30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben doktora giit derim. ben eczaneden ilaç aldım onu kullanıyorum. B12 de kullanıyorum. saçlarım çok düzegünleşti...

Günaydıın cerenkız
Günaydın canım doktora gittim kan testi yaptı 1 sene önce çok az tiroit hormonu düşük çıktı t3,t4 ondan olur dedi takip ettim 1 ay sonra düzeldi o 6 ay kadar takip ettim doktor gerek yok geçmiş dedi ama dökülme aynı hızda bir şampuan vermişti o da pek değişim yapmadı...

bende öyle ..

bakım kürü de boyanın içinde :)

kırıyoruz bakım ampülünü valla nasıl ışıl ışıl oluyor hem besliyor boya ile birlikte özüne geçiyor...
bende serum aldım şampuana kattım sonucu bekliyorum.. kuaför saçlarımı çok sağlıklı buldu hatta kırık bile az dedi kestirdiğimde.. benim sorunum dökülme...

slm canım bende 7 senedir troid tedavisi görüyorum benimde baya saçımda dökülme oldu umarım normala döner değerlerin....

heee anladım canım tamam o zaman sorun yok bende bu aralar incirler olana kadar şarkısına taktım bide sezen aksunun kavaklar şarkısına

Linklerini yazar mısın?
Biz de dinleyelim.

*** Bu arada arkadaşlar bugün hepinizi birkaç kere beğendim. Beğen butonu daha mı aktif nedir?
Siz de bu mesajımı beğenmeyi dener misiniz?
Bakalım olacak mı?

İmza: Sanal Beğeni İle Beynini Yemiş Bir Gülümsün

cnm ben beğenemıyorum daha once beğendınız uyarısı gelıyor nedense anlamadım.. yoksa denedım şiiri falanda.

cerenkar geçmiş olsun.

kalemero canım geçecek ama bence bır destek alman ıcın psıkıyatrıye gitme zamanın artık gelmiş.

Beni begeneni begenirim diye imzana ekle. Benim 7 begenim kalmis 4 kus olmama bak ben sesimi cikartiyor muyum. :))

https://www.youtube.com/watch?v=TIjEDlHW_tE

https://www.youtube.com/watch?v=mUVdQ9R5urk

bende beğeniyorum aynen herkes sık sık beğensin ama bi süre sonra uyarı çıkıyo anlamadım

Beni begeneni begenirim diye imzana ekle. Benim 7 begenim kalmis 4 kus olmama bak ben sesimi cikartiyor muyum. :))
Lucky,
Millete tuhaf derdim. Gülerdim beğeni istiyorlar diye...
Aynısı oldum. Gülüyorum halime...
İşin dalgasındayım.

bu sabah imzama yazmak aklıma geldi.
Antipatik olur, beğenesi olan da beğenmez.

Dur ben seni beğeneyim annem!

Bu arada nereden anlıyorsun kaç beğeni kaç kuş?

Yuzde bir degisiyor cicim:)) Ben her zaman begeniyorum seni filozof :))

aman bosver fazla kusu olan cennete gitmiyor.

Cikiyorum doktora gidicem agzimda mikrop mu var(online doktorcum bana teshis koydu netten. ), alerjim mi var ogrenicem sonunda.

Yuzde bir degisiyor cicim:)) Ben her zaman begeniyorum seni filozof :))

aman bosver fazla kusu olan cennete gitmiyor.

Cikiyorum doktora gidicem agzimda mikrop mu var(online doktorcum bana teshis koydu netten. ), alerjim mi var ogrenicem sonunda.

Öyle tabii işin dalgasındayız.

Geçmiş olsun canım.

Öyle tabii işin dalgasındayız.

Geçmiş olsun canım.

Selam kizlar, aaa sadece 2 begenim kalmis. :))) Sagolun varolun.

Doktordan geldim raporumu veriyorum. Alerji hapi verdi birde kan aldirdim sonuc haftaya belli olacak. Hava mukemmel insanin sevgilisiyle dolasasi geliyor, tabi sevgilin varsa.

Her neyse beni dusunen ozelden gecmis olsun diyen herkesi Turkuaz in deyisiyle operim. :))

Ha birde en son banlandigimda Lucky 7 , Turkuaz 8 , ... 9 diye gidiyordu. Sonra baktim Turkuaz Bulut olmus. Bu bayat esprimi de gecte olsa huzurlariniza sunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…