- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.201
Beğenmişsin dün, sağ ol.bu sözü duymamıştım güzelmiş,seni beğeneceğim sıra beğenmiyor bir türlü,ben de üşeniyorum açıkçası sonra:26:
Sahi merak ediyordum. NE oldu senin tez?ders aşamasında ben de öyleydim ama tez aşamasında yayıldım kaldım
Turkuaz hepimizde var biraz. üzülme. yeni işin nasıl gidiyor?Selam kızlar
Yorgun bitkin bir haldeyim
Bahar bana yaramadıı galiba
Kendimi hiç iyi hissedeyorum
Bıkkınıö yorgunum mutsuzum
Petunya hayırlı uğurlu olsun cnm. Allah daim etsin. Amin
bende çok mutsuzum turko çok ağladım akşam başa sardım her şeyi konuştuk tekrar. ama olmayacağını konuştuk her seferinde olmayacağına birbirimizi ikna ettik. merak ettiğim şeyleri sordum. aldığım cevaplar da yetmiyor ki. mantıklı olanı yapmak acı veriyor . turkom dua edelim Allahımbize hayırlısını verecek
Limon'um, kıyamam sana... Aslı'ya katılıyorum canım. Vazgeç artık. Kes at!kıyamam canımolmayacağını netleştirdiyseniz,kesinse senin de bıçak gibi kesmen gerekiyor artık malesef...
Seni merak ediyordum.Petunya tebrik ederim allah tamamina erdirsin. Epeydir giremiyorum kızlar herkes iyidir umarim. Bizim durumlar pek iyi syilmaz5. Karışık durumlar. Arkadaş kalalim dedi cok acitti beni bu teklif. Arada kanka filan diyordu uzuluyordum. Madem öyle dedim kendi kendime istediğin gibi olsun. Face durumumu iliskisi yok yaptım. Gerci eskiden de durumum gizli idi ilişkisi var yazmiyordu. Bunu ona da söyledin ve kahkaha atarak kanka diye hitap ettim. Sen birini bulup beni terkedeceksin dimi dedi. Eee tabi yaaa dedim gülerek. Sanki o istememisti bitirmek. Cuma akşamı beni ağlatan o değildi. Fena bazuldu. Bu arada gecen tum haftasonu nu beraber gezerek gecirdik devamli arasip mesajlasiyoruz. Hatta pazar gul aldi bana. Ama kanka olarak aldim diye de ekledi gulerek. Dengesiz aptal. Ailesinin karşı çıkması tamam ama bu kanka olayi hic hoşuma gitmedi. O isterse kanka oluruz napalim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayakkabın çok güzel. Fotoğrafın geri kalanını merak ediyorum. ( yani elbiseni ve seniEki Görüntüle 1072011
kızlar bu şekilde ekledim sorun olur mu.. bu öncesisonrasını bende merak ediyorum
Ayakkabın çok güzel. Fotoğrafın geri kalanını merak ediyorum. ( yani elbiseni ve seni)
Eki Görüntüle 1072011
kızlar bu şekilde ekledim sorun olur mu.. bu öncesisonrasını bende merak ediyorum
Aaa! Bakayım canım.sana geçen gün mail attım bşy sordum kuzu
bende..
hayırlı olsun canım.. Tebrik ederim
bende..
hayırlı olsun canım.. Tebrik ederim
Bizimkiler görse bu isimler ne derler sanada dediler mi
Günaydın herkese... Beğenmişsin dün, sağ ol.
Limon'um, kıyamam sana... Aslı'ya katılıyorum canım. Vazgeç artık. Kes at!
sz:
Vazgeçtim de işte anılar vardı. Merak ettiğim şeyleri sordum. O da çok sevdi ama mutsuzduk çok ağır geldi bu durum. Kötü birisi olsa mı daha kolay olurdu bilmiyorum. Her şeye rağmen iyi ki tanıdım diyorum ve yaşadım. Çok sevdim ona bakınca dnyadaki her şey yok oluyordu. Yolda karşıdan gelirken bu benim mi derdim hep çok özeldi benin için hala en kıymetlin. Üxülmeyelm artık diyo ya ölüyorum haberi yok
anlamadım canım. herkesin ismini yazmaya çalıştım ama unuttuklarım var. yazamadıklarımı artık düğüne inş
Diyo ki ailen nişanlın bunlar kim demiyor muisimlere baksana
Kötü de olsaydı aynı şekilde üzülecektin.Vazgeçtim de işte anılar vardı. Merak ettiğim şeyleri sordum. O da çok sevdi ama mutsuzduk çok ağır geldi bu durum. Kötü birisi olsa mı daha kolay olurdu bilmiyorum. Her şeye rağmen iyi ki tanıdım diyorum ve yaşadım. Çok sevdim ona bakınca dnyadaki her şey yok oluyordu. Yolda karşıdan gelirken bu benim mi derdim hep çok özeldi benin için hala en kıymetlin. Üxülmeyelm artık diyo ya ölüyorum haberi yok
Mavilim diyor ki: "Ailen bu isimler ne?" demedi mi? Bizimkiler olsa derdi.anlamadım canım. herkesin ismini yazmaya çalıştım ama unuttuklarım var. yazamadıklarımı artık düğüne inş
Kötü de olsaydı aynı şekilde üzülecektin.
Mavilim diyor ki: "Ailen bu isimler ne?" demedi mi? Bizimkiler olsa derdi.
Aman, sorsa ne olacak?yok be canım, o bi tekiydi zaten. diğerini kaldırdım genelde yazarken. ama görenlerde detaylı sormadı merak etmeyin
Aman, sorsa ne olacak?
Arkadaşlarım, derdin.
Yani şahsen bana sorulsa öyle derim!
aynen öyle, o telaşe arasında kim onu soracak ?aynen canım, ''sosyal medya arkadaşlarım derim'' demiştim soran olursa.. ama o detaylara takılmıyor kimse. herkes elbise saç makyaj foto, yeme-içme derdinde oluyor genelde
en başa seni yazmışım mavilivalla şuan bende merak ettim son durum ne acaba? :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?