30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Selam kızlar
Bugün kursun ikinci kuruna başladım
İranlı hoca
Tuğçem bana aşk için kafamda olan kişi için kart çeker misin? Yani biz olacak mızyız
Hayırlısı ile olsun inş :26:

Aklındaki kim bakim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tünaydın kızlar :))
Bu gün dünkine göre daha iyiyim Allah bozmasın kararlıyım azimliyim inşallah herşey yoluna girecek ve birgün bende mutlu olacağım ve değmezleri unutacağım Allahın izniyle :))

İnşallah okyanus... Zamanla geçecek... herşey daha iyi olacak ...

Ne kadar güzel Tuğcecim. ANgelim, meleğim allah bir ömür boyu bozmasın

Amin güzel duaların için inşallah bizlere de nasip olur..

Selam kızlar nasılsınız dünden bugüne? Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum burada hava bulutlu ama benim temizlik yapmam lazım

İnşallah okyanus... Zamanla geçecek... herşey daha iyi olacak ...

Ne kadar güzel Tuğcecim. ANgelim, meleğim allah bir ömür boyu bozmasın

Amin güzel duaların için inşallah bizlere de nasip olur..

İnşallah bugün daha azimli hissediyorum bu konuda kendimi başarabilmek için elimden geleni yapıcam yenilmemek içinde :))
Sende varmı evlilik aşk nişan ve kaç yaşında olduğunuda sorabilirmiyim :)

İnşallah bugün daha azimli hissediyorum bu konuda kendimi başarabilmek için elimden geleni yapıcam yenilmemek içinde :))
Sende varmı evlilik aşk nişan ve kaç yaşında olduğunuda sorabilirmiyim :)

Bekarım 83 doğumluyum ikizler burcuyum. Bekarım.. aşk var mı dersen bende bilmiyorum ... yanlızım aslında ama işde gönül defteri pek kapanmıyor ... bazı şeyleri unutmam lazım ama işde gel görki unutulmuyor...

bende bazı gönül işleri bir noktaya kadar geliyor ilerlemiyor ... gönlüm çok kırgın aslında ama işde ama ne yaparsın bazı şeyleri ne kadar çok istesende OLMAYACAĞI VARSA OLMUYOR.. Bazı şeyler için zaman lazım inşallah doğru zaman en kısa sürede gelir. Olmayacak deyip ümitlenmemek istediğimde bambaşka olaylar oluyor kısaca arap saçı

Aa ikizler bende diyorum bu kız bana nşye benziyor bende ikizleri :

Bende akrep burcuyum :)
Evet bazı şeyleri unutmak biraz zor oluyor
Hangimizde kalp kırıklığı yok ki istisnalar hariç tabi kısmetten öteye köy yok olmayınca olmuyor olacağı varsada kendiliğinden oluveriyor bi şey yapmana gerek kalmıyor
İnşallah en kısa zamansa herşey yoluna girer hepimiz için :)

İş güç varmı peki? Ben işsizim maalesef o yüzden bazı şeyleri atlatmak zor oluyor benim için

Kız limon sana daldım kolanya istyeceğime limon varmı,limonata varmı dedim en son güldüm kolanya alabilirmiyim dedim diğer masadan geldi

Var canım Mühendisim özel sektörde çalışıyorum. Köylerde işim büro-devlet-köy üçlemesi yapıyorum. ne mühendisiyim orası sır ))

İyilik güzellik ne olsun.

lilycim iyi haftasonları :))

dalmışım valla yazı açık kalmış
olsun canım - sana da iyi hafta sonları ya sözde temizlik yapacaktım bu saat oldu sallana sallana hiçbişey de de yapmadım evi toparladım süpürge açsam fena olmayacak da ortalıkta dolanmaktan da yorulmuşum

Ben de tanıtayım kendimi bari
86lıyım, 11 aylık memurum gıda teknikeriyim ama devletteki bir çok kişi gibi mesleğimle alakasız çalışmaktayım - laf burçlardan açılmışken aslan burcuyum tek yaşıyorum ailemden uzaktayım yani aslında burada kimsesiz, yapayalnızım ama kendimi yalnız hissetmiyorum bir şekilde kendimle baş başa kalmayı ve bununla barışık olmayı öğrendim.
Gönül defterini aslında kapattım yani geçmişe dönüp bakmıyorum acıları, üzüntüleri, yaşanan kötü anları olduğu yerde bıraktım tabii bu hale gelene kadar yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Rabbim bilir çok kolay olmadı, çok ağladığım olmuştur. Ama hayat devam ediyor ve geçmişe bakıp kaçırdığım fırsatlara dahi üzülmemek için geçmişi olduğu yerde bırakıp gelecekteki güzel günlerin umudu var, şu yaşadığım andaki güzelliklerin idrakine vararak yaşamaya çalışıyorum
Benden bu kadar - yarışmacı arkadaşlara da başarılar dilerim

Aa ikizler bende diyorum bu kız bana nşye benziyor bende ikizleri :

Mavi ve limon ikizler tamam - artık burç kardeşliği de yaparsınız siz
Peki kızlar ikizler burcu olarak birşey soracağım size - gerçekten şu" ikizler burcu çift karakterlidir, dengesizdir" algısı doğru mudur? ya yanlış anlamayın biri bana öyle demişti de kendisi hakkında merak ettim:44:

Neyi yazim kıss
Bir beraberlik olmadığı sürece yazacak bişi yok.
Tıpkı senin kendi kendine beğenip hoşlanman gibi bişi buda
Bu dediğini çok iyi anladım off yaaa

Sen de kendince haklısın evde olunca ve oyalanacak birşey bulamayınca insan kafasında kuruyor da kuruyor ama atlatacağına inan ve kkda takılmaya devam et eğer ki sosyal bir çevren yoksa hele, kk çok iyi geliyor geçen yıl ben de küçük bir ilçede yaşıyordum hiç arkadaşım yoktu ama kk sayesinde çok şey öğrendim kilo verdim motive oldum özgüvenime çok katkısı oldu bu sitenin

Kız limon sana daldım kolanya istyeceğime limon varmı,limonata varmı dedim en son güldüm kolanya alabilirmiyim dedim diğer masadan geldi

ahahahahahhahahaahhah ay evde tek başınayım ama kahkahayı bastım valla limon var mı ha

Var canım Mühendisim özel sektörde çalışıyorum. Köylerde işim büro-devlet-köy üçlemesi yapıyorum. ne mühendisiyim orası sır ))
Ziraat olmasın??? tabii meslek sırrı aman paylaşma ama ben tahminde bulundum bi kere

İkizler burcu için hep öyle derler.. Zihnim çok yönlü düşünür. Bazen o düşünceler uyutmaz beni. Çok araştımacı olduğu için olayları hep iki yönlü düşünürüm. Bunlar bazen çok yönlü düşünceden oluyor Mesala iç sesim kendini desarj eder ve kötü hissettiğimde mutlu olacak birşey bulurum.

GÜn içinde zihnimiz öğrendiğimiz şeylerle değişir o yüzden bize öyle diyebilirler..

Sen de kendince haklısın evde olunca ve oyalanacak birşey bulamayınca insan kafasında kuruyor da kuruyor ama atlatacağına inan ve kkda takılmaya devam et eğer ki sosyal bir çevren yoksa hele, kk çok iyi geliyor geçen yıl ben de küçük bir ilçede yaşıyordum hiç arkadaşım yoktu ama kk sayesinde çok şey öğrendim kilo verdim motive oldum özgüvenime çok katkısı oldu bu sitenin

Evet insan sürekli kendiyle olunca kuruyorda kuruyor benim gibi :)
Sosyal bi yaşantım ve arkadaşım yok hiç arkadaşım yok yanii o yüzden çok bunalıyorum burda takılmaya çalışıyorum ama tmm bi muhabbet içine giremedim henüz
Atlatacağıma inanmaya çalışıyorum aslında bu gün mesela kendimi baya bi zorladım bu konuda
hayır bu kadar zorlarsam motoru yakıcam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…