30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

öyle demiştim gerçekten yanlış mı anlaşıldım yoksa

yok yok anladık biz. Açıkladık petunya'ya da.

senin sınav ne oldu mavilim?

mayısta sınavım da.
çok zor geliyor çalışmak...

dün ankaraya doktora gittim kulağım için

doktor tekrarlarsa ameliyat edicez dedi

Kulağımı açacaklar ...

kulak da çok feci birşeymiş. sesler o kadar rahatsız ediciki kulaklık kullancam artık
en sevdiğim kahve yasak
stressiz hava sahası mümkün mü ki :))

Canım ya...! Geçmiş olsun.
İnşallah tekrarlamaz. İnşallah ameliyata gerek kalmaz.

Stressiz yaşam pek mümkün değil, maalesef!

Ders çalışmak zor, Allah kolaylık versin! :18:

merhaba limon; nasılsın ??

evett henüz sonucu bilmiyoruz belki senin ki silindi

iyim canım dün çok dağıldım ama iyi olmak zorundayım konuşmak iyi gelir diyordum daha kötü geldi. özlemiim ya onu zamanında üzdüğüm için pişman oldum vs karşılıklı hatalar yanlış zamanlar her şey. ama değer gördüm ondan düşün dün o kadar saydım çocuk canın sağ olsun dedi sadece. 3 yıl hiç saygısızlık yapmadı bana yani. inş çok daha güzelini yaşarım

yok be canım, o bi tekiydi zaten. diğerini kaldırdım genelde yazarken. ama görenlerde detaylı sormadı merak etmeyin

merakla silineneni bekliyoruz hepsi pırıl pırıl dururmuş

inş kuzum hepimiz için umudum var ya. bi şekilde düzelcek arada geliyorlar bana yoksa genelde iyiyim D

Selam şero...
Kanka olayı kötü olmuş... Sıkma canını... arkadaş olmak daha iyi can.. eğer öyle diyorsa öyke yap. hiç seslenme... ne msj at nede sık konuş.. zamanla düzelir inşallah.
Selam mavilim. Nasılsın? iyisin umarım.
Evet kötü oldu,sinir etti beni ama ben onu daha çok sinir ettim. Kanka konusunun canını sıktığı çok belliydi. Oyun bunlar dedi. Sen kanka olamazsın bana filan. eee sen istemiştin kanka olalım vs? Dengesiz yaa
Canım ablanın haklı olduğu bi çok nokta var. Kariyerin için bu kadar çaba gösterdiğini bilmememe rağmen ben sana gitmemelisin demiştim.Şimdi yine de gitmemelisin diyorum. Ama son karar yine senin. Ben 36 yaşındayım ve hiç bi erkek işine gücüne hayatını değiştirmene değmiyor. Belki bu değerdi bilemem, belki buradaki kızlar bana kızarlar ama içimden geleni yazıyorum sana.. son karar senin.

Seni merak ediyordum.
Kanka olayına kızdım. Hiç görüşme!!! demek istiyorum ama bu da zor biliyorum.
Bende kızdım. Görüştüm inadına da. Kanka kanka diye diye sinirlendirdim. Ben birşey diyemiyorum artık. Dengesizlikleri artık alışılır moda geldi. Bende idare etmeye çalışıyorum, napim ya. Ne onunla ne onsuz modundayım

Eki Görüntüle 1072011

kızlar bu şekilde ekledim sorun olur mu.. bu öncesi sonrasını bende merak ediyorum

Canım yeniden tebrik ediyorum. Mutluluklar diliyorum. Bu arada ayakkabının altında benim adımda var yaa. Sanırım aynı isimde bi arkadaş daha var burada

Merhaba kızlar...
bugün midemi üşütmüşüm gündüz çıkamadım dışarı. akşama iyi olursam çıkıcam.
sizler ne yapıyorsunuz?

Merhaba kızlar...
bugün midemi üşütmüşüm gündüz çıkamadım dışarı. akşama iyi olursam çıkıcam.
sizler ne yapıyorsunuz?

merhaba meleğim

sen nasılsın..

iki gündür dışardayım yoldayım yorgunum..

bugün çalışamadım ...

yarın bir sürü iş beni bekler

akşam bende dışardayım

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.
Allah şifa versin inşallah.

geçmiş olsun canım.
Allah şifa versin inşallah.

sağ ol tuğcecanım ..

gürültü ve yorgunluk kötü oluyor...

duymuyorum canlar arada ... insanların yüzüne bakıyorum bazen anlamıyorum... seslenmediğim oluyor... geçici oluyor sabah alarmı zor duyuyorum. sonra geçiyor ... telefon felan çok rahatsız ediyor

bu kadar severken neden ayrıldınız ki? Ne idi çözülemeyen sorun. Çok üzülüyorum ben size

Canım kulak fenadır. Bi kere içkulak iltihabı geçirdim, ölüyorum sanmıştım.
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…