30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızmadım da bugün cevap veririm,her zaman cevap yazma modumda olmuyorum.

haftasonu evde oturunca kahveye sarıyorum. evde olmak bana iyi gelmiyor. bende kızdın yazmadın sandım. temem bekliyorum o zaman cevabını

karar verdim bundan sonra evde oturmayacağım. inglizce kursuna gidicem. hem kendimi geliştirim geç bile kaldım.

evde oturup evi beklemekten herkese sarıyorsun sonra belki yeni birileriyle tanışırsın.

o geri zekalıda nispet yapar gibi fotgraf koyuyor. artık gerçek anlamda değişmek istiyorum. eski günlerim geride kalsın istiyorum. nerden başlamalıyım. neler yapayım tavsiyeleriniz var mı. çok negatif bakıyorum herşeye sorunlu bir tip olup çıkacağım yakında. ben önceden böyle değildim. yardımınıza ihtiyacım var.

bence tamamını izlemelisin,çok güzel bir filmdi.
kereviz almayı düşünüyorum,bu kadar konuşmadan sonra
güzel olursa bana da haber ver ben de deneyeyim:)
ben de bu aralar leyla ile mecnunu izliyorum netden.. önceden izlememiştim bir arkadas çok bahsetti.. beğendim

güzel olursa bana da haber ver ben de deneyeyim:)
ben de bu aralar leyla ile mecnunu izliyorum netden.. önceden izlememiştim bir arkadas çok bahsetti.. beğendim

ben hiç yapmadım ama internetten bakarım tarife.
ben de duymuştum ama izlemedim.

evden dışarı çıkmalısın önce,koca İstanbulda o kadar çok aktivite var ki,bu fırsatı değerlendir,tiyatrolara sergilere kurslara git,yürüyüş yap,spora yazıl,hobi kursuna git,alışveriş yap,gez eğlen...

tuğcecan biliyorum yoğunsun buralara pek uğrayamıyorsun ama sana özelden mesaj attım bakıp cevaplayabilirsen sevinirim...:)

görmemelisin o kişiyi. Silip engellemelisin.

Face diyeti yapmalısın :)

İyi pazarlar.

Çarşı pazar yürüyüş yaptım..

Çok iyi geldi.

aslıcan napıyosuun..

hayalsiz yaşanmaz canım.. bir ara hayal kuralım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…