- 14 Ağustos 2011
- 28.827
- 4.554
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.841
benim adımm yokmu aşkolsun :2::2::2:
heyecan çok ama daha çok hüzünlüyüm.
Sürekli ağlıyorum. ne oluyor bilmiyorum.
ne garip bir duygu. bir kaygı, korku, endişe...
Sizlerden ricam bana dua edin gerçekten çok ihtiyacım var.
canım en güzel duyguları hıssedıyorsun o yuzden cok normal .. dogdugun, büyüdüğün aıleden cıkıp yarın kendı aılenı kurmaya gıdeceksın. bu gözyaşlarının olmaması anormal olur zaten.ne mutlu sanaki kandıl gecesı son gecen. herseyın en guzelı olacak ve dualarımız senınle.
heyecan çok ama daha çok hüzünlüyüm.
Cnm benim iyi olacak inş.ya hayırlısı bakalım turko bizde seni andık bugün seviyorum seni ve s,zleri ya
Cnm çok sevindim iş konusundan. Sanada dua ediyoum cnm herşey güzel olacak.turki
ya sana yazamadım bugun canım yazacaktım sarjım bıttı sonrada eve gelınce unuttum.
iyim cok sukur sadece bgun yorgunluk atmaya çalışıyorum
müdürüm değişti dün cok sukur ve müdürüm kım oldu bıl bakalım ?? şaka gibi..
sektör müdürüme operasyon ıstedıgımı soyledım vaktın kalırsa nıye olmasın müdürünle görüşürsün dedı ok dedım ..oda ben senı geliştiririm ,benımle ınan cok gelişceksin dedı umarım oyle olur dedım.
ıyım cok sukur ıs ile ilgili hersey ıyı gıdıyorç
dedem hastalanmış annemler hastaneye götürmüşler gögüs doktorunu beklıyorlar sımdı bakalım ne cıkcak ınsallah ıyı bır haber alırım.
onun dışında bugun odamı topladım,çamasır -bulaşık yıkadım..sonra spora gıttım ,sonra kuaföre ve eve geldim. bu arada babamla dedemın hasta olması dolayısıyla konuşmaya başladık.
Kuzum çok normal hayato değişiyor insanınheyecan çok ama daha çok hüzünlüyüm.
meleğim benim zordur tahmn ediyorum ailenden ayrılmak ama senin yuvan olack artık eşin inillah hiç yanıltmaz seni kuzum ya çok mutlu olursunuz her şey hep güzel geçer.
düşünme canım ne olacağını her şey güzel olacak
kim ki o evli adam mı öle bişiler hatırlıyo gibiyim
yeni müdürünü sen sevdiysen mutlu olduysan bende sevindim hayırlı olsun bakalım
dedene üzüldüm canım geçmiş olsun.
babanla da konuş uzatma bak kızarım sana
aynen ya merak ediyorum ama yarın akşama kadar anca dönüt olur bana
en kötü ihtimal arkadaşım olur cidden iyiydi sohbeti
Ailenden ayrılacağın içindir hüznün ağlamaların
Yeni bi hayata başlayacağın içinde kaygılı ve endişelisindir
Dualarımız seninle cnm her şey gönlünce olsun çok ama çok mutlu olursun inşallah
Cnm benim iyi olacak inş.
Bugün türbeye gittim ve hepimiz için dua ettim. Rabbim kabul etsin inş.
Cnm çok sevindim iş konusundan. Sanada dua ediyoum cnm herşey güzel olacak.
Dedene Allah şifa versin
Bu deden kimin babası?
Kuzum çok normal hayato değişiyor insanın
Ama içini ferah tut ve duanı et cnm. Bugün türbede çok insan gönlünün muradı olsun dedisenin için.
Allah dan dileğini dile cnm sen bu gece.
Benim içim çok huzurlu herşey güzel olcak inş. Amin.
inşallah canım inşallahİnşalllah canım çok teşekkür ederim.
Rabbim utandırmasın inşallah.
hepimiz içn her şey çok güzel olsun hayırlısı olsun
inşallah canım inşallah
sen hepimizin meleğisin
Dedene Allah şifa versin
Bu deden kimin babası?
Ama içini ferah tut ve duanı et cnm. Bugün türbede çok insan gönlünün muradı olsun dedisenin için.
Dedene Allah şifa versin
Bu deden kimin babası?
Allah razı olsun canım.
Ailem beni çok seviyordu acaba eşim de o kadar çok sever mi?
Benden ileride sıkılır mı? v.s gibi korkular oluyor nedense.
yok annemın babası arada bırlıkte kaldıgım dedem yanı oyuzden benım ıcın cok kıymetlı dedem.bakalım gelen haberler nolcak.
tugcecım ya o hande benmıyım yoksa başkasımı?
Sensin canım...
Olabilir canım.
bugün kendi evime gittim ama bir garip oldum gene orda da ağladım.
Amin inşallah sizlerin de herşey kalbinize göre olsun.
öyleymiş canım :))limon bak sana demiş yeni heyecan
teşekkürler lilycim....
kısmetli desene bu haftalar ikizler ..
nasipte varsa inşallah diyelim:)) çok güzel ya ..
daRISI başıma...
darısı başımıza
hayırlısı olsun mavilim senin içinsağ ol tatlım,)) uyuyorum öğlenleri iyi geliyor...
:)
o ara arkadaşlar beni evlendirme telaşına düştüler... herkes birini tavsiye etti de.. buda ondan 2.cisi oldu..
kısaca gıcık olmuştum ... ama işde hayırlı adammış diyim :) ilk kandilimi o kutladı... bakalım neler olacak....
AminnnnAllah'ım! Senin benden baska merhamet edeceğin kulun çok, Ama; benim Senden baska af dileyecek kapım yok... Bizleri bu mübarek regaib kandilinde affedilen kullarından eyle.kapından ellerimizi boş çevirme.amin..Eş isteyenlere hayırlı eş, İş isteyenlere hayırlı iş ,evlat isteyenlere hayırlı evlat nasip et.. hasta olanlara şifa ver. Amin.dualarda birlikte olalım inşallah...kandilimiz mübarek olsun...
gruba yeni katıldım kızlar :) uzun süredir üye olmadan takip ettim sonunda dayanamadım bu sıcak sohbetlere. bu mübarek günün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. bol bol dua edelim. hayırlı bir eş nasip etsin bize bütün bekarlara. saygılı, görgülü,hoşgörülü,tuttuğunu koparan,zeki, yakısıklık, iyimser ..bu böyle giderrDD
ben kızlar ıkı planlı tatılımede gıdemıyorum.. kafayı yıcem bırısınde müdürüm vs değişti dıye iptal etmek zorunda kaldım.dığerındede hoca fınalı erken yapacak dıye gıdemıyorum bıde ıkıncının parasını yatırmıştım babamı kandırıp,göndermeyı deneyecegım.sımdı facede bodrum fotolarını koymuşlarda cok kıskandım..
evet bıngo o yenı müdürüm oldu şaka gıbıaçıkladıklarında lönk kaldım nasıl ya falan oldum ondada bı kaşgöz oynaması oldu kesın oda bıanda afalladı
ınanılmaz mutlu ve huzurluyum tek ıstedıgım müdürümden kurtulmaktı ondan dolayı gıdıp ıs arıyordum öyle bır rahatlığa gırdımkı sımdı hayat boyu sırkette kalabılırım
dedemde benım 96 yaşında ama babamın deyımıyle eskı toprak bızı gömer bakalım gögüs doktoru ne dıyecek gercı benım dedem sağlam adamdır..babamda baya üzülmüş annem oyle dedı bende bugun bu bahane ıle konuştum
canım bak her ıste bır hayır vardır bence olacak gıbı gelıyor muhabbet falan ıyıyse sen zaten bıraz sezınlemişsindir ınsan anlıyor boyle durumlarda cunku.olmazsada gercekten hakkında hayırlısı başkası dıye olmayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?