30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

gözünaydın,ailesi geldi,kız eve girmiyor bu kez de,git de bir yüzünü görsünler,hasret kalmışlardır kaç ay

Ya gündüz gördüler bi ara takılduk dün. Hava güzeşleşti eve girmem ben artıkın sokak gğzel ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim canım.
Canım biz de öyle bir adet yok. hoca da öyle bir şey demedi.
BİR DE CANIM düğün gece 1 de biter. gece 2 de hocayı bulmak zaten zor olur.
biz son anda telaşlı olmasın diye önceden düşündük. iyi de oldu en azından hem sakin sakin oldu hem de kuran okundu.

heyecanlıydım tabi canım. yüzüm ateş gibi oldu ve al al oldum.
Eşime baktım o da bana baktı arada.
Çok farklı bir duyguydu.
Ben de dün gece 5 e kadar uyuyamadım.
evet canım insanın aklına bir sürü şey geliyor. ben de bugün son bir kez daha düğün salonuna gittim.
gittim oturdum gelin damat masasına alışabilmek için.
ayrıntı o kadar fazla ki canım. sürekli elimde not defteriyle geziyorum.
Allah yuva kuracak herkesin yardımcısı olsun. ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah.
Yalnız akşam bavullarımı hazırlarken annem de geldi yardıma ve bir anda ağlamaya başladım.
uzağa gitmiyorum ama gene de bir anda bir duygu patlaması yaşadım.

Kuzum hep hayırlı şeyler gözlerini yaşartsın inş e bebişlrrin olunca mutlulyktan ağlarsın canın ya çok az kalmış gerçekteb bizi unytma ama bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tünaydın kızlar :))
Bu gün dünkine göre daha iyiyim Allah bozmasın kararlıyım azimliyim inşallah herşey yoluna girecek ve birgün bende mutlu olacağım ve değmezleri unutacağım Allahın izniyle :))

Ben topiğinizde yeniyim tanışmadık ama hayırlı uğurlu olsun bir ömür boyu mutluluklar dilerim :))

Bi şey sorucam kızla yaa burdaki arkadaşların hepsi evli nişanlı falanmı ??? Öyle gibi geldi bi an :) konuşmalardan dolayı

Son düzenleme:

inşallah canım teşekkür ederim. :)
Unuturmuyum hiç. sürekli aklımdasınız.
Çok alıştık birbirimize.

Bi şey sorucam kızla yaa burdaki arkadaşların hepsi evli nişanlı falanmı ??? Öyle gibi geldi bi an :) konuşmalardan dolayı

hayır canım sadece şuanda üç kişi öyle.
onun dışında herkes bekar.
Ama inşallah sırayla herkes yuvasını kuracak.

Son düzenleme:
Hoş geldin canım...
Teşekkür ederim. darısı başınıza hayırlısıyla inşallah. :)

Hoşbulduk. AMİNNN... :))) inşallah hayırlısıya :)

hayır canım sadece şuanda üç kişi öyle.
onun dışında herkes bekar.
Ama inşallah sırayla herkes yuvasını kuracak.

Hıım anladım inşallah Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi :)

Selam kızlar
Bugün kursun ikinci kuruna başladım
İranlı hoca
Tuğçem bana aşk için kafamda olan kişi için kart çeker misin? Yani biz olacak mızyız
Hayırlısı ile olsun inş :26:

Kolay gelsin canım.
şükret diyor kartın canım. sen şükrettikçe şükredeceğin gelişmeler yaşayacaksın.
ve bu konuda başarı kartı gözüküyor.
tüm sıkıntılı günler geride kalacak .

merhaba tuğce benm içinde bir kart plsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…