- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.861
İyiyim canım, sağ ol. Sen nasılsın?merhaba filozof; nasılsın.. afiyet olsun kızlar
Yine yaşından olgun bir mantık.Kırmızı ile boyadığım cümlede yerden göğe kadar haklısın!
Changeller öpüyorum.
İyiyim canım, sağ ol. Sen nasılsın?
Dün ne yaptın?
İş yerindeki sorun hâlâ neticelenmedi.
Sizin de beyninizi yedim.
Türk kahvesi içiyorum. Gel beraber içelim.( Bunları kahve varsay. :) )
yarın ya da pazartesi inşallah.bende iyiyim canım, nişanlımla kahvaltı yaptık, ardından sahilde yürüyüş yaptık. herkes çocuklarını alıp dışarı çıkmıştı. hava da çok güzeldi..
türk kahvesi bayılırım, eşlik etme imkanım olsa :26: afiyet olsun. yemek yedim geldim
kısa zamanda neticelenir umarım sabır sabır
Efser de yazmıştı.
yarın ya da pazartesi inşallah.
İnşallah hayırlısıyla bizim istediğimiz gibi sonuçlanır...
Efser de yazmıştı.
Ben siz yazmadan oy vermiştim.
Her zaman olduğu gibi...
Fatiha okudum. Ya şafi ismiyle dua ettim sana inşallah ameliyatsız geçer kulak ağrın, Allah'ım şifa versin inşallah. ;-)
Teşekkürler cancazım)
İlaçlarım arttı yine kortizon tedavisi buna da şükürdiyetteyim yine ... zaten zayıflamak istiyordum buda bana kolaylık olacak..
Annem diyor stresten mi doktor diyor hayır... neyse stresten değil yoksa annemin dilinden kurtulamayacaktım
Selam kızlar
Epey muhabbeti ilerletmişsiniz artık akşam katılırım aranıza - bugün iş yerinde yoğunum öğle arası da koştura koştura faturaları yatırdım ilaç yazdırdım acilde (sağlık ocağı için mesai saatinde gitmek gerekiyor da...) şimdi de yoğun bir şekilde muhasebe hesapları yapıyoruz gözlerim ağrıdı
Bu arada Tuğçem hoşgelmişsin canım benim az kaldı düğüne hadi bakalım hayırlısı...
Geçmiş olsun kuzum ya. İnş tedaviyle hemencecik iyileşirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah canım ya, kortizon da kilo aldırır.Teşekkürler cancazım)
İlaçlarım arttı yine kortizon tedavisi buna da şükürdiyetteyim yine ... zaten zayıflamak istiyordum buda bana kolaylık olacak..
Annem diyor stresten mi doktor diyor hayır... neyse stresten değil yoksa annemin dilinden kurtulamayacaktım
Ah canım ya, kortizon da kilo aldırır.Geçmiş olsun.
Lily86, sana da geçmiş olsun.
Limon, ben kırk numara giyiyorum.
canım sen de boy vardır ben 1.60 ım ve bünyeme görede küçük ayakalr
Benim anneminde 35 ayaklarıama boyuda minik onun senin ayaklar gereçk küçük kalmış ama zarif duruyorlardır. ayakkkabıların özel ne güzel ama
Teşekkürler cancazım)
ama olay hallolurken olay sana patlıyor. işte şunu yap şunu de, ya adam ikna olmazsa ben ne yapabilirim ki?
sağ olun kızlar, kuşlar üçlendi. üçlenirken son beğeni : CERENKAR'a ait! Sağ olsun. Youtube kapalı bende.
Bu şarkıyı alıyorum.1977 model o film. Biz daha dünyada yokmuşuz bile.
O zamanki şartlar, görüşler farklı şimdi farklı. Hem de dağlar kadar fark var arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?