- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.021
sende bir gudumsuzluk var
sabahdan beri 1 kere beğenemedim.
kıs sen kendin çiftsin daha ne olsunkuşu boşver siz ilerde çift sonrada üçüz dördüz olursunuz çüfleşerekden
limonnn iyi bilir kuş çüfleştürmeyi
sende takıl peşimize :) gel sende ıstanbuldaysan.
sende takıl peşimize :) gel sende ıstanbuldaysan.
yanlız bakarmısın sanki bende kırk yıllık tur rehberıyımne özgüvense.
yavrum bizim eve bir ablama geliyo şuraya bak asıl eğlence sizde valla aslında bizdede kalsalar ingilizce öğrenmek yerine hepsine türkçe öğretirim kesin
yavrum bizim eve bir ablama geliyo şuraya bak asıl eğlence sizde valla aslında bizdede kalsalar ingilizce öğrenmek yerine hepsine türkçe öğretirim kesin
daha onlara var cnm önümüzde bir sürü engel var ayrıca adamımla başladık dediğimizden beri yan yana gelemedim.. o zamana kadar barı kuşlarım cift olup yanyana olsunlar.
sana da ben gezdiririm yavrum
cahallenger kıs sen çok alemsin.
aşk acısı çekenleri bir güzel azarlıyon kendinize gelin diye koptum
kendin atlattın da yeni aşka yelken açtında millete hocalık yapıyon seni seni
ooooooooo siz bu hasretle yanyana gelince artık ...........
ben eskıdende boyleydım sonra unuttum gene ıngılızceyı.
eskidende polonyalı,avusturalyalı hatunları kuzenımın kınasına götürmüştümtürk adedi görsünler diye..
bende gelenlere türkçe öğretebilirim.
utandım yawwbız anca boyle oluruz.
o degılde beyza yok yawww bıde nar_çiçek ?
sana da ben gezdiririm yavrum
cahallenger kıs sen çok alemsin.
aşk acısı çekenleri bir güzel azarlıyon kendinize gelin diye koptum
kendin atlattın da yeni aşka yelken açtında millete hocalık yapıyon seni seni
bizi gezdir canım.
belki dil dile değecek birini buluruz denizle beraber
kızım sen İngilizce öğrencen delüüü
önemli olan senin öğrenmene
önce vicudunu organlarını tanıycan, sonra biyoloji dersi görcen
hücrelerine kadar mutlu olcan
ya neyaptılar kınada ne değişik gelmiştir onlara oynadılarmı
pratik yapmadan unutuluyomuş ingilizce malesef
o nereden cıktı yawww ...
sorma o kadar mutluyumki hele dun akşam sordugum arkadaşım dangalak zenci derdik artık türkiyede nişanlıyım dıye ortada geziyor adam dedı varya ılk adamı azarladım sonra ne dıyım eski ortamdan nasıl kopıyım dedi cok hoşuma gitti o kadar mutluyumki
kımse acı çekmesin değmeyecek ınsanlarla istiyorum.hele bıde 5-6 ay için şaka gibi.
kız kim demişse yalan demiş..hahaha turkuaz güldürdün beni, onlar öyle dil bilmeden sevgili olmuyolarmış gerçekten anlaşamayız diye
evet cok değişik geldi onlarda döndüler.yengemler onlarada kına yaktı cok sevdiler.hala konuştugumuzda kınayı söylüyorlar..
aaaaa nişanlımıyım mı diyormuş aferin bak nasıl mutlu oldum kız seni sahiplenmiş adam.
birde soyadını versin uzaktan nikah yapın
napcan sende artık rusça öğrenmelisin benceyakın gelecekde sana o yollar görünüyor bence
kız kim demişse yalan demiş..
dl bilmiyon diye adam çıtır kızımı kaçırcak 30 luk çıtır
aaaaa nişanlımıyım mı diyormuş aferin bak nasıl mutlu oldum kız seni sahiplenmiş adam.
birde soyadını versin uzaktan nikah yapın
napcan sende artık rusça öğrenmelisin benceyakın gelecekde sana o yollar görünüyor bence
kız kim demişse yalan demiş..
dl bilmiyon diye adam çıtır kızımı kaçırcak 30 luk çıtır
güzel adetlerimiz var aslında onlarda pek bişey yok adet varmı onlarda merak ediyorum
kımse sadece benım adamım o ülkede bır süredir nişanlıyım dıye ortada geziyormuş,evden -işe ,işten-eve olmuşta onu anlatıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?