30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ben de meal okumak istiyorum. Ara ara okuyordum. Baştan sona bir okusam.

Ahh ahhh 30 a merdiven dayayanlarda kabul olunurmu
Aşktan yana ümüdi kalmamış aşk acısı çeken biri.... Slm herkese
Hoş geldin.
Kendinden bahseder misin¿

Hangi bölümden mezun oldun?
Sevgilinden yeni mi ayrıldın?

Bu hafta sonu yoğun gibi... Bazen geliyorum. Bu hafta sonu gelemeyebilirim.

İşletme, eski sevgilim aslında 2 yildir konusuyorduk bana beni sevdiğini söylerken başka bi kizla görüşüyormuş meğer bunuda kendi söyledi uzn zamandir bi iliskim var hayat arkadasim olacak dedi bi gün niye yaptin beni sevdigini söykerken böyle bi seyi dedim "hiç" dedi ve orda bitti oyuna geldi ve ben su anda çok mutsuzum o ise face. Sürekli o kizla mutlulugunu paylasiyir
10 gün falan oldu

ne cok yazışmışsınız sıte manager gıbı bsy oldum unvan ıcın beklıyorum.

kafayı yıcem cok yogun sureklı koşturan bır tıp oldum.ınanılmaz napcam bılmıyorum. tum yazışmalarıda hıc okuyamıyorum kızlar ama öptüm sızlerı cok.

kızlar bırısı var bızım sırketten benımle ılgılenıyor kesın artık bu muhasebeden bırısıde bunu teyıt ettı ve neden düşünmüyorsun dedı.
bugunde lyncden sataştı ne zaman bızım buraya gelse sataşıyor. gelıyor hemen yan masamda çalışıyor ama cocuk benden 2 yaş küçük ve dun cocukla konuşurken iş cıkısıma yakın ıste bı kız bulsamda evlensem sen evlenmeyı dusunuyormusun dedı yok daha cocugum ben dedım benım evlenme yaşım geldı ya dedı dedim sen kaçlısınki 90lıyım dedı.bıanda boş bulundum ee sen bebeymışsın dedım sen 91lı degılmısın dedı kaldım benı 91lı zannedıyormuş aslında bıraz küçük durdugumdan sanırım.ıyı bır ısı var.ıyı bır terbiye görmüş bırısı.bugunde onunla eskı ısyerındede çalışmış bırısı var,neden degerlendırmeyesınkı dıyor. kafamı aptal ettı.

bırde fazla terbıyelı fazla uslu ben o tarzda bır adamla hıc olmadım hep fırlamalarla oldum ama ısyerındekılerde kefılken acaba dıyorum cunku buradan bırısıne görüşmek ıstedıgını ve bana söylenmesınıde ıstemış.

Son düzenleme:

Challenger; gerçekten küçük gösteriyorsun, yani yaşını göstermiyorsun .. iyi haftasonları kızlar öpüldünüz

tugcecım artık Allah katında karı-kocasınız super..

Allah omur boyu mutlu mesut yaşamanızı nasip etsin.
Hıcbır zaman tadınızı kaçırmasın.sen herseyın en guzelını hakedıyorsun.

Terbiyesiz adam. Zor biliyorum ama üzülmemeye çalış.

aaa gerçektenmı :) :) bazılarıda kart gösteriyorsun diyor
Görseydik karar verirdik biz de. Küçük müsün büyük müsün?

Terbiyesiz adam. Zor biliyorum ama üzülmemeye çalış.

Görseydik karar verirdik biz de. Küçük müsün büyük müsün?

Terbiyesiz az kalır daha fazlası ooff ya sanki başka kimseyi sevemiycekmişim gibi geliyor
Ve onun beni mutsuz edip mutlu olmasına çok sinir oluyorum çoookkkk

Okul bitti üni. İşsizler ve aşk acisi çekenler kervanından katılıyorum yarışmanıza

Aldatıldıysa al intikamı kıza yaz ben seni biliyorum sende beni bil de... Bana bunu yapan yakında sana da yapar de.. Zor yaaa. Allah gönlüne uygun birini çıkaracak o yüzden çıkmış hayatından ... ALlah büyük sevgilikulusun bunu bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…