30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Challenger miden de ne rahatsızlığın var?
reflü varsa stresden tetikliyordur.

papatya çayı ve muz çok iyi geliyor.

canım benım safra kesemın bır kısmında çamur var.midemde spastık kolit kaynaklı reflü var.aynen en ufak bır sinir kendımı hastanede buluyorum.
spastık kolit oldugu için papatya vs hcıbırsey fayda etmıyor.ancak hastaneye gidip serum yıyıp kendıme geliyorum.serum manyağıyım yanı

Son düzenleme:
hoşbulduk canım :) 26 yaşındayım çalışıyorum biten sorunlu berbat artık kangren olmuş ama benm vazgeçemediğim bir ilişkim var her şey çok kötü şu an için

Zor olduğunun bende farkındayım.

Benim de benzeri var biraz farklı unutmam gereken kişiyle yüzyüze bakmak ve hiç bir şey olmamıl gibi davranmak ne zor bilemezsin. Sırf sıkıntı olmasın diye.

Yoksa sabaha kadar plan yapıp durdum şöyle deyim böyle deyim dedim durdum. sonra hepsinden vazgeçtim. Allah'ım sen bilirsin doğru yolu. ben ne için dua edeceğimi bilemediğim için sadece doğrusun sen bilirsin ne olacaksa olsun. ben nötrüm ben nötrüm hiç bir şey yaşamadın dedim. başka yere uğradım gerginliğimi attım öyle gittim. ne zor oldu ... neyse ...

o yokken nasılsa geçmişse dönüp yine o yokmuş gibi davranmak en güzeli...

başım ağrıyor benimde ya stresden herhalde.
iş bakıyom netten.
sendne naber yavru?

greyfurt fazla abartma sakın yemeyi.
fazlası çok zararlı

geçmiş olsun... kafein içerim yada temiz hava güzel olur turkuaz. senden sonra düşündüm haklısın bende büroya gelirken yolda öyle düşünüyorum. sonra şu evrak bütün steresimi gülmeye bıraktı. ya işin içinde olmadığın için mesele sana pek komik gelmedi ama gerçekten dalgınlıkla unutulmuş evrak beni gülümsetti. o kızgınlık bir anda yerini gülmeye bıraktı büroda...

hoşbulduk canım :) 26 yaşındayım çalışıyorum biten sorunlu berbat artık kangren olmuş ama benm vazgeçemediğim bir ilişkim var her şey çok kötü şu an için
Hakkında hayırlısı olsun.

başım ağrıyor benimde ya stresden herhalde.
iş bakıyom netten.
sendne naber yavru?

greyfurt fazla abartma sakın yemeyi.
fazlası çok zararlı
Sağ ol canım, iyiyim. Geçmiş olsun.

Greyfurt günde bir tane falan yiyorum.
Bazı günler yemiyorum falan.
Kan şekerini düşürüyor zaten, fazla yiyemem.

geçmiş olsun canım.

yüz yüze bakmak zorunda olmak en kötüsü.

geçmiş olsun canım.

yüz yüze bakmak zorunda olmak en kötüsü.

sağol cnm artık alıştım cok şükür bayadır ıyıydım dün akşamda stres kaynaklı arttı.birde cumartesi benım öküzüm yoktu ortalıkta dünde bu olunca patlak verdı ama sukur bugun ıyıyım.

turkuaz sen haklıymışsın işle ilgili problemleri varmış.kafasını bsy dersem veremez dıye hıc sesi cıkmamış

işte bizimde öyle 1,5 yıldan beri artık yürümüyordu büyük ihtimallede o kızlada 1,5 yıldır ilşkisi var işte 1 aydan beride herşeyin dozu arttı 1 haftadan beride bitmişti neden böyle yapıyorlar nasıl hak görüyorlar bunu kendilerine bilmiyorum hiç mi korkuları yok canım zaten hak helal etmemeye gerek yok allah bunu yanlarına bırakmaz hele benmkinin yaptığını hiç bırakmaz yatacak yeri yok ve her şey hayatında berbat gidiyor bu gün dedim zaten bir dön bak hayatına ne yerli yerinde her şey tepe taklak oldu dedim ama tabi anlayana zina yapanın yanına kalmaz hiç bişey .... allahından bulsun Allah yanına bırakmaz... ben şükrediyorum halime dünyada ne acılar var bu da dertmi allah başka dert vermesin....

dostlarda olmasa ne olurdu bilmiyorum dostlarımın desteğini hiç bişey le ödeyemem her zaman yanımdalardı her şeyime katlandırlar yeri geldi onlara kızdım bağırıdm ama onlar beni anladılar Allah bir an önce hayırlı kapılar açsın hepimize.... olsun canım eğer hayatındaki insan sana değer veriyorsa 2 gün sonra çöz problemi bişey olmaz hiç çözememekten iyidir

turkuazım baş ağrısına hazır evdesın karanlık odada bıraz yatmak ve zihinde hıcbırsey düşünmemeye çalışmak en güzeli.

yada papatya çayı falan kahve ıcıyorsan fazla oda baş ağrısı yapar içme.

kıs dışardan geldim. hava deli gibi yağıyor.
sahilde yürüdüm biraz işlerimi hallettim filan.
evden çıkmadan da ağrıyordu. ama geçmişti sanki dışarda gene ağrıyor. stresden galiba.

ya bana komik gelmedi. kafası ya dalgın yada bilerek bıraktı muhabbet kur diye.
valla sana daha evvel dedim; elbetteki karar senin. unutmanın zor olduğunda hem fikiriz.
ama çocuğun içimdeki ses sana uygun olmadığını söylüyor.
hakkında hayırlısı olsun canım.

kıs sende de hep enterasan şeyler var...
bugün aşkın edebi hocası olmuşsun.
ne yaptı şu arkadaşın sana cevap yazdımı bi cevap ver bize...

evet canım yatcam birazdan.
kahve ile hiç aram yok. en son senle içtim düşün
süt ile kavala kurabiyesi yedim.. aslıııııııııııııı duysunnnnn göbüşlü aslııı

eğer bir erkek başka bır kadın için gidiyorsa bırak o adamı emin ol evlenıncede giderdi oyuzden Allah sana doğru zamanda bunu göstermiş malesef uzun ılişkilerde bu problem hep cıkıyor.ya aldatılıyorsun,ya benımkısı gıbı aılesıne karşı asalak oluyor vs ıllakı bırsey cıkıyor.oyuzden hemen aynı sene tanıyıp evlenmek en güzeli.

çok şükür hıc ummadıgım bır anda karşıma cıktı.onun hayatımda olmasına şükrettiğim bir adam var gerçi dün boyle bır sey yüzünden üzüldüğümü bır bılse hayatta bır daha yüzüme bakmaz ama işte insanız dayanamıyoruz.eminim Allah bukadar üzüntünün karşılığı olarak sanada bırısını armağan olarak gönderecek sadece sabır.

canım zaten artık nefes alamadığım zamanlarda dua etmeye başladım allahım ne olursun varsa bir pisliği çıkart karşıma bileyim neden böyle diyordum ve çok geçmediki tüm pisliği döküldü Allah duydu sesimi ve herşeyi gösterdi bana o kadar şeyi üst üste öğrendimki bu kadarı tesadüf olmazdı ya ne bileyim evliliği pek düşünmedik ben özellikle işimdeki hedefleri gerçekleştirmek istedim özellikle ama her işte bir hayır varmış :)

bence artık sende o insanın kıymetini bil ve aklından tamammen çıkart at bencede bilse hiç hoş olmaz bu da bir nevi aldatmak toparla kendini aklına bile getirmemeye çalış.... güzel dileklerin için teşekkürler amin canım :)

aşkın edebi hocasımı sadece sanırım uykusuzluktan bıraz duygusala vurdum.yes canım konuştuk.o bana cuma akşamı ıle ılgılı kızmış ha agzıma s.. ha o cümleleri söylemişsin bu kadar kolay eğer vazgeçiyorsan geçte görelim dedim iştede problem olunca türkiyeyi özlediğim ve senle kavga etmeyelım sakın kalabiliyim dıye açmadım dedi.

bıde ben cumartesi kadnlar gününde hay dilim tutulsaydıda yorum yapmasaydım bır arkadaşım pozıtıf ayrımcılık olmasın türkiyedede erkekler günü olsun dıye yazmıştı.erasmus döneminden bır arkadaşımda rusyada var gel bro dıye buraya yazmıştı.bende rusyadaki vatan savunanlar günü gerçi rusyadakı türk erkeklerine hergün erkekler günü bayanlardan dolayı yazmıştım.arkadaşımda hahaha x cok çapkınlık yapıyor galıba baksana bu kadar türk erkeklerinin rusyada olması olayına farklı boyuttan baktıgına göre diye yazmıştı.cocuga anında sildirdim yorumu cunku ortak arkadaşlarımzı var ama ben sıldırene kadar benım herifim o anda facede onlınemış görmüş onada kızmış.ben abazamıyım duyanda rusyada her gün kadınlarla oldugumu zannedecek dıye ama işte hay dılım tutulsaydı dedım ben aslında benımkını değil o cocugun koydugu resımleri kastetmiştim ama işte erkek milleti bozuluyor.

iyiyiz çok şükür.

dedik sana hemen fevri davranıyorsun.
sakin olan kazanır her zaman bunu unutma
bide lütfen sakın sakın bir daha iş, okul vs gibi başka sıkıntıların acısını ondan çıkarma sakın
adamın bu hareketinden şunu anladım ben.
sen sürekli bunu kanırtıyorsun yok şöle yok böle ilgilen alakalı ol filan diye.. adam korkmuş sendne yine sorun duyacak diye.
bak böle yaparsan adamın bilinçaltında hem sorun anlatan ilgi isteyen dırdrıcı kadın olarak yerleşirsen bir daha asla bu tabuyu yıkamazsın..
aklını başına devşir mi ne derler haa işte ondan.. bende söylemesi

evet malesef oyle umarım duymaz bır sekılde..yoksa bır daha asla yüzüme bakmaz.

aklını başına al derler aynen kuzum ya ne bılıyım son zamanlarda cok problem sahıbı oldugum ıcın ona sardım aslında adamda hıc butür olaylara gircek adam degıl.adam hayata hep olumlu sekılde bakacak bsy bulur bulamıyorsada basar gider.o da oyle dedı bu son yoksa ben artık dayanamayacağım sen benı ayakta tutan ınsanken bırlıkte olalım dedıgım anda problemlı kadın oldun dedi.doğruda pozitifliğimi kaybettım bu aralar.

evet malesef oyle umarım duymaz bır sekılde..yoksa bır daha asla yüzüme bakmaz.

tamm sende bir daha yapma kendini toparla bir defacıktan bişey olmaz at aklından dün geceyide pişmanlık duygusundan da kurtul bu konuya dair her şeyi unut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…