30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Sevüşerek verirsin kiloları boşverrrr
Beyzaaa o kadar çok kulaklarını çınlatık hala nerdesin gelde görevini devral.
beni kurtar bunların dilinden

turko kimle sevişcem canım düz duvarla mı töbe töbe
biz de ikimiz diyet yapalım turko,kimseden hayır yok baksana

diyet yapmak istersen gel benim takıldığım gruba

boy kilo kaç bacım senin

biz de ikimiz diyet yapalım turko,kimseden hayır yok baksana

Ben diyet yapamam yaaa.
Benim bir arkadaşım için burda birinden tavsiye ettiği siteler vardı
Onları sana da verem aslııı

Limonnn herşeyin vakti var dimi sabırlı ol azcık

Kızlarr güliyimmi ağlyimmi bilemedim hani biri için uğraşrsnz olmaz ya bugün arkadaşm birini sordu arasn yapmam için filan sanrm yanlşlkla kendime yaptm yanlş anladı çocuk haftasonu byere davet etti

Kızlarr güliyimmi ağlyimmi bilemedim hani biri için uğraşrsnz olmaz ya bugün arkadaşm birini sordu arasn yapmam için filan sanrm yanlşlkla kendime yaptm yanlş anladı çocuk haftasonu byere davet etti

Amannnn en tehlikeli durum olmuş
Arkadaşına izah et kıs yalnış anlamasın
Sen ne desinki çocuğa seni çağırdı

Amannnn en tehlikeli durum olmuş
Arkadaşına izah et kıs yalnış anlamasın
Sen ne desinki çocuğa seni çağırdı

işyerinde cnm nassılsın muhabetti var aramzda başka bişey yok kızla bigün dedi şu çocuğu sen tanyomusun merhaba merhaba dedim başka tanmam dedim sorarm
sordum birine güvendiğim bilmiyorum karakterini dedi çocuk bugün geldi işten ayrlyorum bu ay sonu filan dedi öyle konuştuk sigara içelim dedi vaktin varsa tamam dedim bende bilgi alcam ya napysun fian sordu bende ona laf arasnda beni faceden ekle biyer var çok beğeniyorum demiştim konuşurken anadolu yakasnda oda orada oturuyo gel hafta sonu gezdiriyim oray dedi baktm bana yazyo
arkadaşm zaten dedi benim ozaman sevgilim vard çocuk kesti ilgiyi ama ben ayrlcaktm şuan ayrldm bende dedim arkadaş ayağna söyle söylemiş 2. ihtimal mezheplerden sorun oldu dedi hala bakmyo
budurumda bişey demelimiyim kıza

Aferin haa şöle iyiy uzuyormuş maşallah

İnş 1 gündür yaaa
Kıs sen geçmişe bak benim saç ile ilgili durumu oku

ben kuaöfr mağduruyum adam aslan baş kesti 2 senedir o saç düzeltiyim diye kaç kere kestirdim kuaföre gittim en son dedim saçm uzamyo dedi en son ne zaman kestirdin saçn nisanda haziranda ağustoda kasm işte tekrar geldim sonra dedim normalmiş ben her kuaför gördüğümde saç kestirmişim ,unutmuşum bide adam dediki kestirirsen uzamaz rezil oldum

Kıs olaydan bişi anlamadım valla.
Ne bişim yazmışın kıs düzgün yaz azcık
Çözcem diye parçalandım burda

Heee benimkide kesti işte ama ben beğenmedim kesimi
Bunalımla kestirdim. Daha 1 ay oldu ama uzamadı.
Yaptıklarımda fayda etmesi şuan ama aİmle devam etcem uygulamalara

klavyem bozuldu kuzum idare et
boşver icrata geçince çocuk yazarm

boyalysa saçn bitkisel bakm yapma ,değilse kremsiz doğal şampuann içine tatl kaşğyla çamterebentin yağı badem yağıylang ylang yağyd sanrm kat şampuan çalkala saçn onla yka saçnn dibine krem sürme ucuna sür uzatyo
uyku geldi bedene çek git dedi yatağa hadi ben yatmaya gidiyorum iyigeceler öpüldün

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…