30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iş ortamında görüyorum ne yazıkki denk geldiğinde kimse yoktu ortamda bende saldırdım bir sürü bana yakışmayacak şeyler söyledim onun hakettiği şeyler ama tabiki az bile evet söyledim de ne oldu adam arsız bana şizofrenisin dedi çıktı gitti sanki kabulleniyor mu evet ben şerefsizim sana ihanet ettim mi diyor ne oluyor sanki bol bol dua etmesem heralde kafayı yerdim şu an ettiğim duaların okuudğum ayetlerin haddi hesabı yok hayatımda her şey yoluna girdiğinde fazlasıyla devam edeceğim Allah sığınmasaydım ve bana yardım etmeseydi her şey çok daha kötü olurdu ben beni koruduğunu biliyorum :) çok şükür.... hiç bişey yapasam gelmiyor bu aralar havalar da bir tuhaf ev iş arkadaşlar daha çok yakın arkadaşlarımla dertleşmeyi tercih ediyorum iyi geliyor çünkü her ne kadar kızsalarda bana :)

Buradanda yazarım canım Şeffaflık iyidir
Halen çalışmıyorum, keyfim yerinde şükür, kutsal topraklardan sonra sıkıntı tasa mı kalır ki
Aşk, yalan oğlu yalan be hacı
Hayırlısı Allah'tan be canım. :13:

Hoş geldin! Bahset kendinden. Kaç yaşındasın? Şehir? Çalışıyor musun? Anladığım kadarıyla sorunlu bir ilişkin var. :44:

İyiyim ne olsun ...

Oda güzelmiş... sağ ol Şekerim

oh mis gibi canım elmalı-tarçınlı kurabiye istedi :) yiyebilsem gider alırım

Allah kem gözlerden esirgesin hepinizi dostlar ...
Amin!

sağ ol canım.

tugceeee merhaba benm için bir kart çekmen mümkün mü müsaitsen tabi :) aşk hayatım düzelecek mi ne olacak :)

Merhaba canım...
aşk hayatın konusunda bir adım atman gerekecek canım. bu yeni hayatına doğru bir adım diye tahmin ediyorum.
atacağın bu adım senin için hayırlı olacak ve bu adımdan sonra sana tüm kapılar açılacak.
Ve kendi içinde affetmen gereken birisi var.
kızgın ya da kırgınsın.
Onu kendi içinde affetmen ve onu bırakman gerekiyor artık.
yüreğindeki ağırlığı bırakmalı ve ileriye bakmalısın.

bunlar hıc bıtmeyecekki bak bız ayrılalı 4 aydan fazla oldu ki son 1.5 yıldır sürüncemede bır ılıskıydı. üstelik ben aşağılayarak adamı bıraktım ve dün gördüğüm bırkaç resim ve bırkaç söz benım ona saldırmama gene neden oldu.başka bırısını delı gibi sevıyorum.hayatımda suanda geldım dese ben ıstemem zaten adamı ama can kırıkları farklı bırsey.cam kırıkları gibi değilki süpürüp gitsin evet hatırladım konunu görmüştüm hemde yorum yapmıştım.
ama geçmeyecek sen onsuz yaşamayı ve yaşamanın ne demek oldugunu öğreneceksin.hatta onsuz günlerin olduguna sükredeceksin.onun olmaması hayatın en güzel seyı halıne gelecek bı yerden sonra senın ıcın ama eskıye dair sana yapmadıgı seye dair izler hep canını hayatının hangi aşamasında olursa olsun acıtacak umarım acıtmaz ben dün gece sıfır uyudum ve hastaneye gene midem tuttugu ıcın gitmek zorunda kaldım.ne için ,kimin için ? hıcbır anlamı olmayan ama zamanında bna yapmadıgı seylerı başkasına yaptıgı ıcın sadece bu duyguyla yaşamayı öğren.inankı tekrar sevıyorsun,arkadaş oluyorsun ama işte.

Son düzenleme:

onlar hep kızarlar zaten ama gerçekten onları dinlemek lazım..

senın göremediğini onlar görüyor ve dıle getiriyor

teşekkürlerrr tugcecimm ama bu çokk sertt olduuu yaaa :) sanırım eskiyi affetmeliyim bırakmalıyım yaraları sarıp önüme baktığımda her şey yoluna girmiş olacak doğru anlamışmıyım :)

onlar hep kızarlar zaten ama gerçekten onları dinlemek lazım..

senın göremediğini onlar görüyor ve dıle getiriyor

evet aslında sizler ve onlar çok haklısınız ama işte yüreğim başını alıp çıkıp gidiyor beni ble dinlemiyor ne geldiyse onun yüzünden geldi ya başıma hala akıllanmadı beni paramparça eden adamdan hala medet umuyorum acaba düzelir mi diye berbat bir durum

işte bunu yapma çünkü her medet umuşta bıraz daha canın acıyacak buyuzden önüne bak.

başkası çıkıyor sevıyorsun,mutlu oluyorsun,değer görüyorsun sadece zamana bırak.

canımm çok koydu ama bu bana böyle bitmemeliydi böyle incitici olmamalıydı diyorum ki adama direk tamm kabul et evet yaptım de her şeyimin üstüne yemin ediyorum tek kelime etmeyeceğim olmayan şeyi neden kabul edeyim diyor ama yediği haltlar artık boyunu aştı kabul etse yoluma gidebileceğim belki ama adam arsız ne olacak şu an ilk başlara göre çokk çokk iyiyim ama sönmüyor o içimdeki ateş en ufak kıvılcımda patlıyor resmen hiç kolay değil hiçç allah sabrınıda verir inşallah hepimize umarım benim içinde düzelir her şey bak sen ne güzel halletmişsin

işte bunu yapma çünkü her medet umuşta bıraz daha canın acıyacak buyuzden önüne bak.

başkası çıkıyor sevıyorsun,mutlu oluyorsun,değer görüyorsun sadece zamana bırak.

adamda zaten şu an beni kontrolde tutmak için sanki her şey zamanla düzelecek modunda bana umut veriyor birazda ondan acaba diyorum ama biliyorum ki beni sakin tutmak için kıza saldırmayayım sağda solda konuşmayayım diye offf offf

Challenger miden de ne rahatsızlığın var?
reflü varsa stresden tetikliyordur.

papatya çayı ve muz çok iyi geliyor.

hoşbulduk canım :) 26 yaşındayım çalışıyorum biten sorunlu berbat artık kangren olmuş ama benm vazgeçemediğim bir ilişkim var her şey çok kötü şu an için

inan cok zor oldu benım ıcınde.ayrılıgı kabul etmem onunla görüşerek 1.5 yıldan fazla uğraştım.bıttıkten sonrada ıste 5 ay falan.

canım hala zaman zaman acıyor ama geçiyor.bunun ıcın dostlarıma şükretmem gerekır,Allah hıcbır zaman onları benım hayatımdan mahrum bırakmaz umarım benı oyle bır ışledilerki eğer onlar olmasa nefes alamazdım ben ayrıldıgım hlde vede dün akşam mesela gördüğüm sey aılesı ve arkadaş cevresı bır kız ıstıyordu.benden her ayrılışında ona gidiyordu gene gitmiş .. ve hıc yapmadıgı bu adam bunu yapmaz dediğim sey facebooka resımlerını koymuş ,yorumlar yapmış.soyledım en son bana kımın hesabını kıme soruyorsun dıye cevap verdı.o kadar ağır geldiki hep ıstedıklerı kızı suanda baştacı yapmışlar hem aılesı hem o.

Allaha cok şükür hayatımda suanda deli gibi sevdiğim bır adam var adamın uzaklıgı dışında hıcbır problemım yok.sorunlarımızı en geç 2 gün sonra çözebiliyoruz.adamın baştacıyım ama işte ben ıcımde hala bırseylerı %100 çözemedim.dün akşam gene sinirden midem tuttu gene arkadaşlarım yanımda oldular.gene başka yönden bakmamı gösterdiler.Allah buyuk ama sırf buyuzden ben hakkımı ona helal etmeyeceğim tek ıstedıgım seydı ınsanlara hayatında benım oldgumu ılan etmesı yapmadı 3 aylık görüştüğü kıza yaptı.hakkımı helal etmiyorum onada dedım etmıyorum.bana cektırdıgın acıları hayatından bul o zaman sende dedi. yanı olacak bunlar uzun ılıskıler bıttıgınde ,eğer taraflar cok sevmışse aylar sonra tek kare resım bıle onu istediğin için degıl olaydan dolayı canını yakacak.

sadece dayan emın ol bir yakınımızın ölümüne bıle dayanıyoruz hayatımızdan bır adamın cıkmasınamı üzüleceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…