- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.161
dedik sana hemen fevri davranıyorsun.
sakin olan kazanır her zaman bunu unutma
bide lütfen sakın sakın bir daha iş, okul vs gibi başka sıkıntıların acısını ondan çıkarma sakın
adamın bu hareketinden şunu anladım ben.
sen sürekli bunu kanırtıyorsun yok şöle yok böle ilgilen alakalı ol filan diye.. adam korkmuş sendne yine sorun duyacak diye.
bak böle yaparsan adamın bilinçaltında hem sorun anlatan ilgi isteyen dırdrıcı kadın olarak yerleşirsen bir daha asla bu tabuyu yıkamazsın..
aklını başına devşir mi ne derler haa işte ondan.. bende söylemesi
challenger ben de bu konuda turkıaza katılıyorum sakin olmaya calış.. her aradığında sert yaparsan seni aramaya çekinebilir özlediğinde bile aramayı erteleyebilir... konuşabildiğinize sevindim:)evet malesef oyle umarım duymaz bır sekılde..yoksa bır daha asla yüzüme bakmaz.
canım bence bu aralar kafanı hep doldur düşünmeye zamanın olmasın uğraşlar bul kendine .. bir hobi olabilir spor kurs vs.. hatta birden fazla olsun ki onu düşünmeye halin kalmasın .. inşallah zamanla girer yoluna...evet benm çok güçlü hiç moralim bozulmamış gibi durmam lazım ama işte ben hala çırpınıyorum acaba düzelir mi diye ondan oluyor bunlar benm önce ümidimin kalmaması lazımbu gün söyleyeceğimi söyledim daha da ağzımı açmamam lazım adam olan anlar :S benmde geride ve ağır durmam lazım her zamankinden daha güzel daha bakımlı daha cıvıl cıvıl olmam lazım hatta gizemli havalara bürünmem lazım.... diyorum diyorum ama boşşşş bu gün bu yaptığımı en çok dertleştiğim arkadaşıma söylesem var ya boğar beni
günaydın bu arada..kar var buralarda.. derse de gidesim yok hiç...
günaydın hanımlar
hanımlarmıo kadar yaşlımıyız yaww kızlar veya çıtırları tercih ederım..
günaydın mavilimmm
günaydın kızlar nasılsınız
uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın..
Challenger, denizxxx, cerenkar, merhaba-bunlar online gördüğüm isimler-
eski sayfaları okuyamadım, çok uzun anlatımlar gördüm ama.
iyisiniz inşallah.
ben iyiyim çok şükür.
tepsisi, yüzüğü, elbisesi, kurabiyesi, tuzlu kahvesi derken güzel söz akşamını geride bıraktık
geldiler, önce tanışma faslı sohbet filan. o arada ben kahveleri yaptım mutfakta.
damadın kahvesini de ben yaptım, ama benden habersiz tuz atmışlar içineee
sonra yüzükler takıldı, fotolar çekildi, ikramlar dağıtıldı, çaylar içildi........
güzel bir geceydi..
Rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah.
çok güzel heyecanlar.
öğlen gelmeye çalışıyırm, şimdi çıkıyorum kızlar merak etmeyin diye yazdım size. öpüyorum hepinizi
arşivde olucam sanırım bugün :44:
canım bence bu aralar kafanı hep doldur düşünmeye zamanın olmasın uğraşlar bul kendine .. bir hobi olabilir spor kurs vs.. hatta birden fazla olsun ki onu düşünmeye halin kalmasın .. inşallah zamanla girer yoluna...
günaydın canım , inşallah yoluna girer ama gün geçtikçe bir şey daha yolundan çıkıyor ve ben kendime hakim olamıyorum çok üzülüyorum ağlama krizlerine giriyorum neden hala pişman olup gelmedi diye krizler geçiriyorumçok zor ve uzun olacak sanırım
günaydın kızlar nasılsınız
uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın..
Challenger, denizxxx, cerenkar, merhaba-bunlar online gördüğüm isimler-
eski sayfaları okuyamadım, çok uzun anlatımlar gördüm ama.
iyisiniz inşallah.
ben iyiyim çok şükür.
tepsisi, yüzüğü, elbisesi, kurabiyesi, tuzlu kahvesi derken güzel söz akşamını geride bıraktık
geldiler, önce tanışma faslı sohbet filan. o arada ben kahveleri yaptım mutfakta.
damadın kahvesini de ben yaptım, ama benden habersiz tuz atmışlar içineee
sonra yüzükler takıldı, fotolar çekildi, ikramlar dağıtıldı, çaylar içildi........
güzel bir geceydi..
Rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah.
çok güzel heyecanlar.
Öyleyim değil mi?Megaloman filo. :)
Bu kez bende mecburi olarak cikiyorum. Aksama o Turko nun hesabini kesicem.Kiz Turko , saka kiz sana kiyar miyim hic.
Hadi gorusuruz millet.
Beyza'nın adı çıkmış bence... Burada Beyza'yı solda sıfır bırakacaklar varmış da haberimiz yokmuş.beyzanın yokluğunu kat be kat dolduruyorsunuz
Erkekti sanırım. Sen erkek misin? Aramıza sızmış bir casus musun?kasada öndeki kişi bendim
Neden acaba? Profiline baktım. Bir kavga , gürültü, polemik de yok. :26:Anammmm limon bana yemişşş :18:
Silik silik duruyor orda
ne güzel Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin cnm özeldende olsa fotoğraflarınızı göndersen de görsek ben cok merak edıyorum.
tuzlu kahveyı ıcınce sözlün nasıl tepki verdı? benım hayalımdır acı ve tuz basıcam evlenecegım kişinin kahvesıne
kolay gelsin evet cok merak edıyorduk seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?