30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam o güzellerden biri benim yavruu

en güzelimiz sensin baby

kısım o korkuyor senden gelmez yukarı mapısdan da yeni çıktın bide nasıl korkmasın. madonnanın kürkünü parçalarsın filan

ya en sevdiğim kiabın nick sahibesiyle tanışmak istiyorum kaç kere kızı çağırdım gelmedi bişi yapmıcam ya.

kızım içerde yatık namısımızla çıktık t ek yadigar cigara

ya en sevdiğim kiabın nick sahibesiyle tanışmak istiyorum kaç kere kızı çağırdım gelmedi bişi yapmıcam ya.

kızım içerde yatık namısımızla çıktık t ek yadigar cigara

laaaa iyiki mapısa girdinnn artık nam yaparsın

sabukalu limon

napyon kıs nasıl geçti günü?
ne yemek var bugün?

kurbaaa ortalarda yok. kim bilir gene yemekleri götürüyor...
komşuları gene taşımışdır ona börek çörekkkk
aslııııııııııııı yeme kız bırak kızzz bırak eline vurcam bak bırakkkkkkkkkkk aslııııııııııı

aynen artık namımız yürüsün

kuzum öğlen öküz gibi yedim akşam muz yedim yemek yapmadım bugün

aslııııııııı ne yiyomuş yine

aynen artık namımız yürüsün

kuzum öğlen öküz gibi yedim akşam muz yedim yemek yapmadım bugün

aslııııııııı ne yiyomuş yine

bilmem ama kesin tıkınıyordur bişiler

selamlar
yine dedikodumu yapmışlar salata,peynirli erişte ve kızartma tavuk yedim,az önce bitki çayı içtim ve bisküvi yedim,çikolata kalmamış evde,kim bitirdi acaba

selamlar
yine dedikodumu yapmışlar salata,peynirli erişte ve kızartma tavuk yedim,az önce bitki çayı içtim ve bisküvi yedim,çikolata kalmamış evde,kim bitirdi acaba

acaba kim bitirdi aslıcan turko mu geldi yedi ben mi yedim acaba kim

evet bir ara ben de değiştirmeyi düşündüm sana sordum hatta nasıl olduğunu ama sen çok yardımcı olamamıştın sanki nick önerilerine açığım bu arada

etkisini gördün mü,uzun yıllar kullandığına göre,memnunsan biz de deneriz belki

Aslinda soyle anlatayim ben hayatim boyunca duzenli bisey kullanamam tek kullandigim duzenli troid ilacim
bi ara iki uc ay duzgun kullandim yagi baya sacima iyi grldi babam bile farketmisti sonradevamli yapamadim simdi saclar kkedi kuyruğu gibi kalinca tekrar basladim ayni yaga

benim saçım da dökülüyor,sitesinde yorumlara baktım,ünlüler de yorum yazmış...faydası olursa ben de alabilirim...
herkese iyi geceler

selamlar

Daha ne yicen laaa beni yeeee limon kıs bu aslı yemiş çikolatayı bizede çamur atıyor
Kıs iyiki bunun yakınında değiliz limon
Bu yer yer sonrada ben hiç yemedim diyip siz yediniz der

Aslı düşündüm taşındım sana yeni adını buldum
Oburkurba yap sen nickini
Avatarınada çekilin önümden yerim yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…