- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.941
Ben de meal okumak istiyorum. Ara ara okuyordum. Baştan sona bir okusam.tamamen bahane benimki yoksa tatil günlerim vs var ama errteliyorum hep uzaklaştıkça uzaklaşıyo insanher halda vakit buluyorum ama.
ya sıkıntı olmaz herhalde dini paylaşımın tartışma yapmıyoruz sonuçta. mesela ben kuranı da tekrar öğrenmek itiyorum zorlayın kızın bana
evet her perşembe akşamı yasin okuyabiliriz. türkçe veya arapça
Hoş geldin.Ahh ahhh 30 a merdiven dayayanlarda kabul olunurmu
Aşktan yana ümüdi kalmamış aşk acısı çeken biri.... Slm herkese
Ben de meal okumak istiyorum. Ara ara okuyordum. Baştan sona bir okusam.
Hoş geldin.
Kendinden bahseder misin¿
okul falan? nereden katılıyorsun yarışmamıza.28 yaşındayım ve şuan çalışmıyorum
Ben de meal okumak istiyorum. Ara ara okuyordum. Baştan sona bir okusam.
Hoş geldin.
Kendinden bahseder misin¿
istikrar yok. devam yok. sorunumuz bu.yazın bende başlamıştım ramazanda her gün ödev veriyordumpüff yha
okul falan? nereden katılıyorsun yarışmamıza.
istikrar yok. devam yok. sorunumuz bu.
herkese iyi hafta sonu diliyorum.
Hangi bölümden mezun oldun?Okul bitti üni. İşsizler ve aşk acisi çekenler kervanından katılıyorum yarışmanıza
Bu hafta sonu yoğun gibi... Bazen geliyorum. Bu hafta sonu gelemeyebilirim.öpüyorum kuzum gel arada ya
Hangi bölümden mezun oldun?
Sevgilinden yeni mi ayrıldın?
Bu hafta sonu yoğun gibi... Bazen geliyorum. Bu hafta sonu gelemeyebilirim.
Ahh ahhh 30 a merdiven dayayanlarda kabul olunurmu
Aşktan yana ümüdi kalmamış aşk acısı çeken biri.... Slm herkese
kızlar bırısı var bızım sırketten benımle ılgılenıyor kesın artık bu muhasebeden bırısıde bunu teyıt ettı ve neden düşünmüyorsun dedı.
bugunde lyncden sataştı ne zaman bızım buraya gelse sataşıyor. gelıyor hemen yan masamda çalışıyor ama cocuk benden 2 yaş küçük ve dun cocukla konuşurken iş cıkısıma yakın ıste bı kız bulsamda evlensem sen evlenmeyı dusunuyormusun dedı yok daha cocugum ben dedımbenım evlenme yaşım geldı ya dedı dedim sen kaçlısınki 90lıyım dedı.bıanda boş bulundum ee sen bebeymışsın dedım sen 91lı degılmısın dedı kaldım benı 91lı zannedıyormuş aslında bıraz küçük durdugumdan sanırım.ıyı bır ısı var.ıyı bır terbiye görmüş bırısı.bugunde onunla eskı ısyerındede çalışmış bırısı var,neden degerlendırmeyesınkı dıyor. kafamı aptal ettı.
bırde fazla terbıyelı fazla uslu ben o tarzda bır adamla hıc olmadım hep fırlamalarla oldum ama ısyerındekılerde kefılken acaba dıyorum cunku buradan bırısıne görüşmek ıstedıgını ve bana söylenmesınıde ıstemış.
merdiven dayamış, merdiven yığmış..hepsi kabul canım hoş geldin biraz bize takıl, sana iyi gelecek.
Challenger; gerçekten küçük gösteriyorsun, yani yaşını göstermiyorsun .. iyi haftasonları kızlar öpüldünüz
İşletme, eski sevgilim aslında 2 yildir konusuyorduk bana beni sevdiğini söylerken başka bi kizla görüşüyormuş meğer bunuda kendi söyledi uzn zamandir bi iliskim var hayat arkadasim olacak dedi bi gün niye yaptin beni sevdigini söykerken böyle bi seyi dedim "hiç" dedi ve orda bittioyuna geldi ve ben su anda çok mutsuzum o ise face. Sürekli o kizla mutlulugunu paylasiyir
10 gün falan oldu
Görseydik karar verirdik biz de. Küçük müsün büyük müsün?aaa gerçektenmı :) :) bazılarıda kart gösteriyorsun diyor
Terbiyesiz adam. Zor biliyorum ama üzülmemeye çalış.
Görseydik karar verirdik biz de. Küçük müsün büyük müsün?
Okul bitti üni. İşsizler ve aşk acisi çekenler kervanından katılıyorum yarışmanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?