30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet canım sormuşsun gördüm. sağolasın. 3 kuş olmuş gülümsün maşallah bereketli kızsın

süper .. ınsallah soyle ıstedıgın bır tarz mekan bulabılırsın.

Senden de beğeni bekliyorum. :)
Beceremiyorum deme hiç, mesajın sol altındaki yıldıza tıkla.

yapıyorum canım ama böyle diyo işte aynen : Bu Filozof_Prenses Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir ..

Allah mutlu mesut etsin devamını getirsin hayırlı olsun Allah kullarının bozmasına izin vermesin

teşekkür ederim kalamero; sende hoş geldin, nasılsın.. durumlarını biraz okudum
inşallah atlatırsın canım, çok fazla düşünmemeye çalış. zamanın ne getireceği hiç belli olmuyor çünkü..

iyi ki de olmamış diyeceksin belki birgün

yapıyorum canım ama böyle diyo işte aynen : Bu Filozof_Prenses Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir ..
Bana da diyor ama ben pes etmiyorum.
Sonra tekrar deniyorum.

Bazen düşünüyorum da bazen pes ettiğim tek konu birisini sevebileceğime aşık olabileceğime olan inancım.
Genelde hiçbir şeyden pes etmem!

kendını zorla beğendırıyor.. bunu normal hayattada beklıyoruz canımcım bul bırısını yapış bırakma..
bu mesajını görmeden yazmış olduğum üstteki mesajıma bakar mısın?

Millete gülerdim. Beğeni istiyorlar diye. Onlara döndüm.

Son düzenleme:
Sonra tekrar deniyorum.

Bazen düşünüyorum da bazen pes ettiğim tek konu birisini sevebileceğime aşık olabileceğime olan inancım.

işte diyorum ya cnm burdakı ınadını özel hayattada göstermeni beklıyoruz

evet aynı seyı yazmışız.. senı artık tanımaya başlamışım demekki

Son düzenleme:
işte diyorum ya cnm burdakı ınadını özel hayattada göstermeni beklıyoruz

evet aynı seyı yazmışız.. senı artık tanımaya başlamışım demekki
:)

hahaa.. evet. psikolojik baskı. aynen. ancak kuşları üçle sen Filozof'cum
Annem de şöyle der: Anca millet evlenince sevin! Doğurunca sevin! Onların başına iyi bir şey gelince sevin!
Biraz da kendin için bir şeyler yap.

Boş işlerle uğraşıyorum kızlar ben, boş bir insanım demek ki.

tobe tobe

kızıyorum bak sımdı sana... boyle deme .. doğru zamanda doğru kişi gelecek ve hersey yoluna girecek..

Sonra tekrar deniyorum.

Sen beni boşuna hiç
Kalbinin oralara koymaaaaaa
Kollarını bana sarmaaaaaa
Kalamam oralardaaaaaa

diyorsun yani Filozof'um.. olsun Nil'in şarkısını armağan ediyorum sana

Büyük konuşmayayım ama hiç yapamayacağım bir şey! Sevsem de gebersem de yapamam.

evet ya dun bır cocuk vardı hayret ettım.. yakın arkadaşlarımızdan bırısı ıle cıktı ayrıldı bayadırda arkadaş grubumuzda cocuk.

dün kızlardan bır tanesıne bılıyormusun benım bırbırının sevgılısını bılen ıkı arkadaşım evlendi.cok mutlular.sende cok güzelleştin,bı kahve ıcmeye zaman ayarlayıpta gıtsekmı dıye yapıştı..kız en sonunda gırgıra vurdu.ne tıpler var ya..
ben bıle rahatsız oluyorum yada sevgılısı var oldugunu bılıyor arıyor,soruyor,görüşüyor.bı tane elimin tersiyle çarpıcam akılları başlarına gelecek ama farkında degıller saflar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…