- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.181
Selam kızlar
Yorgun bitkin bir haldeyim
Bahar bana yaramadıı galiba
Kendimi hiç iyi hissedeyorum
Bıkkınıö yorgunum mutsuzum
Petunya hayırlı uğurlu olsun cnm. Allah daim etsin. Amin
Selam canım
bende çok mutsuzum turko çok ağladım akşam başa sardım her şeyi konuştuk tekrar. ama olmayacağını konuştuk her seferinde olmayacağına birbirimizi ikna ettik. merak ettiğim şeyleri sordum. aldığım cevaplar da yetmiyor ki. mantıklı olanı yapmak acı veriyor . turkom dua edelim Allahımbize hayırlısını verecek
bende çok mutsuzum turko çok ağladım akşam başa sardım her şeyi konuştuk tekrar. ama olmayacağını konuştuk her seferinde olmayacağına birbirimizi ikna ettik. merak ettiğim şeyleri sordum. aldığım cevaplar da yetmiyor ki. mantıklı olanı yapmak acı veriyor . turkom dua edelim Allahımbize hayırlısını verecek
sana alıntı yapmıştım bu konuyla ilgili canım
Görmemişim canim ya. Gözümden kacmiş. Ne yazdin ki.
kıyamam canımolmayacağını netleştirdiyseniz,kesinse senin de bıçak gibi kesmen gerekiyor artık malesef...
Canım emin ol birlikte olup canın yansa mutsu olsan daha çok yıpranırdın.
Ne diyim bilmiyorum
Allah hayırlı insanı karşımıza çıkarsın demekden başka bişi gelmiyor elden
Bende çok mutsuzum ya hayattan bişi beklememek, beklediklerinin karşısında eli bolboş kalıp seyretmek burulmak çok zor
Eğer buysa yaşayacağım Rabbim razı etsin diyorum sadece
posta kutumu boşaltırken tüm mesajlar gitti yazmıştım
Limoncum cok üzüldüm. Acini anlayabiliyorum cok zor cok. Allah yardımcın olsun. Umarim karşına o nu unuttutacak adam acilen çıkar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gercekten sevmis olsa inat ederdi ama demek ki daha emin degil birseylerden. Benden hemen vazgeçiyor bitsin deyince. Mucadele yok. Bundan nefret ediyorum. Madem kanka dedi bana simdi bende ona deyince bozulmasin. Keyiflendim ama feci bozuldu :))) yok arkadaş bana zaten hep arıza tipler denk gelir
Challenger yazdiklarini takip ederken okudum. Bence senin orada hiçbir kariyer Şansın yok ise gitmemelisin. Ama var ise ve askinizdan eminsen onun peşine gitmelisin. Benim nacizane fikrim bu..
aaa kankamı dedı ya senı bozmak ıcın demiş olmasın ben mesela arada adamıma abi,kanka falan dıyorum oda oyle demiş olabılırmı?adamımda acayıp cıldırıyor hatta vatandaşlık ıcın ugrasacagına bırısını bulalım sana oradan hem vatandaşlık al hemde kızlar guzel dıyorum kafayı yıyor her seferınde konuşmayı dırekt sonlandırıyor o anda ama şaka yaptıgımıda bılıyor.. kesın bıttı dediyse tabı farklıda boyle de bsy olmasın.
canım hıcbır sekılde karıyer fırsatım 2-3 sene olmayacak benım cunku ıngılzıce cok az geçiyor o ulkede kendı sırketımden tayın alarak bıle gıtsem veya sonradan turkıyeden onermelerını talep etsem de rusca bılmek zorundayım ve ben da dışında hıcbır kelıme bılmıyorum rusca bu sebeple karıyerımı dırekt kapatacagım ıste bana bu zor gelıyor.
Öncelikle herkese günaydın. Güzel bir gün olur inşallah..
Kanka demesi şakadan değildi bence. Bana cuma akşamı neler söyledi. Yok ben sana evlenelim demedim ki yok bilmem ne. Haa demek öyle ?
Ertesi günü ve pazarı iş çıkışı full benimle geçirdi. El ele parklarda dolaştık, konuştuk güldük eğlendik. Sonra akşam bana verdiği gülü arabadan alıp inerken " o gülü sana kanka olarak aldım haa" dedi. Ne güzel sevgilim bana gül aldı diye sevinirken birde sevincim kursağımda kaldı. Tamam dedim kanka. Madem öyle.
Ama bununla sınırlı bırakmadım, kanka olayını. Ve akşam patladı. Madem kankandım neden tüm haftasonu el ele dolaştın benimle filan dedi.Dedim sen başlattın. İşte ben seni çok seviyorum belli etmesem de kalbimdeki yerin sabit. ama bazen insan çok sevse de en iyisi bu diyebiliyor vs şeklinde mesajlar yazdı. açık açık söyledim. ya sevgilimsin benim için mücadele edersin yada arkadaşım olarak kalırsın ve uygun birini buldum mu başka biriyle ilişkim olur.seni umursamam. buna dayanamadı. bana biraz zaman ver herşeyi düzelticem dedi. dengesiz
Bana sorarsan gitme.
Çok aşıkmış madem o neden kendi kariyer fırsatı tr de varken ve senin en az 2-3 sene kariyeri bırak iş imkanın bile olmayacakken - ki rusları biliyorum, ingilizce pek konuşan yok - ..
neden sen vereceksin ki taviz? O versin? O neden vermiyor?
Bence bu iş yaş canım. Erkekler istiyor ki hep kadınlar taviz versin .Senin de bi iş hayatın var ve kendinden taviz vermeyen adam için vazgeçme ülkenden kariyerinden..
o sana şaka yapmak ıstemış sende cok guzel vermışsın cevabını
ama bence onun amacı kanka demek degıl sana..
işte ablamda telefonda tum bunları ona soylemiş ondan dolayı bız bu kadar tepetaklak olduk bıanda.
Petunya tebrik ederim allah tamamina erdirsin. Epeydir giremiyorum kızlar herkes iyidir umarim. Bizim durumlar pek iyi syilmaz5. Karışık durumlar. Arkadaş kalalim dedi cok acitti beni bu teklif. Arada kanka filan diyordu uzuluyordum. Madem öyle dedim kendi kendime istediğin gibi olsun. Face durumumu iliskisi yok yaptım. Gerci eskiden de durumum gizli idi ilişkisi var yazmiyordu. Bunu ona da söyledin ve kahkaha atarak kanka diye hitap ettim. Sen birini bulup beni terkedeceksin dimi dedi. Eee tabi yaaa dedim gülerek. Sanki o istememisti bitirmek. Cuma akşamı beni ağlatan o değildi. Fena bazuldu. Bu arada gecen tum haftasonu nu beraber gezerek gecirdik devamli arasip mesajlasiyoruz. Hatta pazar gul aldi bana. Ama kanka olarak aldim diye de ekledi gulerek. Dengesiz aptal. Ailesinin karşı çıkması tamam ama bu kanka olayi hic hoşuma gitmedi. O isterse kanka oluruz napalim :)
Gayette kanka demek istedi.
Beni terkettiği o 1 hafta içinde biri bana çıkma teklif etmişti. Onunla çıktığımı söyledim dün.Bilsin ki beni terkedince sanmasın şero hep beni sever başkası ile olmaz.
Çok kızdı.Neymiş ben sana arkamı dönemeyecekmiyim de sen hemen başkasını mı bulucaksın da.?!" Hatırla" dedim, "sen beni terketmiştin, seni sevmedim, sevmem de.Beni bir daha arama" demiştin. Bende yoluma baktım. Bunu duyunca bişi diyemedi.Harbi dengesiz.Valla böyle yaparak ancak kendinden soğutuyor.
Ablan ona ne söylemişti canım? Kaçırdım orayı. ama ben hala aynı fikirdeyim. Bi erkek için hayatın ve kariyerin için ciddi adımlar atmamalısın. O türkiyede iş bulabilir kolaylıkla ama senin işin orada çok zor. Fedakarlık yapmak sana düşüyor. Ben pişman olacağını düşünüyorum gidersen. Yine de karar senin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?