30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

pazar, kurs, yemek, duj, ders ve burası...
oooo nikah şekeri mi bayılırım nikah şekerlerine..
yavrum siz düğünde mi dağıtacaksınız nikah şekerini yoksa nikah ayrı gündüz gibi, düğün akşam gibi iki şekildemi olacak?

yaaaa bizimde hayırlı kısmetimiz gelsin yaaa bu heyecanları aynı anda yaşayabilseydik keşke hepimiz :26:

inşallah canım yaa Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
nikah şekeri olmuyor pek artık lavanta ya da magnet tarzı oluyor canım.
bir tane bisiklet beğendim beyaz üstünde gelin damat var. bakalım artık onu sonra sipariş etçez kısmetse canım.
Davetiyemi görmek çok değişik bir duyguydu gerçekten.

cevapladım.
iyi geceler herkese.

tahmin edebiliyorum canım.Allah daha nice güzel mutluluklar yaşamayı nasip etsin inş.

ben de yatarım iyi geceler herkese

evet artık magnet tarzında oluyor tuğcecım en güzelini seçeceğine eminim.

ne guzel bır duygu yaşamışsın davetıyenızı ,gelinliğinizi almışsınız süper.. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.

Günaydın herkese...
İyi haftalar...
sağol cnm rotum var benım..
rotların kalçalarında problem olurmuş.. kalçasında problem oldu yarın kalçasına altın bı parça takılıcakmış bakalım.
İyiymiş galiba köpeğin; soracaktım da yazmışsın zaten.

Tarif verir misin Ceren?

Aslı da güzel yazmış ama sana da katılıyorum.
Ben de istemezdim herhalde... Masum bir kahve gene neyse de diğer türlü...

bu arada dondurma sezonunu açtım
ben yazın bile birkaç tane yiyorum. koca yaz yediğim dondurma sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

evet cok şükür iyi sorun yok zaten iri ırkların cogunda oluyormuş..bızım hanımefendımızdede oldu hayvanlarda ınsan gibiler ya hastalıklar bıle benzer..

dondurma yenmezmı ya ben tam bır dondurma hastasıyım.

Ben erkek sanmıştım. :)
Demek dişi...
Geçmiş olsun tekrardan canım...

dondurma , çikolata, tatlı , hamur işi
bunlarla aram yoktur.
pek nadir yerim. :93:

Nerelerdesin sen?
Hep bakıyorum profiline... (ara ara)

Nasılsın?
iş - güç - aşk ne oldu?
Özelden de yazabilirsin.

Buradanda yazarım canım Şeffaflık iyidir
Halen çalışmıyorum, keyfim yerinde şükür, kutsal topraklardan sonra sıkıntı tasa mı kalır ki
Aşk, yalan oğlu yalan be hacı

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ....

bu aralar canım baya baya sıkkın ne yapacağımı bilmiyorum sürekli 1 ileri 3 geri gidiyorum bundan nasıl kurtulacağım neden kararlı biri değilim kararlı nasıl olunur ne istediğimi neden bilmiyorum ya da ne istediğime karar verip neden duygularımı bir kenara bırakıp mantığımla hareket edemiyorum bunun yöntemini bilen var mı

hoşgeldın.sorun nedir? sorununu anlatırsan belkı yardımcı olabılırız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…