30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızlar ancak şimdi yazabiliyorum.
Herkesi özledim çok.
Bugün Allah'ın huzurunda dini nikahımız kıyıldı.
Artık Allah'ın huzurunda karı-kocayız.
Gerçekten çok farklı bir duyguymuş.
Rabbim sizlere de yaşatsın inşallah.
Bu arada çok az kaldı düğüne. kına geceme de 5 gün kaldı.
inşallah her şey çok güzel olur. dualarım sizinle. siz de benim için dua ederseniz sevinirim. çünkü gerçekten stres oluyor insan.
İyi uykular ve günaydın herkese.

Tuğçemm yaa nw güzel huzurunuz daim olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen de boy vardır ben 1.60 ım ve bünyeme görede küçük ayakalr
164 cm benim boyum da... çok uzun değilim ama heybetli duruyorum biraz.

40 mı,bunu senden hiç beklemezdim
Senin ayakların kaç numara Aslıcan?

Deniz ne haber?

3100 e az kalmış

Evet, hafta sonu 3100 olur, gene ben görmeden gelir geçer. ( sanki çok önemli )

Tuğçe'm, Allah tamamına erdirsin.
Hep mutlu olun inşallah.
Bu sene Lahesis doğum yapacak inşallah, seneye de sen yap!

Bu konudan mezun ediyoruz kızları birer birer.

şimdi okudum bende, tebrik ederim tuğçecim.. Allah en tamamına erdirsin yuvanıza geçin sağlıkla inşallah.

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, çoğaltsın inş. bizlere de nasip etsin.

tünaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize, afiyet olsun

Kızlar ya bi konuda beni zorlayınnnn :-( namaza başlamak istiyorum ama erteliyorum hep :-(

Kızlar ya bi konuda beni zorlayınnnn :-( namaza başlamak istiyorum ama erteliyorum hep :-(

erteleme Limon.
Bak şu anda öğle namazı vakti. Ya bismillah ya Allah de, kalk ve kıl.
Olur mu?
Namaz konusu vardı. Nerede acaba? Sen yazışıyor muydun orada?
Bulursam sana özelden yazayım dur...

Selam kızlaaar, ben de katıldım aranıza
Hoş geldin.
Yüz kere davet ettim de anca geldin.
Gerçi bir kez daha gelmiştin. Sonra gitmiştin.
Tamam gençsin 28 yaşındasın ama seni aramızda görmek istiyorum.
Fikirlerini , yazdıklarını beğeniyorum.
Hem üstelik TERAZİ burcuymuşsun bir de...

Selam kızlar
Filozofum diğer topikte yazınca buraya uğramadığımı fark ettim:26:
Nasılsınız kızlar?
Ben bu ara biraz yoğun ve yorgunum ev arıyorum, işte de yoğunluk var, 23 nisanda da ev bakmaya gittim ev işleri derken pek dinlemedm yarını iple çekiyorum

Evet, haklısın, biraz yoğun çalışıyorum çok bakamıyorum foruma, sonra da unutmuşum şimdi görünce unutmadan yazayım dedim. Aynı yaşlarda sayılırız zaten çok fark yok. Evet terazi burçları çekiyor demek birbirini, ben de normalde çok iyi anlaşırım terazilerle

Oy Tuğçemmm hayırlı uğurlu olsun Rabbim ömür boyu mutlu, huzurlu etsin inşallah - birşey aklıma takıldı normalde dini nikahın son anda kıyılması yani düğün sonrası eve giderken kıyılması uygun görülür neden erken kıydınız yanlış anlama merakımdan soruyorum

3100 e az kalmış

evet son 8 sayfa

Tünaydın Petunya

Canım ben de son zamanlarda ibadetten namazdan uzaklaştığımı fark ediyorum ve kendimden utanıyorum Halbuki herkese rağmen örtünmeyi seçtim buna uygun yaşamam gerekir biliyorum yaptıklarım yanlış ama son zamanlarda kendimi fazla saldım şu an malum günlerdeyim ve niyetim regl sonrası namaza yeniden başlamak, dualara sarılmak. Ne dersiniz birbirimize destek olalım mı? Gerçekten kendime kızıyorum Rabbime karşı da mahcubum

Selam kızlaaar, ben de katıldım aranıza
Hoşgeldin

erteleme Limon.
Bak şu anda öğle namazı vakti. Ya bismillah ya Allah de, kalk ve kıl.
Olur mu?
Namaz konusu vardı. Nerede acaba? Sen yazışıyor muydun orada?
Bulursam sana özelden yazayım dur...

benim de öyle bir sıkıntım var :26: özellikle sabah namazını kılmasını çok seviyorum. ama kalkamıyorum

tuğçem; hayırlı olsun tekrar, dini nikah kıyılırken neler hissettin? heyecan veya utangaçlıkvar mıydı yazar mısın özel olmazsa?

ben söz yüzüklerim nişan yüzüklerim takılırken, çoook heyecanlanmıştım.. o gece uyuyamıyorum filan, çocukluğum geliyor aklıma.. nikah, imza olaylarını filan düşündükçe gerçekten çok heyecan verici

iyiyiz mavili sen nasılsın? rahatsızlığın geçti mi biraz..

selam lily nasılsın

Teşekkür ederim Petunyacım sen nasılsın?

İyiyim çok şükür. Baş dönmesi oluyor sanırım vertigo ..

spor yapıcam akşam canlar zumba çok eğlenceli bir egzersiz buldum videoları yollaya bilirm bana özelden yazıan en çok isteyen kişiye adrese postalayım size hediyem olur

bir kişiye ben yollarım isterse oda başkasına yollar

Son düzenleme:

bende işlerle uğraşıyorum bu ara, nişan filan karıştı hep. bi toparlamam lazım.

bende biraz spor yapsam düğün öncesi fena olmaz.. bu ara dinlenmedeyim. nişan telaşı filan yordu bizi baya ...

Valla psikolojimi toparlayamadığım içi diyete de kendimi veremiyorum ama en azından öyle makarnaya pilava vurmamaya çalışıyorum kendimi.
eski eşim vadesi gelen borçları ödemedi bende avukatlar ile görüşüyrum icraya vereceğim.
erkek arkadaşımla da olmuyor, bir türlü beni sahiplenmeyi beceremiyor. bende arkadaş olarak kalalım önüme bakacağım dedim. kabul etti . zamanını daha fazla almak istemiyorum diyor. bazen de kıskançlık krizlerine giriyor. yani ya alsın ve koyversin beni ya

alternatif çok diye düşünerek değil de kimse artık kahır çekmiyor be canım. sorumluluk sahibi olanların daha uzun evlilikler yürüttüğü dogru ama tek taraflı da olmuyor. bir çok insan cocuk için evleniyor bende öyle düşünüyorum artık bu saatten sonra. ama sevmediğim biri ile de çocuk yapma fiili yok içime sinmiyor da. sanırım ben bekar kalacağım

allah gönlüne göre versin. benim de gönlümden geçen hep erkek evlattı. olmayacak sanırım .. olsun yegenlerim de benim evlatlarım. yengem hamile kalmayı planıyor inşallah olur da erkek olur onu severim bende
pasaport kuyrugunda kısmet bulunuyor mu ya bana hiç denk gelmedi

eşinin kusurlarını aile ile paylaşırsın. sonra sen barışırsın onlar unutmaz.
konular iyice ciddiye binene kadar aile ile paylaşma taraftarı değilim ben şahsen.

Ah canım ya, kortizon da kilo aldırır. Geçmiş olsun.

Lily86, sana da geçmiş olsun.

Limon, ben kırk numara giyiyorum.
Amanın boy uzun o zaman sende..

ya ne güzeli canım babet bulamıyorum ağlıcam yakında

37 olmalıydı ya. hemde benden başka kimse kullanamıyo ayakkabılarımı
benim ayaklar 37 ama geniş yaa.
o yüzden ben babet giyemiyorum. ayaklarım ayakkabıları cocuk mezarına çeviriyor. çok çirkin oluyor. ayak bileklerim kalın ve bacaklarım da kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…