30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet malesef oyle umarım duymaz bır sekılde..yoksa bır daha asla yüzüme bakmaz.
challenger ben de bu konuda turkıaza katılıyorum sakin olmaya calış.. her aradığında sert yaparsan seni aramaya çekinebilir özlediğinde bile aramayı erteleyebilir... konuşabildiğinize sevindim:)

günaydın herkese nasılsınız?

ceren zaten o sekılde konuşuyoruz adam değişik bır adam Allah sonumuzu hayır etsın sadece.

kızlar akşam okula nasıl gıdıcegım bılmıyorum Istanbul karışmış durumda bızım okulda tam merkezde

günaydın bu arada..kar var buralarda.. derse de gidesim yok hiç...

aaa sen nerdesınkı cok severım ben karı .. alıp kahvenı karı seyretmek gıbısı varmı? kar huzur demek benım ıcın.

ee önemli değilse gitme dıyecegım ama sen bılırsın.bende olaylar cıkar kesın dıye gidemeyeceğim kabus olmalı.

günaydın kızlar nasılsınız
uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın ..

Challenger, denizxxx, cerenkar, merhaba -bunlar online gördüğüm isimler-
eski sayfaları okuyamadım, çok uzun anlatımlar gördüm ama.
iyisiniz inşallah.
ben iyiyim çok şükür.
tepsisi, yüzüğü, elbisesi, kurabiyesi, tuzlu kahvesi derken güzel söz akşamını geride bıraktık
geldiler, önce tanışma faslı sohbet filan. o arada ben kahveleri yaptım mutfakta.
damadın kahvesini de ben yaptım, ama benden habersiz tuz atmışlar içineee

sonra yüzükler takıldı, fotolar çekildi, ikramlar dağıtıldı, çaylar içildi........
güzel bir geceydi..
Rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah.
çok güzel heyecanlar.

öğlen gelmeye çalışıyırm, şimdi çıkıyorum kızlar merak etmeyin diye yazdım size. öpüyorum hepinizi
arşivde olucam sanırım bugün :44:

ne güzel Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin cnm özeldende olsa fotoğraflarınızı göndersen de görsek ben cok merak edıyorum.

tuzlu kahveyı ıcınce sözlün nasıl tepki verdı? benım hayalımdır acı ve tuz basıcam evlenecegım kişinin kahvesıne

kolay gelsin evet cok merak edıyorduk seni.

Son düzenleme:
öğlen gelmeye çalışıyırm, şimdi çıkıyorum kızlar merak etmeyin diye yazdım size. öpüyorum hepinizi
arşivde olucam sanırım bugün :44:

görüşürüz petunyacım :)

Çok güzel ya... Düğün haberlerini de bekliyoruz.

Allah başa kadar mesut etsin.

Allah mutlu mesut etsin devamını getirsin hayırlı olsun Allah kullarının bozmasına izin vermesin

Günaydın Hatunlar... Kuşlarım üçlenmiş. BEĞENen herkese teşekkür ederim. Beni beğenmeye devam edin anacığım, ben sizi habire beğeniyorum.

Petunya gelmiş şükür, Petuş sana özelden link attım. Seni kaç kere sordum. Gelmedi mi?
Tuzlu Kahve olayını sevmem ben de. :120:
Megaloman filo. :)
Bu kez bende mecburi olarak cikiyorum. Aksama o Turko nun hesabini kesicem. Kiz Turko , saka kiz sana kiyar miyim hic.

Hadi gorusuruz millet.
Öyleyim değil mi?

beyzanın yokluğunu kat be kat dolduruyorsunuz
Beyza'nın adı çıkmış bence... Burada Beyza'yı solda sıfır bırakacaklar varmış da haberimiz yokmuş.

kasada öndeki kişi bendim
Erkekti sanırım. Sen erkek misin? Aramıza sızmış bir casus musun?

Anammmm limon bana yemişşş :18:
Silik silik duruyor orda
Neden acaba? Profiline baktım. Bir kavga , gürültü, polemik de yok. :26:

Son düzenleme:
evet bende sabah gördüm okuyanlar arasında gözüktü bende anlamadım banlanacak falanda bırısı degılkı lımoncuk.. belkıde kendı ıstegı ıle dondurdu kım bılır.

bencede beyzanın adı cıkmış tek muhabette ama burda onu kat ve kat aşacak hatunlar var.

inşallah canım teşekkürler, nişan için mekan bakıyoruz. muhtemelen salon olucak. nisan ayı sonlarına doğru..
at canım, ben atmicaktım ama kısmet öylemiş. karabiber, zeytinyağı, pul biber atan duydum
resim atarım canım özelden burdakilere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…