- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.741
inşallah hayırlı işi ve eşi bulacaksın canım.
Kına için gerekli malzemeleri aldık cuma günü.
Dün de davetiyeler basılmıştı onları aldık canım.
ve nikah şekerleri için dükkanlardan fiyat aldık. :)
sen bugün neler yaptın?
pazar, kurs, yemek, duj, ders ve burası...
oooo nikah şekeri mi bayılırım nikah şekerlerine..
yavrum siz düğünde mi dağıtacaksınız nikah şekerini yoksa nikah ayrı gündüz gibi, düğün akşam gibi iki şekildemi olacak?
yaaaa bizimde hayırlı kısmetimiz gelsin yaaa bu heyecanları aynı anda yaşayabilseydik keşke hepimiz :26:
valla tuğçem toplamaya çalışıyorum kendimi.
hayırlısı ile iş bulunca iyi olacağım inş.
sen de ne var ne yok?
hangi işlerin peşine koştun bunca zaman?
kaçmaaa gel buraya
kızım sende kağnı gibisin heee cevaplayamamışşş.
tarot istemeyi biliyon
inşallah canım yaa Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
nikah şekeri olmuyor pek artık lavanta ya da magnet tarzı oluyor canım.
bir tane bisiklet beğendim beyaz üstünde gelin damat var. bakalım artık onu sonra sipariş etçez kısmetse canım.
Davetiyemi görmek çok değişik bir duyguydu gerçekten.
korkmayın yavrularım gelin ablanız korur sizi o minnak kurbaaadan
ben film izleyeceğim dedim,sizler de duş seansı yapacağız dediniz,ben de Nasrettin Hocanın zaten inecektim hesabı dağılın dedim
12 angry men filmini öneriyorum hatunlar.
sende mi yoksa klinikde mi kalıyor.
ay çok üzüldüm kıs.
ilk defa duydum kalça çıkıklığını.
nasıl anladınız?
İyiymiş galiba köpeğin; soracaktım da yazmışsın zaten.sağol cnm rotum var benım..
rotların kalçalarında problem olurmuş.. kalçasında problem oldu yarın kalçasına altın bı parça takılıcakmış bakalım.
Tarif verir misin Ceren?ay bende kereviz kokusunu sevmem hiç annem yaparken mutfaktan kaçarım ama zeytinyağlı enginara bayılırım hiç yapmadım gerçi ama dışarda yedim..
bu aralar zeytinyağlı karnabahar keşfettim onu yapıyorum arada.. balık kokmasını istemiyorsan fırında yapabilirsin o o kadar kokmuyor canım...
Aslı da güzel yazmış ama sana da katılıyorum.kızlar önceden anlatmıştım. ben gittikten sonra eve erkek arkadaşını alacak diye içime kurt düşmüştü. sanırım yanılmıyorum. geçen gün sordum ben gidince ne yapacaksın diye. ailesinin yanına gitmeyip evde kalacakmış. her hafta ben evdeyim diye ailesinin yanına gidiyordu şimdi benim eve gitmemi fırsat bilip evde kalacak. anneni çağır yalnız kalma dedim. annem üşenir gelmezki dedi. halbuki annesi evde bütün gün işi gücü yok.annesine mesaj atsam mı. iyice içime kurt düştü. yanılmıyorum bu konuda. ne yapmalıyım. ne söylemeliyim ona. eve erkek arkadaş istemiyorum demiştim. tekrardan dillendireyim mi. ben varken de ben yokkende. kendi özel alanımda tanımadığım bilmediğim bir adam hiççç hoşuma gitmiyor.dışarda kimle görüşürse görüşsün.
ben yazın bile birkaç tane yiyorum. koca yaz yediğim dondurma sayısı bir elin parmaklarını geçmez.bu arada dondurma sezonunu açtım
Günaydın herkese...
İyi haftalar... İyiymiş galiba köpeğin; soracaktım da yazmışsın zaten.
Tarif verir misin Ceren?
Aslı da güzel yazmış ama sana da katılıyorum.
Ben de istemezdim herhalde... Masum bir kahve gene neyse de diğer türlü...
ben yazın bile birkaç tane yiyorum. koca yaz yediğim dondurma sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Ben erkek sanmıştım. :)evet cok şükür iyi sorun yok zaten iri ırkların cogunda oluyormuş..bızım hanımefendımızdede olduhayvanlarda ınsan gibiler ya hastalıklar bıle benzer..
dondurma yenmezmı ya ben tam bır dondurma hastasıyım.
Allah'a şükür, iyiyim ben!Günaydın kızlar nasılsınız?
Nerelerdesin sen?Gülümsün
Nerelerdesin sen?
Hep bakıyorum profiline... (ara ara)
Nasılsın?
iş - güç - aşk ne oldu?
Özelden de yazabilirsin.
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ....
bu aralar canım baya baya sıkkın ne yapacağımı bilmiyorum sürekli 1 ileri 3 geri gidiyorum bundan nasıl kurtulacağım neden kararlı biri değilim kararlı nasıl olunur ne istediğimi neden bilmiyorumya da ne istediğime karar verip neden duygularımı bir kenara bırakıp mantığımla hareket edemiyorum bunun yöntemini bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?