- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.481
benim saçım da dökülüyor,sitesinde yorumlara baktım,ünlüler de yorum yazmış...faydası olursa ben de alabilirim...
herkese iyi geceler
Merhaba arkadaşlar.
Neler yapıyorsunuz?
Hayatta beklentileriniz nelerdir?
Sohbet edelim.
selam kızlar...bende 25 yaşındayım şuan evlilik için gün sayıyorum .kısmetse ağustos 2 de olacak.ama farklı bir ilde yaşamaya başlayacğım istanbul-izmir arasında mekik dokuyorum...bende yıllardır aradığım işi bulamadım çok sektör değiştirdim 2 üniv mezunuyum.yükseklisans yapıcam kısmetse yakında ama diplomalı ew hanımı olmaktan hep korkmuşumdur.istanbulda iş konusunda şans beni bulmadı umarım gittiğim yerde bulur..olur mu dersiniz:18: herkese ii geceler...
Kızlar bugün yoğundum giremedim. Umarım herkes iyidir.
sevgi ve ışıkla kalın.
Geçmiş olsun canım.
Ben de gördüm.
Çok fıstıksın!
Maşallah
izmire gelin gidicem kısmetse iki şehir arasında mekik dokuyorum canım
Ben de İzmirdeyim canım.
Burda düğünün olacak mı?
ewet canım orda düğün istanbulda nikah ..izmirin neresindesin
Hayırlı uğurlu olsun canım.
Ben Hatay semtinde oturuyorum. sen nerde oturacaksın?
oo geldğimde hatayın altını üstüne getiriyorum canım özellikle askeri hastanenin adnan kahveci parkının ordaki pazarın:)))ama istanbul pazarlarının yerini tutmuoyo valla. bende yeşilyurt tarafına gelicem yakınız yani...iyi geceler canım ben kaçtım
Evet canım yakınız gerçekten.
İyi geceler sana da...
düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olur, toplasan o öğütleri burdan köye yol olur, ana baba bacı gardaş dar gününde el olur, namus belasına gardaş yatarız zindan bizim.siyasiden attılar beni içerimapıs damlarına
Yoooo! Nasıl yapılacağı konusunda yardımcı oldum. Nick konusunda fikir veremedim sadece... Benim gibi kararsız insana sorarsan olacağı budur. Kendime zor seçtim.evet bir ara ben de değiştirmeyi düşündüm sana sordum hatta nasıl olduğunu ama sen çok yardımcı olamamıştın sankinick önerilerine açığım bu arada
Biz de seni seviyoruz. NE olacak? :)selam bugun gıremedım yogundum sımdı baktım ama okuma şansım olmadı..sızlerı cok sevıyorum herkese ıyı geceler.
Günaydın kızçeler,
dün akşam yemeği yemedim.
çay çekirden biraz da yer fıstığı yedim.
7 kg falan vermem lazım.düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olur, toplasan o öğütleri burdan köye yol olur, ana baba bacı gardaş dar gününde el olur, namus belasına gardaş yatarız zindan bizim.
Yoooo! Nasıl yapılacağı konusunda yardımcı oldum. Nick konusunda fikir veremedim sadece... Benim gibi kararsız insana sorarsan olacağı budur. Kendime zor seçtim.*Heidi
* heidi ve peter
* Peterinibekleyenheidi
Bunlar nasıl?
Biz de seni seviyoruz. NE olacak? :)
Cerecim
Dökülme için saçına kullandığın şampuana
5 ampul bepanthene
5 ampul bemiks
5 ampul evigen katabilirn.
Dökülmeye çok iyi geliyor. 700 ml şampuana bu kadar kat.
Ben şimdi uzaması ve gürleşmesi için başka şeyler de kattım. Hint yağı ve doğum kontrol hapı.
Henüz bir değişiklik yok sadece saçım hacimli oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?