- 14 Ağustos 2011
- 28.820
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.901
Kızlar ancak şimdi yazabiliyorum.
Herkesi özledim çok.
Bugün Allah'ın huzurunda dini nikahımız kıyıldı.
Artık Allah'ın huzurunda karı-kocayız.
Gerçekten çok farklı bir duyguymuş.
Rabbim sizlere de yaşatsın inşallah.
Bu arada çok az kaldı düğüne. kına geceme de 5 gün kaldı.
inşallah her şey çok güzel olur. dualarım sizinle. siz de benim için dua ederseniz sevinirim. çünkü gerçekten stres oluyor insan.
İyi uykular ve günaydın herkese.
164 cm benim boyum da... çok uzun değilim ama heybetli duruyorum biraz.canım sen de boy vardır ben 1.60 ım ve bünyeme görede küçük ayakalr
40 mı,bunu senden hiç beklemezdim
Deniz ne haber?kzlar selammmmm
Evet, hafta sonu 3100 olur, gene ben görmeden gelir geçer.3100 e az kalmış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tuğçe'm, Allah tamamına erdirsin.Kızlar ancak şimdi yazabiliyorum.
Herkesi özledim çok.
inşallah her şey çok güzel olur. dualarım sizinle. siz de benim için dua ederseniz sevinirim. çünkü gerçekten stres oluyor insan.
Herkesi özledim çok.
erteleme Limon.Kızlar ya bi konuda beni zorlayınnnn :-( namaza başlamak istiyorum ama erteliyorum hep :-(
erteleme Limon.
Bak şu anda öğle namazı vakti. Ya bismillah ya Allah de, kalk ve kıl.
Olur mu?
Namaz konusu vardı. Nerede acaba? Sen yazışıyor muydun orada?
Bulursam sana özelden yazayım dur...
Hoş geldin.Selam kızlaaar, ben de katıldım aranıza
Hoş geldin.
Yüz kere davet ettim de anca geldin.
Gerçi bir kez daha gelmiştin. Sonra gitmiştin.
Tamam gençsin 28 yaşındasın ama seni aramızda görmek istiyorum.
Fikirlerini , yazdıklarını beğeniyorum.
Hem üstelik TERAZİ burcuymuşsun bir de...
Herkesi özledim çok.
evet son 8 sayfa3100 e az kalmış
Tünaydın Petunyaşimdi okudum bende, tebrik ederim tuğçecim.. Allah en tamamına erdirsin yuvanıza geçin sağlıkla inşallah.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, çoğaltsın inş.bizlere de nasip etsin.
tünaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize, afiyet olsun
Canım ben de son zamanlarda ibadetten namazdan uzaklaştığımı fark ediyorum ve kendimden utanıyorumKızlar ya bi konuda beni zorlayınnnn :-( namaza başlamak istiyorum ama erteliyorum hep :-(
HoşgeldinSelam kızlaaar, ben de katıldım aranıza
Kızlar ya bi konuda beni zorlayınnnn :-( namaza başlamak istiyorum ama erteliyorum hep :-(
erteleme Limon.
Bak şu anda öğle namazı vakti. Ya bismillah ya Allah de, kalk ve kıl.
Olur mu?
Namaz konusu vardı. Nerede acaba? Sen yazışıyor muydun orada?
Bulursam sana özelden yazayım dur...
selam millet nasılsınız?
iyiyiz mavili sen nasılsın? rahatsızlığın geçti mi biraz..
selam lily nasılsın
Teşekkür ederim Petunyacım sen nasılsın?
İyiyim çok şükür. Baş dönmesi oluyor sanırım vertigo ..
spor yapıcam akşam canlar zumba çok eğlenceli bir egzersiz buldum videoları yollaya bilirm bana özelden yazın adrese postalayım size hediyem olur
ay sözde ben de diyetteyim ama bu ara saldım kendimi iyicebugun de bi arkadaş düğününe davet etmek için aradı hemen diyet moduna geri dönmem lazım bir de yürüyüşlere tekrardan zaman ayırmalıyım
dediğin gibi ailem ön ayak olunca ben de pek sesimi çıkarmadım ama bu aralar yine ev arayışlarına girdim hatta işten bir arkadaş ev görmüş beni aradı bugün bakmaya gittik ama bana uzak geldi yani şimdiki ev bile bana uzak iş için o yüzden de işe daha yakın olsun ki öğlenleri de eve yemek yemeye gidebileyim istiyorum bir de şimdikinden küçük bir ev olsun ısınması kolay olsun diyorum bakalım nasip... hafta sonu aramalara başlasam fena olmayacak bugun kirayı da ödedm 1 ayım varolmadı bir ay sonra...
alternatif çok diye düşünerek değil de kimse artık kahır çekmiyor be canım. sorumluluk sahibi olanların daha uzun evlilikler yürüttüğü dogru ama tek taraflı da olmuyor. bir çok insan cocuk için evleniyor bende öyle düşünüyorum artık bu saatten sonra. ama sevmediğim biri ile de çocuk yapma fiili yok içime sinmiyor da. sanırım ben bekar kalacağımeşler dışarıda alternatif çok deyip kısa yoldan vazgeçyorlar. Ben evlilik aşamasına hiç gelmedim. Sorumluluk sahibi çiftler dah uzun süreli yürütebiliyorlar.Aslında evliliğinde sorunu olmayan çift yok. Duyduklarıma göre eşini sevdiğinden veya boşanmanın bir faydası olmayacağını düşünen boşanamıyor. çocuk sahibi olmak için evlendim yuva kurdum diyebilmek için evlenen çiftler var.
Allah büyük inşallah mutlu bir yuva kurabilirim.
allah gönlüne göre versin. benim de gönlümden geçen hep erkek evlattı. olmayacak sanırım .. olsun yegenlerim de benim evlatlarım. yengem hamile kalmayı planıyor inşallah olur da erkek olurbenım cevremde hep mutlu evlılıkler var.ınsanlar bırbırlerının gözünün içine bakıyor.ılk gunkünden daha fazla aşıklar arkadaş cevremdekıler hep boyle sırf buyuzden evlenmek ıstıyorum.evlenıpte eslı olrak görüşmek ıstıyorum.buyuzden evlılıge sıcak bakıyorum bırde erkek cocuk ıstıyorum Allah nasıp kısmet ederse.
benım de cevremde gördüğüm kadarıyla bız sevıyoruz,bu sebeple bırbırımızı sayıyoruz ve bız aıle olduk bılıncıne erişen ,akşam her ne olursa olsun aynı yatağa yatabılen karşılıklı özverıde bulunabilen,aıle ve dışarıdakılere yansıtmayan kısılerın evlılıklerı her zaman daha ıyıye gıdıyor.aksı takdırde bu sorumluluga erışemeyen kısılerın evlılıklerı bıtıyor.
hatta bır arkadaşım 2 ay ıcerısınde pasaport kuyrugunda tanıştıgı kısı ıle evlendı.Ilk zamanlar nereden bulmuşsa cocugun eskı kız arkadaşı ev telefonlarından arayıp rahatsız edıyordu,eşin nerede bılıyormusun dıye kız hıc süphe duymadan işte veya evde deyıp her seferınde sabırla telefonu kapatmayı bıldı yerınde olsam yapamazdım hatta yerı geldı gırgıra vurdu.ve suanda Allah bağıslasın cok tatlı bır erkek cocukları var ınanılmaz mutlular.aıle oldugunu bılmek en buyuk sorumluluk.
yada mesela aıleye cocuk bırakmak veya cocugunun kendı evınde aılen tarafından bakılması evlılıgı bıtırıyor dıye düşünüluyor ama sen eğer aıle oldugunun bılıncıne cıft olarak varabıldıysen onun aılesı senın aılen,senın aılen onun aılesı olur .gün sonunda sız cıft olarak kalabılırsenız o evlılık devm edıyor aksı halde bıtıyor.
eşinin kusurlarını aile ile paylaşırsın. sonra sen barışırsın onlar unutmaz.Birde eşinin kusurlarını başkasıyla paylaşmayacaksın ailelerin içinde birbirlerinin kusurlarını söylemeyeceksin derler bizimkiler. Eşini kimseye met etmeyeceksin. Aile olabilmek ortak bir hayatı paylaşmak ne güzel olurdu. Ama eş olunca bir bütün olmalı kendi özel alanları olunca sanki bouluyor o evlilikler.
Arkadaşlarım görücü usulü ile evlendi. 4-5 senesini doldurdular. Her ailenin yuva çatırdaması faklı oluyor. Biz iç yaşamlarını bilemiyoruz. Saygı ve sevgi bitince olmuyor evet.
Hepimizin aile yaşantısı çok farklı kendi ailemiz gibi aileler olursa çok daha mükemmel bir birliktelik olur inşallah..
Amanın boy uzun o zaman sende..Ah canım ya, kortizon da kilo aldırır.Geçmiş olsun.
Lily86, sana da geçmiş olsun.
Limon, ben kırk numara giyiyorum.
benim ayaklar 37 ama geniş yaa.ya ne güzeli canım babet bulamıyorum ağlıcam yakında
37 olmalıydı ya. hemde benden başka kimse kullanamıyo ayakkabılarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?