- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.621
aynen bıde boyle bır tıp deıl normalde adam yazdıgım anda arkadaşken bıle anında cevap verırdı.napsam bır sıkıntımı var yanı dıyede sormak ıstemıyorum.. cunku sonucu kavga çıkacak sıkıntı varsa sıl benı ıstersen bıle dıyebılırım suanda oyle kızgınım.
insan böyle durumlarda üzülüyor gerçekten de.. ama biraz zamana bırak.. yokmuş gibi düşün yapabiliyorsan.. bekle bakalım bir adım atacak mı canım...eee erken saatte görüldü seklınde uyarı gelmesıne ne dıyorsun?
kız senle komsu olsak ikimizde göbek mi yaparız acep:)kurabiye canavarıııııben genelde poğaça canavarıyım aslında
bir ara ben de dadanmıştım kahve ile yiyordum bir tane hergün:)evet kalori ah her guzel sey kalorili olmasa keske. bımde satılan kavala kurabıyesıne takmış durumdayım ama hıc ıyı bırsey degıl malesef..
online fal nasıl baktırılıyor ki:)akşam akşam baya güldüm sayenızde sevıyorum sızlerı hatuncuklar..
bende onlıne fal baktırıyım dıye kahve ıctım uykum kaçtı..
ıyı geceler sızlere.
evet canım havuc kesin koyuyorum hatta sonbaharda yaptığımda yeşil ve kırmızı biberde koyuyorum pişmeye yakın renkli oluyor.. sarımsak ta kokusunu alıyr .. ben eskiden yemezdim kokuyor diye:)ceren karnabahara havuçta koyuyor musun çok lezzetli oluyor
bende yarım bırakmıştım zamanında ama ünlü filmdir kendileri :) ağlama kuzum sen
yavru adamın numarasıyla sonu aynıysa başında 544 gibi şeyler değişiklik gösteriyo. aynı şey bana da oldu arkadaşın başı farklı ama sürekli farklı bi adamı arıyordum :)
kerevizi portakallı yaptım kokmadı hem ben elimde kalan kokusunu bile seviyorum
sebzelere dadandım yıllardır yemediğim için haksızlık yapmışım
kızım herşey beyzanın gelmemesi ile başladı
senin fakla 5 kişi ban 11 kişi var
kısım baktın koca moca yok ne varsa dersde var dedin dime.
aferin akıllı kıs ol
amaaannnn evli adamsa bacım 10 km öteden yürü
hepinize bunlar kokulu kokulu beleşeee
kızlar önceden anlatmıştım. ben gittikten sonra eve erkek arkadaşını alacak diye içime kurt düşmüştü. sanırım yanılmıyorum. geçen gün sordum ben gidince ne yapacaksın diye. ailesinin yanına gitmeyip evde kalacakmış. her hafta ben evdeyim diye ailesinin yanına gidiyordu şimdi benim eve gitmemi fırsat bilip evde kalacak. anneni çağır yalnız kalma dedim. annem üşenir gelmezki dedi. halbuki annesi evde bütün gün işi gücü yok.annesine mesaj atsam mı. iyice içime kurt düştü. yanılmıyorum bu konuda. ne yapmalıyım. ne söylemeliyim ona. eve erkek arkadaş istemiyorum demiştim. tekrardan dillendireyim mi. ben varken de ben yokkende. kendi özel alanımda tanımadığım bilmediğim bir adam hiççç hoşuma gitmiyor.dışarda kimle görüşürse görüşsün.
belki annesi bu işlere karışmayan biridir,hem karışan biri olsa da olmasa da annesini karıştırma sakın. yetişkin kadın sonuçta,haklıyken haksız duruma düşme. bu kişiyle aynı yerde mi çalışıyorsun sen,o zaman çok rahatsız olacaksan;sürekli gözün arkada kalacaksa bence evini ayır... sonuçta yaz tatilinde de gelip kalabilirler senin haberin olmadan. bir de senin de erkek arkadaşın olsa sen de doğal olarak yemek yapıp kahve içmek için evine davet etmek isterdin herhalde ama masumca değilse ben de istemezdim tabi...
ben eskiden galeta unuyla kızartıyordum kokusu kalmuyo ama yağlı diye zeytinyağlı yapıyorum missevet canım havuc kesin koyuyorum hatta sonbaharda yaptığımda yeşil ve kırmızı biberde koyuyorum pişmeye yakın renkli oluyor.. sarımsak ta kokusunu alıyr .. ben eskiden yemezdim kokuyor diye:)
al kuzum albence tamamını izlemelisin,çok güzel bir filmdi.
kereviz almayı düşünüyorum,bu kadar konuşmadan sonra
annesi üstüne çok düşüyor. teli 2 dk açmasın beni arıyor.
haklısın yazında gelip kalabilirler.ama bir şekilde o da belli olur. elektrik su faturasından ya da çevre görür.
ben erkek arkadaşımı kahve için bile eve davet etmezdim.hele büyük şehirde hiç güvenmem. kk da neler okuyoruz.
annesi üstüne çok düşüyor. teli 2 dk açmasın beni arıyor.
haklısın yazında gelip kalabilirler.ama bir şekilde o da belli olur. elektrik su faturasından ya da çevre görür.
ben erkek arkadaşımı kahve için bile eve davet etmezdim.hele büyük şehirde hiç güvenmem. kk da neler okuyoruz.
sen gittikten hemen sonra 2-3 gün kalsa nereden anlaşılacak.
sevdiğine eve kahve içmeye çağıracak kadar bile güvenmeyeceksen o zaman hiç arkadaşlık etme zaten,erkek arkadaşın olunca görürüz
günaydınlar kuzum gel kahvalı hazırladım
canım ya fırında kek börek yapıyorum.ay bende kereviz kokusunu sevmem hiç annem yaparken mutfaktan kaçarım ama zeytinyağlı enginara bayılırım hiç yapmadım gerçi ama dışarda yedim..
bu aralar zeytinyağlı karnabahar keşfettim onu yapıyorum arada.. balık kokmasını istemiyorsan fırında yapabilirsin o o kadar kokmuyor canım...
al allll hemen geri kalmabence tamamını izlemelisin,çok güzel bir filmdi.
kereviz almayı düşünüyorum,bu kadar konuşmadan sonra
2. cümlende ne demek istedin,ben anlamadım....
sen gittikten hemen sonra 2-3 gün kalsa nereden anlaşılacak.
sevdiğine eve kahve içmeye çağıracak kadar bile güvenmeyeceksen o zaman hiç arkadaşlık etme zaten,erkek arkadaşın olunca görürüz
ben o adamdan duyduklarımdan sonra almam evime. kahvemizi dışarıda içeriz.kendi kahvemi yapmaktan sıkıldım.
ahhh
kıs ben çok isterim sevdiğim adam evime gelse, beraber yemek yapsak, yesek, tv izlesek, mısır patlatsak, hele sabak ben kaltığımda kahvaltı hazırlasa.. ahhh bu kahvaltı içimde uktedir. 31 yaşıma kadar hiç bir erkek kahvaltı hazırlamadı bana.
ölürsem gözüm açık gitcekk
o adam dediğin esmer çapkın olan ise onu boşver amacı belli zaten...
büyük konuşma hem,biz gerçekten sevdiğin güvendiğin değer verdiğin birinden bahsediyoruz.o zaman ileride akıl danışma bize akşama sevdiceği yemeğe davet ettim,ne pişirsem diye
hahaha sen yok musun sen aklın fikrin yemekte
tamam tarifleri sana sorucam.
evet bayağı geç yatmışsın,ben bana bir kişi kala dayanamayıp yattımahhh canım keşke yakın olsak. ben yalnız yemek yemei hiç sevmiyorum. 14 senedir o kadar çok yalnız oturdumki sofraya, evime biri gelince zorla yemek yedirmeye çalışıyorum ya..
olsan beraber kahvaltı ederdik. ben tost yapıp yiyorum canım istemiyor diye...
canım ya fırında kek börek yapıyorum.
balık kokusu kalıp onlara pişirirken siner. daha da fırını kullanamam.
elektirikli ızgara almayı düşündüm. balkonda yaparım diye. ama balkon açık tamamen ondan da vazgeçtim filan.
en temizi dışarda yiğip eve gelmek
al allll hemen geri kalmabende bugün pazara gittim alçaktım vazgeçtim.kokar diye.
ama yaprak koymazsan öle kokusu çok olmuyor limon filan sıkıcan. bide patates havuç filan koycan.
senin fala 5 bana 11 kişi var dedim. akşam seninde benimde falımı okudum
kıs ben çok isterim sevdiğim adam evime gelse, beraber yemek yapsak, yesek, tv izlesek, mısır patlatsak, hele sabak ben kaltığımda kahvaltı hazırlasa.. ahhh bu kahvaltı içimde uktedir. 31 yaşıma kadar hiç bir erkek kahvaltı hazırlamadı bana.
ölürsem gözüm açık gitcekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?