30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Amin canım. teşekkür ederim.
Allah sana da ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah.

Allah'a şükür, iyiyim ben!
Sen nasılsın Mavilimmmm.
Haftaya başladık. :)

Evet başladık. Güzel bir hafta olucak inşallah..

Hoşgeldin selamlar....

Kalemero en kötü karar bile karasızlıktan iyidir sözünü unutma. Ben patronumun bu sözünü hep hatırlarım. yanlışta olsa karar karardır. Bir seçim yapman gerekirse yapacaksın. Hangisi iyi olur diye düşüneceksin aklına ilk geleni yapacaksın. Diğeri daha mı iyi olacak eğer olacaksa zaten döner dolaşır olur. Kıyafette bu böyle çok fazla kıyafet bakmazsan seçiminde tek olur. çok araştırsan kafan sadece karışır.. örnek kıyafet hayatın her aşamasında geçerliidr...

Hoş geldin bu arada

Sanıırm karnabahar tarifini istedin canım onu verebilirim.. enginar denemedim hiç..
ben bikaç diş sarımsak atıyorum bazen bütün bazen 2 ye bölüyorum 4-5-6 diş miktara göre. .. tek olduğum için küçük bir karnabahar..onuda yıkıyorum dal dal kesip koyuyorum havuçlarıda halka halka doğrayıp koyuyorum tencereye...biraz bolca yani abartmadan zeytinyağı 2 kesme şeker ve tuz koyuyorum kısık ateşte pişiriyorum.. bu kadar .. eğer mevsimi ise yeşil ve kırmızı büyük biberlerdende halka halka doğrayıp pişmeye yakın atıyorum renkli görünüyor.. daha hızlı piştiği için biraz sonra atıyorum onları..:)

Bir aralık buldum yazıyorum nasılsınız neler yapıyorsunuz.. güzel bir gün olsun herkese

Ofisda gülmemi sağladın ya Allah da seni güldürsün emi...

Havalı seni neyse benden başka kimse görmedi merak etme .. demeden geçemiycem

hoşgeldın.sorun nedir? sorununu anlatırsan belkı yardımcı olabılırız?

hoş bulduk arkadaşlar ,

açtığım konuları okudunuz mu bilmiyorum ama sevgilimle ayrılmıştık ama ilk gördüğüm yerde tekrar saldırdım laf gönderdim her şeyi biliyorum yaptığın pislikler yanına kalırmı diye bir sürü gereksiz muhabbete girdim o an kendimi kontrol edemiyorum ben olmaktan çıkıyorum resmen sakinleştikten sonra ne yaptım ben diyorum ama iş işten geçmiş oluyorum kendimi o hallere düşürdüğümeme üzüleyim değemeyecek birini hala salladığımamı bende bilemedim ne yapacağım ben ya nasıl bu berbat durumdan kurulacağım

nerde görüyorsun ki onu. ayna karşısına geçeceksin karşında o var gibi sayacaksın. sonra durup düşüneceksin ... yapılanlar ne.. söze gerek var mı. içindeki öfke asla sözle bitmez. ne söylersen söyle geçmiyor çünkü. Bol dua edeceksin .. kafanı meşgul edecek şeyler yapacaksın ..

-el örgüsü
-puzzele
-fotografçılık
yüzme
dans
spor
hepsi yapılabilir.

İnsan zihnini durmurmak imkansız. ama ben rahatlamak için abdest alma kararı aldım çok işe yarıyor tavsiye ederim.

kızlar merhaba nasılsınız.
tuğçem eğer vaktin varsa benim için kart çeker misin.

canım bugünkü kartın aşk...
senin ihtiyacın olan gerçek aşk ve o sana geliyor.
Gerçek aşkta saf sevgi, tutku ve şefkat vardır.
Gerçek aşka ve sevgiye güven.
Aşkın ışığı içinden yansıyacak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…