30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Vücuttan atılan bir cinsmiş. İç kulak içine yapılacak
Geçmiş olsun mavilim..
bu cocuk kimdi anlamadım bir arkadasın tanıştırmıştı o mu

şimdi bir şeyler yapıcam canım.
asıl hazırlık yarın. :)
Kına güzeldi canım. oynamaktan ayaklarıma kramplar girdi.
Şuan her yerim et kesmiş durumda. :)
Allah sana da göstersin inşallah.

ayyy bu düğünlerin tek dezavantajı yorgunluk sanırım olsun yaa tatlı telaşlar olur böyle
güzel bir düğün geçirmeni ömür boyu mutlu olmanı dilerim canımdualarımızdasın

valla şanslısın uzun uzun yazdım diye kaydetmiştim duayı yaz bence topikdaşlarımıza belki sana zahmet olacak teker teker göndermek ama olsun hayrlara vesile olursun belki

benim aklıma genelde biraz kaza yada nafile namaz kılmak geliyor.. birazda kuran okumak olabilir ve dua etmek bolca..

Geçmiş olsun mavilim..
bu cocuk kimdi anlamadım bir arkadasın tanıştırmıştı o mu
sağ ol tatlım,)) uyuyorum öğlenleri iyi geliyor...
:)

o ara arkadaşlar beni evlendirme telaşına düştüler... herkes birini tavsiye etti de.. buda ondan 2.cisi oldu..

kısaca gıcık olmuştum ... ama işde hayırlı adammış diyim :) ilk kandilimi o kutladı... bakalım neler olacak....

Son düzenleme:
Allah'ım! Senin benden baska merhamet edeceğin kulun çok, Ama; benim Senden baska af dileyecek kapım yok... Bizleri bu mübarek regaib kandilinde affedilen kullarından eyle.kapından ellerimizi boş çevirme.amin..Eş isteyenlere hayırlı eş, İş isteyenlere hayırlı iş ,evlat isteyenlere hayırlı evlat nasip et.. hasta olanlara şifa ver. Amin.dualarda birlikte olalım inşallah...kandilimiz mübarek olsun...

selam kızlar,bugün tatil olduğunu dün akşama doğru hatırlayınca nasıl sevindim anlatamam
hayırlı kandiller bu arada,dua edelim birbirimiz için de...

:)) selam aslı hiç karşılaşamıyozz....

napıyooosuunn nasılsın?

gruba yeni katıldım kızlar :) uzun süredir üye olmadan takip ettim sonunda dayanamadım bu sıcak sohbetlere. bu mübarek günün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. bol bol dua edelim. hayırlı bir eş nasip etsin bize bütün bekarlara. saygılı, görgülü,hoşgörülü,tuttuğunu koparan,zeki, yakısıklık, iyimser ..bu böyle giderrDD

Seninde canım

Ben de namaz kılamam ama dua ederim sizler için kendim için hayırlı kandiller hepimize..

Herkese hayirli kandiller arkadaslar :)

Gülümse sadece

Selam kızlar

Herkese hayırlı kandiller olsun.
Dua edelim birbirimize bugün

Hayırlı kandiller canım.
Hayırlı kandiller...:)

Darısı başınıza kızlar... isteyen herke listededir.

Eki Görüntüle 1096456
Tuğçem ceren ben oluyorum demi..teşekkürler... silinmiş hallerini de görürüz belkim:) çok oyna

Herkese hayirli kandiller arkadaslar :)

Gülümse sadece

Selam kızlar

Herkese hayırlı kandiller olsun.
Dua edelim birbirimize bugün

Hayırlı kandiller canım.

Amin.. aramıza hoşgeldin..

Seninde canım

Ben de namaz kılamam ama dua ederim sizler için kendim için hayırlı kandiller hepimize..
teşekür ederim canım Allah biliyorya en çok istediğim şey kalbime karşılık bir kalp ..kısmet umudumuzu kaybetmeyelim belki şimdidir zamanı..

yaşı küçük olan büyüğe dua etsin. parayla değil sırayla

amiiinnnn

kimin ne sıkıtısı varsa bu mübarek günün hatrına hayırlısıyla çözülsün

benim aklıma genelde biraz kaza yada nafile namaz kılmak geliyor.. birazda kuran okumak olabilir ve dua etmek bolca..

evet tabi allah kabul eder inşallah ama hani özel bi duası yada tesbihi gibi bişeyi varmı diye merak etmiştim

inşallah canım sana yazayım defteri elime aldığımda ezbere bilmiyorum duayı

yaşı küçük olan büyüğe dua etsin. parayla değil sırayla

olmasss bi tek ben mutlu olcam herşeye ben sahip olcam sıra mıra yok ilk sıra benim

sen ne benciiil çıktın bacım la

hayırlı kandiller minnoşlarım tez zamanda hayırlı bi yuva kurup gidin başımızdan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…