- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.041
Neyi yazim kıss
Bir beraberlik olmadığı sürece yazacak bişi yok.
Tıpkı senin kendi kendine beğenip hoşlanman gibi bişi buda
ooo Turkuazımız gelmiş selam cancazım ne habersin?
Ooo yeni havadisler varmış sende ne güzel ...
herkese merhaba dostlar...
nasılsınzı Limon,aslı,hayatcım ...
Burçdaş
ne güzel sevindim limoncum
Kız limon sana daldım kolanya istyeceğime limon varmı,limonata varmı dedimen son güldüm kolanya alabilirmiyim dedim diğer masadan geldi
olsun canım - sana da iyi hafta sonlarıya sözde temizlik yapacaktım bu saat oldu sallana sallana hiçbişey de de yapmadım evi toparladım süpürge açsam fena olmayacak da ortalıkta dolanmaktan da yorulmuşum
Ben de tanıtayım kendimi bari
86lıyım, 11 aylık memurum gıda teknikeriyim ama devletteki bir çok kişi gibi mesleğimle alakasız çalışmaktayım - laf burçlardan açılmışken aslan burcuyum tek yaşıyorum ailemden uzaktayım yani aslında burada kimsesiz, yapayalnızım ama kendimi yalnız hissetmiyorum bir şekilde kendimle baş başa kalmayı ve bununla barışık olmayı öğrendim.
Gönül defterini aslında kapattım yani geçmişe dönüp bakmıyorum acıları, üzüntüleri, yaşanan kötü anları olduğu yerde bıraktım tabii bu hale gelene kadar yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Rabbim bilir çok kolay olmadı, çok ağladığım olmuştur. Ama hayat devam ediyor ve geçmişe bakıp kaçırdığım fırsatlara dahi üzülmemek için geçmişi olduğu yerde bırakıp gelecekteki güzel günlerin umudu var, şu yaşadığım andaki güzelliklerin idrakine vararak yaşamaya çalışıyorum
Benden bu kadar - yarışmacı arkadaşlara da başarılar dilerim
Mavi ve limon ikizler tamam - artık burç kardeşliği de yaparsınız siz
Peki kızlar ikizler burcu olarak birşey soracağım size - gerçekten şu" ikizler burcu çift karakterlidir, dengesizdir" algısı doğru mudur? ya yanlış anlamayın biri bana öyle demişti de kendisi hakkında merak ettim:44:
Bu dediğini çok iyi anladımoff yaaa
Sen de kendince haklısın evde olunca ve oyalanacak birşey bulamayınca insan kafasında kuruyor da kuruyor ama atlatacağına inan ve kkda takılmaya devam et eğer ki sosyal bir çevren yoksa hele, kk çok iyi geliyor geçen yıl ben de küçük bir ilçede yaşıyordum hiç arkadaşım yoktu ama kk sayesinde çok şey öğrendim kilo verdim motive oldum özgüvenime çok katkısı oldu bu sitenin
ahahahahahhahahaahhahay evde tek başınayım ama kahkahayı bastım valla limon var mı ha
Ziraat olmasın??? tabii meslek sırrı aman paylaşmaama ben tahminde bulundum bi kere
Ben de dengesizimdir o zaman - aynı anda on işle meşgulumdur, araştırıp öğrenmeyi severim kafam bişeye takılmasın mümkünse illa onu sonuçlandırmam lazımİkizler burcu için hep öyle derler.. Zihnim çok yönlü düşünür. Bazen o düşünceler uyutmaz beni. Çok araştımacı olduğu için olayları hep iki yönlü düşünürüm. Bunlar bazen çok yönlü düşünceden oluyorMesala iç sesim kendini desarj eder ve kötü hissettiğimde mutlu olacak birşey bulurum.
GÜn içinde zihnimiz öğrendiğimiz şeylerle değişir o yüzden bize öyle diyebilirler..
Bunalma hiç , canın mı sıkıldı gel yaz dert yan paylaş - ve en önemlisi gelecek güzel günleri hayal et, üzüntülerini içinde yaşayıp biriktirme tam tersi içindekileri boşaltmaya çalış yeter ki acılarının geçeceğine inanSen de kendince haklısın evde olunca ve oyalanacak birşey bulamayınca insan kafasında kuruyor da kuruyor ama atlatacağına inan ve kkda takılmaya devam et eğer ki sosyal bir çevren yoksa hele, kk çok iyi geliyor geçen yıl ben de küçük bir ilçede yaşıyordum hiç arkadaşım yoktu ama kk sayesinde çok şey öğrendim kilo verdim motive oldum özgüvenime çok katkısı oldu bu sitenin
Evet insan sürekli kendiyle olunca kuruyorda kuruyor benim gibi :)
Sosyal bi yaşantım ve arkadaşım yok hiç arkadaşım yok yanii o yüzden çok bunalıyorum burda takılmaya çalışıyorum ama tmm bi muhabbet içine giremedim henüz
Atlatacağıma inanmaya çalışıyorum aslında bu gün mesela kendimi baya bi zorladım bu konuda
hayır bu kadar zorlarsam motoru yakıcam diye korkuyorum
Benim dengesizliğimden çok farklı değil o zaman :)))Kendi adıma konışayım dengesizimmcanımya uç duygularsa gelip gidebiliyorım kısa sürelerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de dengesizimdir o zaman - aynı anda on işle meşgulumdur, araştırıp öğrenmeyi severim kafam bişeye takılmasın mümkünse illa onu sonuçlandırmam lazım
Aslan 11 burcun kralıdır deniyor ya doğru herhalde hepsinden azar azar bende var :))))
Bunalma hiç , canın mı sıkıldı gel yaz dert yan paylaş - ve en önemlisi gelecek güzel günleri hayal et, üzüntülerini içinde yaşayıp biriktirme tam tersi içindekileri boşaltmaya çalış yeter ki acılarının geçeceğine inanBiz buradayız destek oluruz elimizden geldiğince olur mu?
Benim dengesizliğimden çok farklı değil o zaman :)))
Bugün içimde heyecan bi huzursuzluk var allah hayra çıkartsın
Benim ne zaman içimde bi heyecan olsa bi şey olur :26::18:
Nasıl bir heyecan????:44:
Nebiliyim cnm yaa böyle heran bi şey olacakmış gibi olurya böyle huzursuzlukla karışık bi şey sabahtan beri var bende anlamadım :26:
Kaygı sanırım bu hissettiğin şey... Peki bu tür bir hissiyat sık oluyor mu?
Tabii olabilir - şu an olaylar henüz çok taze, kendince çözüm arıyorsun o yüzden de acaba doğru mu yapıyorum diye kendini sorguluyorsun belki de içten içe - hem kötü bir rüya da görmüşsün bunun da etkisi vardır - o yüzden böyle hissetmen normal, yap bir ıhlamur al güzel bir kitap ya da aç şöyle neşeli ya da dingin huzurlu bir müzik, yudumla keyfle çayını ve kendini güzel bir yerde hayal et kırda, piknikte falan... Biraz içindeki stresten arınman gerekiyor - emin ol geçecek bu hissiyat da içindeki acı da...Olabilir... Yani nadiren içimde heyecan olur öyle onuncada kesin bi şey olur
Ama bu durum benim şu malum olayla beraber ortaya çıktı bi kaç gündür yoktu aslında dün gece rüyamda gördüm ondanmı acaba bide dün akşam karar almıştım bi daha face. Sayfasina bakmıycam diye bu gün uygulamaya başladım hiç bakmadım bugün kararlıyım bakmamak için elimden geleni yapıcam baktıkca düzelemiyorum çünkü buda etkili olabilirmi acaba :26:
Tabii olabilir - şu an olaylar henüz çok taze, kendince çözüm arıyorsun o yüzden de acaba doğru mu yapıyorum diye kendini sorguluyorsun belki de içten içe - hem kötü bir rüya da görmüşsün bunun da etkisi vardır - o yüzden böyle hissetmen normal, yap bir ıhlamur al güzel bir kitap ya da aç şöyle neşeli ya da dingin huzurlu bir müzik, yudumla keyfle çayını ve kendini güzel bir yerde hayal et kırda, piknikte falan... Biraz içindeki stresten arınman gerekiyor - emin ol geçecek bu hissiyat da içindeki acı da...
Adaya gitmek çare olmaz istersen dünyanın öbür ucuna git içinde olanı da beraberinde götürürsün zatenEvet dediğin gibi oldu galiba
Survivor'ı izliyorum bendemi adaya gitsem acaba hiçbirniletişim kaynağıda yok onun sayfasına bakma problemimde otomatikman kalkar ortadan
Zaten aşk içeren hiçbirbşeye bakamıyorum şarkı bile dinlemiyorum bu durumun üstesinden gelene kadarda böyle olacak galiba
Adaya gitmek çare olmaz istersen dünyanın öbür ucuna git içinde olanı da beraberinde götürürsün zaten
İnşallah okyanus... Zamanla geçecek... herşey daha iyi olacak ...
Ne kadar güzel Tuğcecim. ANgelim, meleğim allah bir ömür boyu bozmasın
Amin güzel duaların için inşallah bizlere de nasip olur..
Tuğçemmmmm hoşgeldin nasılsın yeni gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?