisin o kişiyi. Silip engellemelisin.
Face diyeti yapmalısın :)
İyi pazarlar.
Çarşı pazar yürüyüş yaptım..
Çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?