- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.221
Aldım canım dün çok şükür.
Kısmetse 2 mayısta düğünüm var.
30 nisanda da kına gecem var canım.
Buyur gel beklerim.
Deliyorum bu gibi durumlarda
Petunya ve tuğçecan tebrik ediyorum ikinizi de
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, artık başlığı filozofla bana devredersiniz müzmin bekarlar olarak
Ne güzel bahar düğünü, bayılırıııııııııııım
Allah mutlu etsin arkadaşım, inşallah huzurlu bir ömrün olur, gerisi boş sahiden... :97:
Teşekkür ederiz canım.
Amin inşallah.
Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Yok öyle düşünme canım bakarsın bir anda uçar gidersiniz siz de.
Belli olmuyor bu işler.
İnşallah canım çok teşekkür ederim.
sana da mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hayat dilerim.
Biz de tek kalırsak kapatırız dükkanı sahil kasabasına (TERAZİ BURCU HATUNLARIN SOHBET TOPİĞİne) gideriz.Deliyorum bu gibi durumlarda
Petunya ve tuğçecan tebrik ediyorum ikinizi de
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, artık başlığı filozofla bana devredersiniz müzmin bekarlar olarak
Geçmiş olsun, sağlıkla görüşelimKızlar ben dermatoloğa gidiyorum. çenemdeki egzama için.
İyi günler dilerim. görüşürüz tekrar.
Güle güle git canım, güzel haberlerle gel inşallah.Kızlar ben dermatoloğa gidiyorum. çenemdeki egzama için.
İyi günler dilerim. görüşürüz tekrar.
Öyleyim değil mi?
Biz de tek kalırsak kapatırız dükkanı sahil kasabasına (TERAZİ BURCU HATUNLARIN SOHBET TOPİĞİne) gideriz.
Ne de olsa sen de ben de TERAZİyiz.
Ben gidiyorum. Sen geliyorsun Lucky! Olmaz ki.Aynen oylesin test edildi onaylandi.
Bu arada Good Morningggg.
Sorma, TERAZİ kızı olmakla gurur duyuyorum ama başımıza ne geldiyse TERAZİ olmaktan!Puuuufsssss, ne geldiyse bu terazilikten geldi başıma zaten
Kova burcu olsaydım diyorum bazen keşke, kovaları çok severim ben
İş aramaya başlamam lazım, başlayamıyorum da, can sıkıntısından öleceğim bir yandan. Öf yani öf
Kolay gelsin, bende resmime devam edeyimGüle güle git canım, güzel haberlerle gel inşallah.
Kızçeler, benim de işler çok! Görüşürüz. Öpüldünüz...
:126::131::130:
Aynen oylesin test edildi onaylandi.
Bu arada Good Morningggg.
Ben gidiyorum. Sen geliyorsun Lucky! Olmaz ki.
Sorma, TERAZİ kızı olmakla gurur duyuyorum ama başımıza ne geldiyse TERAZİ olmaktan!
Aaa! Ben de kovaları çok severim. Hatta kocam kova olsun isterim.
Kova da hava grubu Terazi de...
Kaçtım!
Ben gidiyorum. Sen geliyorsun Lucky! Olmaz ki.
Sorma, TERAZİ kızı olmakla gurur duyuyorum ama başımıza ne geldiyse TERAZİ olmaktan!
Aaa! Ben de kovaları çok severim. Hatta kocam kova olsun isterim.
Kova da hava grubu Terazi de...
Kaçtım!
Ben de bu kızı neden seviyorum diyordum.Bende gidiyorum merak etme. Kahvalti bile etmeden cikmam lazim. Turko'nun hesabi dun aksam kesildi. Bir daha cak cak konusamaz.
(Yukselenim kova beni sevebilirsin.)
Au revoir !
Günaydın
Ben de bu kızı neden seviyorum diyordum.
Demek bir yerden bir bağlantı var.
Ya KOVA Ya TERAZİ
teşekkür ederim kalamero; sende hoş geldin, nasılsın.. durumlarını biraz okudum
inşallah atlatırsın canım, çok fazla düşünmemeye çalış. zamanın ne getireceği hiç belli olmuyor çünkü..
iyi ki de olmamış diyeceksin belki birgün
Herkese Günaydın...
sevgi ve ışık dolu bir gün olsun.
canım tekrar hayırlı uğurlu olsun. darısı hayırlısıyla bizlere olsun inş. aminbana da bi ara; ''millet sevgilisi olanları ayırıp, buluyor, koca yapıyor kendine .......'' diyolardı..
Bende gidiyorum merak etme. Kahvalti bile etmeden cikmam lazim. Turko'nun hesabi dun aksam kesildi. Bir daha cak cak konusamaz.
(Yukselenim kova beni sevebilirsin.)
Au revoir !
ne güzel Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin cnm özeldende olsa fotoğraflarınızı göndersen de görsek ben cok merak edıyorum.
tuzlu kahveyı ıcınce sözlün nasıl tepki verdı? benım hayalımdır acı ve tuz basıcam evlenecegım kişinin kahvesıne
kolay gelsin evet cok merak edıyorduk seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?