- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.781
nerde görüyorsun ki onu. ayna karşısına geçeceksin karşında o var gibi sayacaksın. sonra durup düşüneceksin ... yapılanlar ne.. söze gerek var mı. içindeki öfke asla sözle bitmez. ne söylersen söyle geçmiyor çünkü. Bol dua edeceksin .. kafanı meşgul edecek şeyler yapacaksın ..
-el örgüsü
-puzzele
-fotografçılık
yüzme
dans
spor
hepsi yapılabilir.
İnsan zihnini durmurmak imkansız. ama ben rahatlamak için abdest alma kararı aldım çok işe yarıyor tavsiye ederim.
Rica ederim canım.
Hayırlısı Allah'tan be canım. :13:Buradanda yazarım canımŞeffaflık iyidir
Halen çalışmıyorum, keyfim yerinde şükür, kutsal topraklardan sonra sıkıntı tasa mı kalır ki
Aşk, yalan oğlu yalan be hacı
Hoş geldin! Bahset kendinden. Kaç yaşındasın? Şehir? Çalışıyor musun? Anladığım kadarıyla sorunlu bir ilişkin var. :44:merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ....
bu aralar canım baya baya sıkkın ne yapacağımı bilmiyorum sürekli 1 ileri 3 geri gidiyorum bundan nasıl kurtulacağım neden kararlı biri değilim kararlı nasıl olunur ne istediğimi neden bilmiyorumya da ne istediğime karar verip neden duygularımı bir kenara bırakıp mantığımla hareket edemiyorum bunun yöntemini bilen var mı
Amin!İyiyim ne olsun ...
Oda güzelmiş... sağ ol Şekerim
oh mis gibi canım elmalı-tarçınlı kurabiye istedi :) yiyebilsem gider alırım
Allah kem gözlerden esirgesin hepinizi dostlar ...
sağ ol canım.Sanıırm karnabahar tarifini istedin canım onu verebilirim.. enginar denemedim hiç..
ben bikaç diş sarımsak atıyorum bazen bütün bazen 2 ye bölüyorum 4-5-6 diş miktara göre. .. tek olduğum için küçük bir karnabahar..onuda yıkıyorum dal dal kesip koyuyorum havuçlarıda halka halka doğrayıp koyuyorum tencereye...biraz bolca yani abartmadan zeytinyağı 2 kesme şeker ve tuz koyuyorum kısık ateşte pişiriyorum.. bu kadar .. eğer mevsimi ise yeşil ve kırmızı büyük biberlerdende halka halka doğrayıp pişmeye yakın atıyorum renkli görünüyor.. daha hızlı piştiği için biraz sonra atıyorum onları..:)
tugceeee merhaba benm için bir kart çekmen mümkün mü müsaitsen tabi :) aşk hayatım düzelecek mi ne olacak :)
Kızlar ben sağlık ocağına tahlil sonuçlarımı almaya gidiyorum.
Görüşürüz.
hoş bulduk arkadaşlar ,
açtığım konuları okudunuz mu bilmiyorum ama sevgilimle ayrılmıştık ama ilk gördüğüm yerde tekrar saldırdım laf gönderdim her şeyi biliyorum yaptığın pislikler yanına kalırmı diye bir sürü gereksiz muhabbete girdim o an kendimi kontrol edemiyorum ben olmaktan çıkıyorum resmen sakinleştikten sonra ne yaptım ben diyorum ama iş işten geçmiş oluyorum kendimi o hallere düşürdüğümeme üzüleyim değemeyecek birini hala salladığımamı bende bilemedimne yapacağım ben ya nasıl bu berbat durumdan kurulacağım
iş ortamında görüyorum ne yazıkki denk geldiğinde kimse yoktu ortamda bende saldırdım bir sürü bana yakışmayacak şeyler söyledim onun hakettiği şeyler ama tabiki az bile evet söyledim de ne oldu adam arsız bana şizofrenisin dedi çıktı gitti sanki kabulleniyor mu evet ben şerefsizim sana ihanet ettim mi diyor ne oluyor sankibol bol dua etmesem heralde kafayı yerdim şu an ettiğim duaların okuudğum ayetlerin haddi hesabı yok hayatımda her şey yoluna girdiğinde fazlasıyla devam edeceğim Allah sığınmasaydım ve bana yardım etmeseydi her şey çok daha kötü olurdu ben beni koruduğunu biliyorum :) çok şükür.... hiç bişey yapasam gelmiyor bu aralar havalar da bir tuhaf ev iş arkadaşlar daha çok yakın arkadaşlarımla dertleşmeyi tercih ediyorum iyi geliyor çünkü her ne kadar kızsalarda bana :)
Merhaba canım...
aşk hayatın konusunda bir adım atman gerekecek canım. bu yeni hayatına doğru bir adım diye tahmin ediyorum.
atacağın bu adım senin için hayırlı olacak ve bu adımdan sonra sana tüm kapılar açılacak.
Ve kendi içinde affetmen gereken birisi var.
kızgın ya da kırgınsın.
Onu kendi içinde affetmen ve onu bırakman gerekiyor artık.
yüreğindeki ağırlığı bırakmalı ve ileriye bakmalısın.
onlar hep kızarlar zaten ama gerçekten onları dinlemek lazım..
senın göremediğini onlar görüyor ve dıle getiriyor
bunlar hıc bıtmeyecekki bak bız ayrılalı 4 aydan fazla oldu ki son 1.5 yıldır sürüncemede bır ılıskıydı. üstelik ben aşağılayarak adamı bıraktım ve dün gördüğüm bırkaç resim ve bırkaç söz benım ona saldırmama gene neden oldu.başka bırısını delı gibi sevıyorum.hayatımda suanda geldım dese ben ıstemem zaten adamı ama can kırıkları farklı bırsey.cam kırıkları gibi değilki süpürüp gitsin evet hatırladım konunu görmüştüm hemde yorum yapmıştım.
ama geçmeyecek sen onsuz yaşamayı ve yaşamanın ne demek oldugunu öğreneceksin.hatta onsuz günlerin olduguna sükredeceksin.onun olmaması hayatın en güzel seyı halıne gelecek bı yerden sonra senın ıcın ama eskıye dair sana yapmadıgı seye dair izler hep canını hayatının hangi aşamasında olursa olsun acıtacak umarım acıtmaz ben dün gece sıfır uyudum ve hastaneye gene midem tuttugu ıcın gitmek zorunda kaldım.ne için ,kimin için ? hıcbır anlamı olmayan ama zamanında bna yapmadıgı seylerı başkasına yaptıgı ıcın sadece bu duyguyla yaşamayı öğren.inankı tekrar sevıyorsun,arkadaş oluyorsun ama işte.
işte bunu yapma çünkü her medet umuşta bıraz daha canın acıyacak buyuzden önüne bak.
başkası çıkıyor sevıyorsun,mutlu oluyorsun,değer görüyorsun sadece zamana bırak.
Turkuaz ne haber?görüşürüz yavrummm
güzel haberlerle gel
Hayırlısı Allah'tan be canım. :13:
Hoş geldin! Bahset kendinden. Kaç yaşındasın? Şehir? Çalışıyor musun? Anladığım kadarıyla sorunlu bir ilişkin var. :44:
Amin!
sağ ol canım.
Turkuaz ne haber?
O gece üçte yattım.
Greyfurt yemeyecektim ama size dedim diye yedim.
canımm çok koydu ama bu bana böyle bitmemeliydi böyle incitici olmamalıydı diyorum ki adama direk tamm kabul et evet yaptım de her şeyimin üstüne yemin ediyorum tek kelime etmeyeceğim olmayan şeyi neden kabul edeyim diyor ama yediği haltlar artık boyunu aştı kabul etse yoluma gidebileceğim belki ama adam arsız ne olacakşu an ilk başlara göre çokk çokk iyiyim ama sönmüyor o içimdeki ateş en ufak kıvılcımda patlıyor resmen hiç kolay değil hiçç allah sabrınıda verir inşallah hepimize umarım benim içinde düzelir her şey bak sen ne güzel halletmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?