- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.181
Günaydın Hatunlar...Kuşlarım üçlenmiş. BEĞENen herkese teşekkür ederim. Beni beğenmeye devam edin anacığım, ben sizi habire beğeniyorum.
Petunya gelmiş şükür, Petuş sana özelden link attım. Seni kaç kere sordum. Gelmedi mi?
Tuzlu Kahve olayını sevmem ben de.
Evet, fotoğraf bekliyoruz.inşallah canım teşekkürler, nişan için mekan bakıyoruz. muhtemelen salon olucak. nisan ayı sonlarına doğru..
at canım, ben atmicaktım ama kısmet öylemiş. karabiber, zeytinyağı, pul biber atan duydum
resim atarım canım özelden burdakilere..
Senden de beğeni bekliyorum. :)evet canım sormuşsun gördüm. sağolasın. 3 kuş olmuş gülümsün maşallah bereketli kızsın
inşallah canım teşekkürler, nişan için mekan bakıyoruz. muhtemelen salon olucak. nisan ayı sonlarına doğru..
at canım, ben atmicaktım ama kısmet öylemiş. karabiber, zeytinyağı, pul biber atan duydum
resim atarım canım özelden burdakilere..
görüşürüz petunyacım :)
Çok güzel ya... Düğün haberlerini de bekliyoruz.
Allah başa kadar mesut etsin.
Senden de beğeni bekliyorum. :)
Beceremiyorum deme hiç, mesajın sol altındaki yıldıza tıkla.
Allah mutlu mesut etsin devamını getirsin hayırlı olsun Allah kullarının bozmasına izin vermesin
Senden de beğeni bekliyorum. :)
Beceremiyorum deme hiç, mesajın sol altındaki yıldıza tıkla.
Bana da diyor ama ben pes etmiyorum.yapıyorum canım ama böyle diyo işte aynen : Bu Filozof_Prenses Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir ..
bu mesajını görmeden yazmış olduğum üstteki mesajıma bakar mısın?kendını zorla beğendırıyor.. bunu normal hayattada beklıyoruz canımcım bul bırısını yapış bırakma..
Bana da diyor ama ben pes etmiyorum.
Sonra tekrar deniyorum.
Bazen düşünüyorum da bazen pes ettiğim tek konu birisini sevebileceğime aşık olabileceğime olan inancım.
Genelde hiçbir şeyden pes etmem!
kendını zorla beğendırıyor.. bunu normal hayattada beklıyoruz canımcım bul bırısını yapış bırakma..
hahaa.. evet. psikolojik baskı. aynen. ancak kuşları üçle sen Filozof'cum
:)işte diyorum ya cnm burdakı ınadını özel hayattada göstermeni beklıyoruz
evet aynı seyı yazmışız.. senı artık tanımaya başlamışım demekki
Annem de şöyle der: Anca millet evlenince sevin! Doğurunca sevin! Onların başına iyi bir şey gelince sevin!hahaa.. evet. psikolojik baskı. aynen. ancak kuşları üçle sen Filozof'cum
bu mesajını görmeden yazmış olduğum üstteki mesajıma bakar mısın?
Millete gülerdim. Beğeni istiyorlar diye. Onlara döndüm.
Büyük konuşmayayım ama hiç yapamayacağım bir şey!ınsanlar aynen yapışıp bırakmıyorlar.. görüyorum cevremde ben örneklerini... bu durumu fılozofumuzda yapmalı bence
:)
Annem de şöyle der: Anca millet evlenince sevin! Doğurunca sevin! Onların başına iyi bir şey gelince sevin!
Biraz da kendin için bir şeyler yap.
Boş işlerle uğraşıyorum kızlar ben, boş bir insanım demek ki.
Bana da diyor ama ben pes etmiyorum.
Sonra tekrar deniyorum.
Bazen düşünüyorum da bazen pes ettiğim tek konu birisini sevebileceğime aşık olabileceğime olan inancım.
Genelde hiçbir şeyden pes etmem!
Büyük konuşmayayım ama hiç yapamayacağım bir şey!Sevsem de gebersem de yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?