- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.521
Dört kuş olmana bir beğeni kaldı. Zira birini ben yaptım.Selam kizlar, aaa sadece 2 begenim kalmis. :))) Sagolun varolun.
Doktordan geldim raporumu veriyorum. Alerji hapi verdi birde kan aldirdim sonuc haftaya belli olacak. Hava mukemmel insanin sevgilisiyle dolasasi geliyor, tabi sevgilin varsa.
Her neyse beni dusunen ozelden gecmis olsun diyen herkesi Turkuaz in deyisiyle operim. :))
Ha birde en son banlandigimda Lucky 7 , Turkuaz 8 , ... 9 diye gidiyordu. Sonra baktim Turkuaz Bulut olmus. Bu bayat esprimi de gecte olsa huzurlariniza sunuyorum.
Selam kizlar, aaa sadece 2 begenim kalmis. :))) Sagolun varolun.
Doktordan geldim raporumu veriyorum. Alerji hapi verdi birde kan aldirdim sonuc haftaya belli olacak. Hava mukemmel insanin sevgilisiyle dolasasi geliyor, tabi sevgilin varsa.
Her neyse beni dusunen ozelden gecmis olsun diyen herkesi Turkuaz in deyisiyle operim. :))
Ha birde en son banlandigimda Lucky 7 , Turkuaz 8 , ... 9 diye gidiyordu. Sonra baktim Turkuaz Bulut olmus. Bu bayat esprimi de gecte olsa huzurlariniza sunuyorum.
Dört kuş olmana bir beğeni kaldı. Zira birini ben yaptım....9 kimdi? :)))
Geçmiş olsun canım:26:Umarım sonuçlar istediğin gibi olur
Bizde de haşlanmış yapılır.Sagol canim.Icli kofte yapican mi bana ama ben haslanmis severim.
Sagol canim.Icli kofte yapican mi bana ama ben haslanmis severim.
Bizde de haşlanmış yapılır.
Ben kızarmış da severim.
dün akşam yemek yemedim.
7 kg vermem lazım Lucky!
Yaparım canım adresi alayımBen de genelde öyle yapıyorum
Benim de 10 kilo vermem lazim. Ne oldun mu asik mi oldun. :))
Buckingham Palace , Londra. Paketi saglam olsun canim. :))
Yok be canım ne aşkı?Benim de 10 kilo vermem lazim. Ne oldun mu asik mi oldun. :))
Buckingham Palace , Londra. Paketi saglam olsun canim. :))
Bizde de haşlanmış yapılır.
Ben kızarmış da severim.
dün akşam yemek yemedim.
7 kg vermem lazım Lucky!
bizdede genelde haşlanmış yapılır ben kızartma severim.nrelisin?
Özelden yazdım.bizdede genelde haşlanmış yapılır ben kızartma severim.nrelisin?
Nevreste, siz nerelisiniz?Hemşom başka türlüsü olmaz bizde
Özelden yazdım.
Nevreste, siz nerelisiniz?
Hemşom başka türlüsü olmaz bizde
ay ben seni yerim yaaa hemşom benimneresinden kız...
Canımcım geçmiş olsun tekrarSelam kizlar, aaa sadece 2 begenim kalmis. :))) Sagolun varolun.
Canım biz seninle daha önce konuşmuştukSen bayağıdır uğramıyorsun siteye unuttun beni
Merkez canım
Malatyalıyım canım
Konunuza daldım kusura bakmayınArkadaş listemde bu topiği çok sık görüyorum.. Yaş 30 üstü ama bekar değilim
evet ya sen benim topiğime geliyodun tamam tamam şimdi hatırladım ay kıyamam yaa hatırladım diyorum nevreste bana aşinageliyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?