30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

eee erken saatte görüldü seklınde uyarı gelmesıne ne dıyorsun?
insan böyle durumlarda üzülüyor gerçekten de.. ama biraz zamana bırak.. yokmuş gibi düşün yapabiliyorsan.. bekle bakalım bir adım atacak mı canım...

ceren karnabahara havuçta koyuyor musun çok lezzetli oluyor
evet canım havuc kesin koyuyorum hatta sonbaharda yaptığımda yeşil ve kırmızı biberde koyuyorum pişmeye yakın renkli oluyor.. sarımsak ta kokusunu alıyr .. ben eskiden yemezdim kokuyor diye:)

kızlar önceden anlatmıştım. ben gittikten sonra eve erkek arkadaşını alacak diye içime kurt düşmüştü. sanırım yanılmıyorum. geçen gün sordum ben gidince ne yapacaksın diye. ailesinin yanına gitmeyip evde kalacakmış. her hafta ben evdeyim diye ailesinin yanına gidiyordu şimdi benim eve gitmemi fırsat bilip evde kalacak. anneni çağır yalnız kalma dedim. annem üşenir gelmezki dedi. halbuki annesi evde bütün gün işi gücü yok.annesine mesaj atsam mı. iyice içime kurt düştü. yanılmıyorum bu konuda. ne yapmalıyım. ne söylemeliyim ona. eve erkek arkadaş istemiyorum demiştim. tekrardan dillendireyim mi. ben varken de ben yokkende. kendi özel alanımda tanımadığım bilmediğim bir adam hiççç hoşuma gitmiyor. dışarda kimle görüşürse görüşsün.

Son düzenleme:

bence tamamını izlemelisin,çok güzel bir filmdi.
kereviz almayı düşünüyorum,bu kadar konuşmadan sonra

2. cümlende ne demek istedin,ben anlamadım....

Son düzenleme:

belki annesi bu işlere karışmayan biridir,hem karışan biri olsa da olmasa da annesini karıştırma sakın. yetişkin kadın sonuçta,haklıyken haksız duruma düşme. bu kişiyle aynı yerde mi çalışıyorsun sen,o zaman çok rahatsız olacaksan;sürekli gözün arkada kalacaksa bence evini ayır... sonuçta yaz tatilinde de gelip kalabilirler senin haberin olmadan. bir de senin de erkek arkadaşın olsa sen de doğal olarak yemek yapıp kahve içmek için evine davet etmek isterdin herhalde ama masumca değilse ben de istemezdim tabi...

annesi üstüne çok düşüyor. teli 2 dk açmasın beni arıyor.
haklısın yazında gelip kalabilirler.ama bir şekilde o da belli olur. elektrik su faturasından ya da çevre görür.
ben erkek arkadaşımı kahve için bile eve davet etmezdim.hele büyük şehirde hiç güvenmem. kk da neler okuyoruz.

neyse ben fazla kafaya takar oldum. hayatta hiç bir şey gizli kalmaz. arkamdan ne dönüyorsa ortaya çıkar er geç.

Son düzenleme:
evet canım havuc kesin koyuyorum hatta sonbaharda yaptığımda yeşil ve kırmızı biberde koyuyorum pişmeye yakın renkli oluyor.. sarımsak ta kokusunu alıyr .. ben eskiden yemezdim kokuyor diye:)
ben eskiden galeta unuyla kızartıyordum kokusu kalmuyo ama yağlı diye zeytinyağlı yapıyorum miss
yarım vatdı yarın yaparım belki

al kuzum al izlerim belki akşam
ben uzun bi süre yemek muhabbeti yaparım artık annem hiç gelmekten bahsetmiyo :-(

Redd sqygı duyarım sana ama insanlar evdr de vakit geçirmek isteyebilir. Tabi sen rahatsız oluyosan farklı durum

sen gittikten hemen sonra 2-3 gün kalsa nereden anlaşılacak.
sevdiğine eve kahve içmeye çağıracak kadar bile güvenmeyeceksen o zaman hiç arkadaşlık etme zaten,erkek arkadaşın olunca görürüz

sevdiğine eve kahve içmeye çağıracak kadar bile güvenmeyeceksen o zaman hiç arkadaşlık etme zaten,erkek arkadaşın olunca görürüz

ben o adamdan duyduklarımdan sonra almam evime. kahvemizi dışarıda içeriz. kendi kahvemi yapmaktan sıkıldım.

günaydınlar kuzum gel kahvalı hazırladım

ahhh canım keşke yakın olsak. ben yalnız yemek yemei hiç sevmiyorum. 14 senedir o kadar çok yalnız oturdumki sofraya, evime biri gelince zorla yemek yedirmeye çalışıyorum ya..
olsan beraber kahvaltı ederdik. ben tost yapıp yiyorum canım istemiyor diye...

canım ya fırında kek börek yapıyorum.
balık kokusu kalıp onlara pişirirken siner. daha da fırını kullanamam.
elektirikli ızgara almayı düşündüm. balkonda yaparım diye. ama balkon açık tamamen ondan da vazgeçtim filan.
en temizi dışarda yiğip eve gelmek

al allll hemen geri kalma bende bugün pazara gittim alçaktım vazgeçtim.kokar diye.
ama yaprak koymazsan öle kokusu çok olmuyor limon filan sıkıcan. bide patates havuç filan koycan.

2. cümlende ne demek istedin,ben anlamadım....

senin fala 5 bana 11 kişi var dedim. akşam seninde benimde falımı okudum

kıs ben çok isterim sevdiğim adam evime gelse, beraber yemek yapsak, yesek, tv izlesek, mısır patlatsak, hele sabak ben kaltığımda kahvaltı hazırlasa.. ahhh bu kahvaltı içimde uktedir. 31 yaşıma kadar hiç bir erkek kahvaltı hazırlamadı bana.
ölürsem gözüm açık gitcekk

ben o adamdan duyduklarımdan sonra almam evime. kahvemizi dışarıda içeriz. kendi kahvemi yapmaktan sıkıldım.

o adam dediğin esmer çapkın olan ise onu boşver amacı belli zaten...
büyük konuşma hem,biz gerçekten sevdiğin güvendiğin değer verdiğin birinden bahsediyoruz.o zaman ileride akıl danışma bize akşama sevdiceği yemeğe davet ettim,ne pişirsem diye

bende isterim o dediklerini yapmayı ama herşeyin zamanı var. :)

hahaha sen yok musun sen aklın fikrin yemekte

tamam tarifleri sana sorucam.

evet bayağı geç yatmışsın,ben bana bir kişi kala dayanamayıp yattım
türk erkeklerinde öylesini bulmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…