- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.801
Sağ ol Cerencim.
pek ümitli değilim açıkçası ama. Ne bileyim çok fazla kız var sanki çevresinde... hiç ortak noktamız yok gibi duruyor. gerçi o kadar konuşmadık ama ne bileyim.. zaman lazım bakalım. yüz yüze gelmedik gelince ne olacak ...
Bazısı ile ortak nokta olmasanda konuşmak çok zevkli gelir çok yakın hissedersin işde bazısıda böyle olur konu bulamazsın ...yada nasıl konuşacağını bilemezsin... o gün telefonu eline alınca arkadaşlar gözünü bana diktiler bana bozuk atacaklar gibi yazdı. dünde yine arkadaşlarıyla 2 erkek 2 bayan etiketlemişler .. bir sürü bayan beğenmiş ... aaahaa çok komiğim hepsi onun arkadaşı olmaz... çekiniyor ve korkuyor nasıl biri diye...
Geçmiş olsun mavilim..Vücuttan atılan bir cinsmiş. İç kulak içine yapılacak
şimdi bir şeyler yapıcam canım.
asıl hazırlık yarın. :)
Kına güzeldi canım.oynamaktan ayaklarıma kramplar girdi.
Şuan her yerim et kesmiş durumda. :)
Allah sana da göstersin inşallah.
valla şanslısın uzun uzun yazdım diye kaydetmiştimcanım bende seni çok seviyorum bunu biliyosun
sohbetiniz içimi açıyo bi nebze yalnızlığımı unutuyorum
evet dua 3 türlüdür aynen anlattığın gibi ben okadar anlatmaya üşendim
özelde yazayım o duayıı isteyene ozaman ban yemeyim şimdi
angeli dışlayalım o evlendi
yok canım yok aslı beni sevmiyo ihmal ediyo
mj kutumu kontrol ettim doluymuş boşalttım mjı tekrar kopyala yapıştır yaparmısın canım silmediysen cevap yazcam sana
spormu ebru şallı olmazmı:26: benim kocaman göbüşüm var onu küçültmek için bişeyler yapmak istedim ama yok olmuyo eğilip kalktıkça feleğim şaştı tansiyonum oynadı heralde çok kötü oldumsonrada amaaan beni seven göbüşümüde sevdin dedim
aa evet bugün regaip kandili herkesin regaip kandili mübarek olsun inşallah bu gece kapalı tüm nasip kapılarımız sonuna kadar açılır
en başta hastalara şifa ve herkese ihtiyacı olanı nasip etsin rabbim
neler yapıyosunuz kandilde ibadet anlamında
sağ ol tatlım,)) uyuyorum öğlenleri iyi geliyor...Geçmiş olsun mavilim..
bu cocuk kimdi anlamadım bir arkadasın tanıştırmıştı o mu
seninde kandilin mübarek olsun aslıcım.. duanda bizi de unutma...selam kızlar,bugün tatil olduğunu dün akşama doğru hatırlayınca nasıl sevindim anlatamam
hayırlı kandiller bu arada,dua edelim birbirimiz için de...
selam kızlar,bugün tatil olduğunu dün akşama doğru hatırlayınca nasıl sevindim anlatamam
hayırlı kandiller bu arada,dua edelim birbirimiz için de...
Amin hayırlı kandillerMerhabalarrrr
Herkesin kandili mübarek olsun... Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Allah'ım! Senin benden baska merhamet edeceğin kulun çok, Ama; benim Senden baska af dileyecek kapım yok... Bizleri bu mübarek regaib kandilinde affedilen kullarından eyle.kapından ellerimizi boş çevirme.amin..Eş isteyenlere hayırlı eş, İş isteyenlere hayırlı iş ,evlat isteyenlere hayırlı evlat nasip et.. hasta olanlara şifa ver. Amin.dualarda birlikte olalım inşallah...kandilimiz mübarek olsun...
Herkese hayirli kandiller arkadaslar :)
Gülümse sadece
Selam kızlar
Herkese hayırlı kandiller olsun.
Dua edelim birbirimize bugün
Hayırlı kandiller...:)Hayırlı kandiller canım.
Tuğçem ceren ben oluyorum demi..teşekkürler... silinmiş hallerini de görürüz belkim:) çok oyna
Herkese hayirli kandiller arkadaslar :)
Gülümse sadece
Selam kızlar
Herkese hayırlı kandiller olsun.
Dua edelim birbirimize bugün
Hayırlı kandiller canım.
Amin.. aramıza hoşgeldin..gruba yeni katıldım kızlar :) uzun süredir üye olmadan takip ettim sonunda dayanamadım bu sıcak sohbetlere. bu mübarek günün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. bol bol dua edelim. hayırlı bir eş nasip etsin bize bütün bekarlara. saygılı, görgülü,hoşgörülü,tuttuğunu koparan,zeki, yakısıklık, iyimser ..bu böyle giderrDD
teşekür ederim canım Allah biliyorya en çok istediğim şey kalbime karşılık bir kalp ..kısmet umudumuzu kaybetmeyelim belki şimdidir zamanı..Seninde canım
Ben de namaz kılamam ama dua ederim sizler için kendim için hayırlı kandiller hepimize..
benim bi 1 mayısım bile yok boş insanım beeen:2:
kimseye güveim kalmadı artık bıktım bu hayattan
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim demeyi unutmuşun
seninde kandilin mübarek olsun hoşgeldin canım
olmassss önce sen bana dua et önce ben koca bulcam sonrada sizi dışlıycam
Allah'ım! Senin benden baska merhamet edeceğin kulun çok, Ama; benim Senden baska af dileyecek kapım yok... Bizleri bu mübarek regaib kandilinde affedilen kullarından eyle.kapından ellerimizi boş çevirme.amin..Eş isteyenlere hayırlı eş, İş isteyenlere hayırlı iş ,evlat isteyenlere hayırlı evlat nasip et.. hasta olanlara şifa ver. Amin.dualarda birlikte olalım inşallah...kandilimiz mübarek olsun...
benim aklıma genelde biraz kaza yada nafile namaz kılmak geliyor.. birazda kuran okumak olabilir ve dua etmek bolca..
ayyy bu düğünlerin tek dezavantajı yorgunluk sanırım olsun yaa tatlı telaşlar olur böyle
güzel bir düğün geçirmeni ömür boyu mutlu olmanı dilerim canımdualarımızdasın
valla şanslısın uzun uzun yazdım diye kaydetmiştimduayı yaz bence topikdaşlarımıza belki sana zahmet olacak teker teker göndermek ama olsun hayrlara vesile olursun belki
yaşı küçük olan büyüğe dua etsin. parayla değil sırayla
evet tabi allah kabul eder inşallah ama hani özel bi duası yada tesbihi gibi bişeyi varmı diye merak etmiştim
inşallah canım sana yazayım defteri elime aldığımda ezbere bilmiyorum duayı
olmasss bi tek ben mutlu olcam herşeye ben sahip olcam sıra mıra yok ilk sıra benim
Canun benim ya seviyorum senihep huzur olsun evinizde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?