- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.001
gözünaydın,ailesi geldi,kız eve girmiyor bu kez de,git de bir yüzünü görsünler,hasret kalmışlardır kaç ay
Ya gündüz gördüler bi aratakılduk dün. Hava güzeşleşti eve girmem ben artıkın sokak gğzel ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senden korkulur bacım
Allah çirkin şansı versin o zaman diyelim
tuçem evlendinmi sen bu arada hayırlı olsun tebrik ederim
Oy Tuğçemmm hayırlı uğurlu olsun Rabbim ömür boyu mutlu, huzurlu etsin inşallah - birşey aklıma takıldı normalde dini nikahın son anda kıyılması yani düğün sonrası eve giderken kıyılması uygun görülür neden erken kıydınız yanlış anlama merakımdan soruyorum
evet son 8 sayfa
Tünaydın Petunya
Canım ben de son zamanlarda ibadetten namazdan uzaklaştığımı fark ediyorum ve kendimden utanıyorumHalbuki herkese rağmen örtünmeyi seçtim buna uygun yaşamam gerekir biliyorum yaptıklarım yanlış ama son zamanlarda kendimi fazla saldım şu an malum günlerdeyim ve niyetim regl sonrası namaza yeniden başlamak, dualara sarılmak. Ne dersiniz birbirimize destek olalım mı? Gerçekten kendime kızıyorum Rabbime karşı da mahcubum
Hoşgeldin
tuğçem; hayırlı olsun tekrar, dini nikah kıyılırken neler hissettin? heyecan veya utangaçlıkvar mıydıyazar mısın özel olmazsa?
ben söz yüzüklerim nişan yüzüklerim takılırken, çoook heyecanlanmıştım.. o gece uyuyamıyorum filan, çocukluğum geliyor aklıma.. nikah, imza olaylarını filan düşündükçe gerçekten çok heyecan verici
heyecanlıydım tabi canım. yüzüm ateş gibi oldu ve al al oldum.
Eşime baktım o da bana baktı arada.
Çok farklı bir duyguydu.
Ben de dün gece 5 e kadar uyuyamadım.
evet canım insanın aklına bir sürü şey geliyor. ben de bugün son bir kez daha düğün salonuna gittim.
gittim oturdum gelin damat masasına alışabilmek için.
ayrıntı o kadar fazla ki canım. sürekli elimde not defteriyle geziyorum.
Allah yuva kuracak herkesin yardımcısı olsun. ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah.
Yalnız akşam bavullarımı hazırlarken annem de geldi yardıma ve bir anda ağlamaya başladım.
uzağa gitmiyorum ama gene de bir anda bir duygu patlaması yaşadım.
heyecanlıydım tabi canım. yüzüm ateş gibi oldu ve al al oldum.
Eşime baktım o da bana baktı arada.
Çok farklı bir duyguydu.
Ben de dün gece 5 e kadar uyuyamadım.
evet canım insanın aklına bir sürü şey geliyor. ben de bugün son bir kez daha düğün salonuna gittim.
gittim oturdum gelin damat masasına alışabilmek için.
ayrıntı o kadar fazla ki canım. sürekli elimde not defteriyle geziyorum.
Allah yuva kuracak herkesin yardımcısı olsun. ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah.
Yalnız akşam bavullarımı hazırlarken annem de geldi yardıma ve bir anda ağlamaya başladım.
uzağa gitmiyorum ama gene de bir anda bir duygu patlaması yaşadım.
Kuzum hep hayırlı şeyler gözlerini yaşartsıninş e bebişlrrin olunca mutlulyktan ağlarsın canın ya çok az kalmış gerçekteb bizi unytma ama bak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben topiğinizde yeniyim tanışmadık ama hayırlı uğurlu olsun bir ömür boyu mutluluklar dilerim :))
Bi şey sorucam kızla yaa burdaki arkadaşların hepsi evli nişanlı falanmı ??? Öyle gibi geldi bi an :) konuşmalardan dolayı
Hoş geldin canım...
Teşekkür ederim. darısı başınıza hayırlısıyla inşallah. :)
hayır canım sadece şuanda üç kişi öyle.
onun dışında herkes bekar.
Ama inşallah sırayla herkes yuvasını kuracak.
Hoşbulduk. AMİNNN... :))) inşallah hayırlısıya :)
Hıım anladım inşallah Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi :)
Amin canım inşallah. :)
Selam kızlar
Bugün kursun ikinci kuruna başladım
İranlı hoca
Tuğçem bana aşk için kafamda olan kişi için kart çeker misin? Yani biz olacak mızyız
Hayırlısı ile olsun inş :26:
Kolay gelsin canım.
şükret diyor kartın canım. sen şükrettikçe şükredeceğin gelişmeler yaşayacaksın.
ve bu konuda başarı kartı gözüküyor.
tüm sıkıntılı günler geride kalacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?