- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.221
Kötü de olsaydı aynı şekilde üzülecektin.
Tecrübe ile sabit.
İnşallah tez zamanda onu unutturacak bir adam çıkar karşına, çok çok mutlu olursun.
Mavilim diyor ki: "Ailen bu isimler ne?" demedi mi? Bizimkiler olsa derdi.
yok yok anladık biz. Açıkladık petunya'ya da.öyle demiştim gerçekten yanlış mı anlaşıldım yoksa
yok yok anladık biz. Açıkladık petunya'ya da.
senin sınav ne oldu mavilim?
Canım ya...!mayısta sınavım da.
çok zor geliyor çalışmak...
dün ankaraya doktora gittim kulağım için
doktor tekrarlarsa ameliyat edicez dedi
Kulağımı açacaklar ...
kulak da çok feci birşeymiş. sesler o kadar rahatsız ediciki kulaklık kullancam artık
en sevdiğim kahve yasak
stressiz hava sahası mümkün mü ki :))
merhaba limon; nasılsın ??
evett henüz sonucu bilmiyoruz belki senin ki silindi
yok be canım, o bi tekiydi zaten. diğerini kaldırdım genelde yazarken. ama görenlerde detaylı sormadı merak etmeyin
Kötü de olsaydı aynı şekilde üzülecektin.
Tecrübe ile sabit.
İnşallah tez zamanda onu unutturacak bir adam çıkar karşına, çok çok mutlu olursun.
Mavilim diyor ki: "Ailen bu isimler ne?" demedi mi? Bizimkiler olsa derdi.
Selam mavilim. Nasılsın? iyisin umarım.Selam şero...
Kanka olayı kötü olmuş... Sıkma canını... arkadaş olmak daha iyi can.. eğer öyle diyorsa öyke yap. hiç seslenme... ne msj at nede sık konuş.. zamanla düzelir inşallah.
Canım ablanın haklı olduğu bi çok nokta var. Kariyerin için bu kadar çaba gösterdiğini bilmememe rağmen ben sana gitmemelisin demiştim.Şimdi yine de gitmemelisin diyorum. Ama son karar yine senin. Ben 36 yaşındayım ve hiç bi erkek işine gücüne hayatını değiştirmene değmiyor. Belki bu değerdi bilemem, belki buradaki kızlar bana kızarlar ama içimden geleni yazıyorum sana.. son karar senin.ablam ona benım eğer gıdersem cok mutsuz olacagımı,karıyer istediğimi buyuzden uykusuz kaldıgımı,deli gibi vakıt harcadıgımı,kendı müdürümle bıle zamanı gelınce tartıştıgımı ,yüksek lisansı kendım yapmaya çalıştıgımı ve karıyer ıstedıgımı,aıle olarak cok düşkün oldugumuzu bırbırımıze düşkün oldugumuzu ve orada yaşayacaksa benden ayrılmasını,eğer burada yaşayacaksa devam etmesını ıstemış adamım anlattı ve buyuzden uzak kaldım senden dedı.kararını ver bende en azından sen yanlışsın bız bazı seylerı konuştuk aştık dıyebılıyım kendı ablamada senın ablana da dedı.bsy dıyemedım.
Bende kızdım. Görüştüm inadına da. Kanka kanka diye diye sinirlendirdim. Ben birşey diyemiyorum artık. Dengesizlikleri artık alışılır moda geldi. Bende idare etmeye çalışıyorum, napim ya. Ne onunla ne onsuz modundayımSeni merak ediyordum.
Kanka olayına kızdım.Hiç görüşme!!! demek istiyorum ama bu da zor biliyorum.
Eki Görüntüle 1072011
kızlar bu şekilde ekledim sorun olur mu.. bu öncesisonrasını bende merak ediyorum
Hu hu komşular napıyosunuz
ne oldu ayakkabı altı kimler silindi..
eve gitmediğim için henüz bakamadım :26:
Merhaba kızlar...
bugün midemi üşütmüşüm gündüz çıkamadım dışarı. akşama iyi olursam çıkıcam.
sizler ne yapıyorsunuz?
mayısta sınavım da.
Kulağımı açacaklar ...
kulak da çok feci birşeymiş. sesler o kadar rahatsız ediciki kulaklık kullancam artık
en sevdiğim kahve yasak
merhaba meleğim
sen nasılsın..
iki gündür dışardayım yoldayım yorgunum..
bugün çalışamadım ...
yarın bir sürü iş beni bekler
akşam bende dışardayım
geçmiş olsun canım.
Allah şifa versin inşallah.
kolay gelsin canım. benim de bildiğin gibi koştırmaca canım.
olsun canım..
ya ne güzel bir his imrendim bende nişanlanmak istiyorum
Vazgeçtim de işte anılar vardı. Merak ettiğim şeyleri sordum. O da çok sevdi ama mutsuzduk çok ağır geldi bu durum. Kötü birisi olsa mı daha kolay olurdu bilmiyorum. Her şeye rağmen iyi ki tanıdım diyorum ve yaşadım. Çok sevdim ona bakınca dnyadaki her şey yok oluyordu. Yolda karşıdan gelirken bu benim mi derdim hep çok özeldi benin için hala en kıymetlin. Üxülmeyelm artık diyo ya ölüyorum haberi yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne tatlı heyecanlar ...
hiç yaşamamıi biri olarak ilk defa bu kadar çok istedim Allah bizlere de nasip etsin inşallah
mayısta sınavım da.
Kulağımı açacaklar ...
en sevdiğim kahve yasak
ne tatlı heyecanlar ...
hiç yaşamamıi biri olarak ilk defa bu kadar çok istedim Allah bizlere de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?