30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

utandım şimdi ayol teşekkürler canım, güldürebiliyorsak ne mutlu.

Son düzenleme:
hoşbuldum
Sohbetinizin neresinden tutsam diye ben de habire okuyup duruyorum
Cnm gir bir yerden boşver. Ama aslıya fazla yanaşma ona laf ytiştiremezsin :)))

valla elini çabuk tut bacım, tut bir yerinden, uçuyoruzzz uçan halımız turkuazdan, mesajını okuyup cevaplasın da bi öyle

Kıs sana harbi çarpış rüzgar yahu. :))) cvp ladım msj ımı :)))

Kıs meleğe takmadım kartlarada takmadım belkide takdım :))) ama hem topic aç hem gelme olur mu yaaaaaa
Hafta sonu geziyor hafta içi perte çıkıyor :)))

melek her gün dilinde, nasıl takmadın ayrıca arabaya da takmışsın demek ki, pert pert diyip duruyorsun

belliki mariayla ikiniz mekik dokuyacaksınız bugün burayla mesaj kutunuz arasında. o da cevap yazıyordur şimdi, gelir birazdan o gelince sana yol görünür tabi yine, ayy başımı döndürdünüz kızlarrr

melek her gün dilinde, nasıl takmadın ayrıca arabaya da takmışsın demek ki, pert pert diyip duruyorsun

Napim suç benim mi? Meleğin tüm suç o beni alıştırdı kartlara :)))
Bide ben pert kelimesini kullanırım kendim için.
Arabam yok ya hevesimi alıyom bunla :)))

bir üye avatardan kişilik tahmini başlığa benim için yalnız ve azıcık bunalımda yazmış : ))
ne de doğru yazmış : )
yahu çok mu belli oluyor aceba?

Aslım seksenbeşim dedektifim benimmmm

Lodos çarpmış halinle bile böyleysen, normal zamanda seni tanımak için Lodossuz bir günde Ankara buluşması yapmayı öneriyorum.
Kimbilir çarpılmamış nasılsındır

bir üye avatardan kişilik tahmini başlığa benim için yalnız ve azıcık bunalımda yazmış : ))
ne de doğru yazmış : )
yahu çok mu belli oluyor aceba?

avatarından gördüğüm kadarıyla bir savaş durumları var galiba, iç savaş olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…