30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

daha onlara var cnm önümüzde bir sürü engel var ayrıca adamımla başladık dediğimizden beri yan yana gelemedim.. o zamana kadar barı kuşlarım cift olup yanyana olsunlar.

sende takıl peşimize :) gel sende ıstanbuldaysan.

yanlız bakarmısın sanki bende kırk yıllık tur rehberıyım ne özgüvense.

bizi gezdir canım.
belki dil dile değecek birini buluruz denizle beraber

yavrum bizim eve bir ablama geliyo şuraya bak asıl eğlence sizde valla aslında bizdede kalsalar ingilizce öğrenmek yerine hepsine türkçe öğretirim kesin

kızım sen İngilizce öğrencen delüüü
önemli olan senin öğrenmene
önce vicudunu organlarını tanıycan, sonra biyoloji dersi görcen
hücrelerine kadar mutlu olcan

yavrum bizim eve bir ablama geliyo şuraya bak asıl eğlence sizde valla aslında bizdede kalsalar ingilizce öğrenmek yerine hepsine türkçe öğretirim kesin

ben eskıdende boyleydım sonra unuttum gene ıngılızceyı.

eskidende polonyalı,avusturalyalı hatunları kuzenımın kınasına götürmüştüm türk adedi görsünler diye..

bende gelenlere türkçe öğretebilirim.

saolasın turkuaz ben hepinizle gezerim ben gezmeyi seviyom sizide seviyom
para durumuna bakmam lazım ogüne

ya neyaptılar kınada ne değişik gelmiştir onlara oynadılarmı

pratik yapmadan unutuluyomuş ingilizce malesef

Son düzenleyen: Moderatör:
utandım yaww bız anca boyle oluruz.

o degılde beyza yok yawww bıde nar_çiçek ?

beyza bir süre görünmez sonra çıkar bir yerden
nar çiçek geçen özelden yazdım iyiimiş hatta burda geldi selam verdi sonra kızlarada.

utanma beee sevmenin nesi kötü..
yaşarsınız sevginizi istediğiniz gibi

o nereden cıktı yawww ...

sorma o kadar mutluyumki hele dun akşam sordugum arkadaşım dangalak herif diyorum benı ılk oyle gaza getirdiki nişanlanmış o diye. zenci derdik artık türkiyede nişanlıyım dıye ortada geziyor adam dedı varya ılk adamı azarladım sonra ne dıyım eski ortamdan nasıl kopıyım dedi cok hoşuma gitti o kadar mutluyumki

kımse acı çekmesin değmeyecek ınsanlarla istiyorum.hele bıde 5-6 ay için şaka gibi.

Son düzenleme:

hahaha turkuaz güldürdün beni, onlar öyle dil bilmeden sevgili olmuyolarmış gerçekten anlaşamayız diye

aaaaa nişanlımıyım mı diyormuş aferin bak nasıl mutlu oldum kız seni sahiplenmiş adam.
birde soyadını versin uzaktan nikah yapın
napcan sende artık rusça öğrenmelisin bence yakın gelecekde sana o yollar görünüyor bence

hahaha turkuaz güldürdün beni, onlar öyle dil bilmeden sevgili olmuyolarmış gerçekten anlaşamayız diye
kız kim demişse yalan demiş..
dl bilmiyon diye adam çıtır kızımı kaçırcak 30 luk çıtır

çok doğru dedin çıtırlık konusunda katılıyorum sana
gaza geldim onlar benim dilimi öğrensin

evet hıc alakası olmayan bide birisi ona sordum bılıyormusun dıye evet herkes bırbırını bılır burda türk olarak dedi.
herkese nişanlıyım diyormuş bide dün akşam buyuzden trıp attım ama sukur tatlıya bağladık o olayı baya sahıplenmişte ah bıde ben onun sahıplendıgını tam olarak inanabilsem bsy olucakta bozulcak gıbı gelıo.

evet başlasam ıyı olacak.

kımse sadece benım adamım o ülkede bır süredir nişanlıyım dıye ortada geziyormuş,evden -işe ,işten-eve olmuşta onu anlatıyordum.

kımse sadece benım adamım o ülkede bır süredir nişanlıyım dıye ortada geziyormuş,evden -işe ,işten-eve olmuşta onu anlatıyordum.

Kim kiz o adam anlat anlat. Guzel haberlere ihtiyacimiz var.

Sen yazana kadar ben kahvaltimi yapip ustune kahve bile icerim:))

turko naber cano. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…