30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ooo Turkuazımız gelmiş selam cancazım ne habersin?

Ooo yeni havadisler varmış sende ne güzel ...

herkese merhaba dostlar...

nasılsınzı Limon,aslı,hayatcım ...

İyim bende arkadaşlarla takıldum sen nasılsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendi adıma konışayım dengesizimmcanım ya uç duygularsa gelip gidebiliyorım kısa sürelerde

Ben de dengesizimdir o zaman - aynı anda on işle meşgulumdur, araştırıp öğrenmeyi severim kafam bişeye takılmasın mümkünse illa onu sonuçlandırmam lazım
Aslan 11 burcun kralıdır deniyor ya doğru herhalde hepsinden azar azar bende var :))))

Bunalma hiç , canın mı sıkıldı gel yaz dert yan paylaş - ve en önemlisi gelecek güzel günleri hayal et, üzüntülerini içinde yaşayıp biriktirme tam tersi içindekileri boşaltmaya çalış yeter ki acılarının geçeceğine inan Biz buradayız destek oluruz elimizden geldiğince olur mu?

Kendi adıma konışayım dengesizimmcanım ya uç duygularsa gelip gidebiliyorım kısa sürelerde

Benim dengesizliğimden çok farklı değil o zaman :)))

Çok teşekkür ederim cnm
Burda sizlerle konuşarak zor günlerimi atlatmaya ve sizlerle hayat bulmaya çalışıyorum :)
Birileriyle konuşmak gerçekten çok işe yarıyor :))

Bugün içimde bi heyecan bi huzursuzluk var allah hayra çıkartsın
Benim ne zaman içimde bi heyecan olsa bi şey olur :26::18:

Son düzenleme:

Kaygı sanırım bu hissettiğin şey... Peki bu tür bir hissiyat sık oluyor mu?

Olabilir... Yani nadiren içimde heyecan olur öyle onuncada kesin bi şey olur
Ama bu durum benim şu malum olayla beraber ortaya çıktı bi kaç gündür yoktu aslında dün gece rüyamda gördüm ondanmı acaba bide dün akşam karar almıştım bi daha face. Sayfasina bakmıycam diye bu gün uygulamaya başladım hiç bakmadım bugün kararlıyım bakmamak için elimden geleni yapıcam baktıkca düzelemiyorum çünkü buda etkili olabilirmi acaba :26:

Tabii olabilir - şu an olaylar henüz çok taze, kendince çözüm arıyorsun o yüzden de acaba doğru mu yapıyorum diye kendini sorguluyorsun belki de içten içe - hem kötü bir rüya da görmüşsün bunun da etkisi vardır - o yüzden böyle hissetmen normal, yap bir ıhlamur al güzel bir kitap ya da aç şöyle neşeli ya da dingin huzurlu bir müzik, yudumla keyfle çayını ve kendini güzel bir yerde hayal et kırda, piknikte falan... Biraz içindeki stresten arınman gerekiyor - emin ol geçecek bu hissiyat da içindeki acı da...

Evet dediğin gibi oldu galiba
Survivor'ı izliyorum bendemi adaya gitsem acaba hiçbirniletişim kaynağıda yok onun sayfasına bakma problemimde otomatikman kalkar ortadan

Zaten aşk içeren hiçbirbşeye bakamıyorum şarkı bile dinlemiyorum bu durumun üstesinden gelene kadarda böyle olacak galiba

Son düzenleme:
Adaya gitmek çare olmaz istersen dünyanın öbür ucuna git içinde olanı da beraberinde götürürsün zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…