30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Terbiyesiz az kalır daha fazlası ooff ya sanki başka kimseyi sevemiycekmişim gibi geliyor
Ve onun beni mutsuz edip mutlu olmasına çok sinir oluyorum çoookkkk
Ben de başkasını sevemem sanıyor(d)um.
Bir de şimdi bu yaştan sonra sever miyim? aşık olur muyum? düşüncesi hakim!

Evet, insana koyuyor. Seni mutsuz edip ev yuva kurup çoluğa çocuğa karışması.

Terbiyesiz az kalır daha fazlası ooff ya sanki başka kimseyi sevemiycekmişim gibi geliyor
Ve onun beni mutsuz edip mutlu olmasına çok sinir oluyorum çoookkkk

canım eğer olmadıysa emın ol en hayırlısı hakkında olacağı ıcındır eğer bırbırınız için doğru ınsan olsaydınız ıkı kızı bırbırıne yedeklemezdı emın ol.
dolayısıyla terbiyesız degıl kısılıksız ve sen bu adamdan kurtulduguna şükret cünkü evlenmeden gerçek yuzunu göstermiş.
boyle adamlar eşleriyle evde olup sevgılılerınıde yedekte tutuyor evlendıkten sonra.
2 sene az bence ben 8 yıllık ılıskımde karşımdaki adamı tanımadım erkek milleti veya kız millletide farketmiyor.
Ve sunu unutma Allah dağına göre kar verırmış ,Allah bunu sana bırsey ıcın yaşatmıştır mutlaka.

ve ben maviliye katılmıyorum.Senın kıza yazman hıcbırsey ıspatlamaz adam tutupta yüz vermedım dıye boyle yapan kızlardan bırısı der geçer ve yollarına devam ederler.kıza yazman sadece kendını küçük düşürme durumuna gelir.

Son düzenleme:

Ben onu yapamam o kadar alçalamam ona sordum aynı gün niye yaptın diye "hiç" dedi hepsi bu bu kadarcık canim istedi der gibi küfür eder gibi
İnşallah dediğiniz gibi olur

Ben onu yapamam o kadar alçalamam ona sordum aynı gün niye yaptın diye "hiç" dedi hepsi bu bu kadarcık canim istedi der gibi küfür eder gibi

hiç koca bır hıc degılmıdır cogu zaman yaşamışlıklarımız ..

arkadaşlar karşımızdaki adamı anlamlı bulan,ona anlam yukleyen ve gene anlamını yıtırtıren bızler değilmiyiz.acı cekmek neden.
mazoşistsen buyur cek acı ama hıc cunku o adam sana o kadar değer vermeyebılır bu cok normal,bır anda bırısını tanımış olabilir.yarın başkasını tanıyacakta olabılır.bugun senın hayatında ve x bır hayatında kız varsa bırak olsun.demekki bana benım kadar değer vermemiş de devam et yoluna hayat sana değer vermeyecek bır adam ıcın uzulecek kadar uzun degıl uzgunum.

Canım bu 8 yıllık ilişkine kaç yaşında başlamıştın hep soracağım
Bubarada iş yerindeki çocuk için az bekle arladaş ol derim kalbin ne alemde bilmiyorum ama yanlış karar verip üzme de üzülmede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şükret ki adam seni seçmmeiş düşünsene böle biriyle evleneceğini

canım 16 yaşındaydım oda 20 yaşındaydı.

aynen zaten herkese dıyorum daha bıttımı bıtmedımı bılmıyorum kafam allak bullak yanı bıttı olmayacagından ötürü ama kıyamıyorumda..bır yanımda acabalarım var..bakalım gelirse görüşürsek nolcagını bılmıyorum.cok özlüyorum onunla dostca bıle konuşmayı.

ama sırkette abı dedıgım ınsanlar dene derız ıllakı bırgun bırısı olmayacakmı al adamın doğru duzgun ısı gucu var emınız 2-3 seneye müdür ne beklıyorsunkı dıyorlar.buyuzden kafam karısık.

sen nasılsın?
ben cok mutluyum bu hafta ısım gücüm değişti.hayallerım yenıden oluşmaya başladı.daha mutluyum.
okulumuda bu haftasonu derslerıme çalışcam artık toparlayacagım kafam en azından rahatladı bakalım bu akşamda babacıma gıdıyorum..

Son düzenleme:
Kızlar pzt başka okulda seminerim vardı. Bayan arkadaşlarla sohbet ediyoduk eşinden konu açıldı. Eşi daha önce 2 yakın arkaşaıma asılmıştı. Kız doğuda görev yapıyoken nikah vardı geçen yıl ilk dönem bi arakadaşıma sonra adamın tayini çıktı 2. Dönem de farklı arkadaşıma yazdı asıldı ve haddini aşarak . Eşi ni tanıyınca çok kötü oldum eşi çok tatlı çok güzel ve hamileymiş şimdi ne karektersiz adamlar var ya :-(

Bu olayı tam atlattım akşam dışarda her önübe gelene asılan şube müdürmle eşini gördğm bunun da karısı çok hçgüzel ma eşşek suratlı adam her önünengelen kadına yavşuyo resmen.

Yani kızlar hayırlısı olsun hep mutlu esecek adamlar olsun arkasından konuşturmayan ahlaklı olsun ya. Çom etkilendim

canım 16 yaşındaydım oda 20 yaşındaydı.

Oy lise aşkı ya o zaman daha kişilk falan oturması derken yıpranma da oluyon okulda arkadaşım var orta 2 den beri sevgililermiş 10 . Yıllarında falan evlenmişler çok romantik geliyo

kesınlıkle Rabbım bırseyı nasip etmıyorsa bırbıldıgı oldugu ıcındır.
Cok yakışıklı vs olmasına gerek yok aklı başında olsun,adam olsun yeter

kesınlıkle Rabbım bırseyı nasip etmıyorsa bırbıldıgı oldugu ıcındır.
Cok yakışıklı vs olmasına gerek yok aklı başında olsun,adam olsun yeter

Ya bize yakılıklı gelsin gözlerinde eriyelim inş tekrar aşıknolabilirim

canım yaşamam gerekıyordu yaşadım olmazmış zaten bız.tek affedemedıgım benım 8 yıl ona verdıgım degerı zerre kadar veremeyecek bır kızı baş tacı etmesi daha bıkaç ayken ılıskılerı aılesıyle tanıştırması yoksa zaten bızım olmazdı.

İyim cnm galşba düşünmüyorım ailem geldi 2 ayın sonunda. Dün babamla takıldım yürüyüş çarşı öle sohbet ettik iyi geldi
Çok sevindim işinde mutlu olmanı toparlanmasını.

Canum zor şeyler rusyaya gitmek ya da ondan burayı yerleşmesini beklemek ağır 2 traf içinde. Hayırlısı diyorım.

Canım ya işte adam olamamış sen hayatndayken. Arkadaşıma sevgilisi evlenme teklifi falan etti aileler tanıştı vs oldu biz isteme bekliyoruz gelmiyo katşı tarfa bahane faln uzatıyı sürekli. Sonra ailem istemiyo diye ayrıldı bu arada da başka kızla görüşüyımuö o kız içşn evi terk edip ailesinin hepsine küsüp 2 ay içinde evelendi düşün yani. Çok zor ya güvenmek :-(

Gerçekten allaha şükür ki okadar uzun bi süre değil senin için zor olmuştur. Bende diyorum aslında Allah koruyor belkide beni ama ben farkında değilim belkide, ben hep hayırlısi olsun hayırlı olmayacaksa üzülsemde olmasın dedim belkide duam kabul oldu benim için hayırlı değil demek ki

Yok zaten kıza öyle bi msj atmam kendimi kücük düşürmekten baska bi ise yaramz

Evet yaşadığım kocaman bir hiç miş geçte olsa anladım. Söylediklerinin hepsinin farkındayim ama kalbim bazen saçmalıyor :26: belkide daha olay çok yeni ondan 10 gün falan oldu gerci on güne göre baya iyi toparlandım ama yaptığını hazmedemiyorum galiba bi de benim mutsuzluğumun üstüne hiçbirşey yokuş gibi mutlu olmasını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…