30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet kızlar görüşmeden geldim. yakın arkadaşı ve nişanlsı olduğu için ortam çok iyiydi sohbet ettik bol bol büldül eğlendk öle tanıştırma gibi olmadı yani . günlük muhabbet bence çocuk iyi ama onun yorumu nedir bilemiyorum. bakalım bakalım beklediğimden çok rahattım

sevındım canım kandıl akşamı ınsallah senın ıcın hayırlı olan karşına cıkmış oldugunu dılıyorum.aklım sendeydı bugun bıde tugcede nasılsınız? naptınız dıye.. ıkınızınde ıyı haberlerını aldım cok şükür.

Tuğçemm gelinimmmm

Bana aşk ve iş için bekarlığının son gününde kart çeker misin?
Saol kuzummmm

Chalii

E hadi hayırlısı :127:

Vayyyyyyy lîmoşiiiiimmm hayırlı kişidir inş senin için
Çok sevindim valla bakkkk
Aslı nerde yaaaaaa

çok sağol kuzum ortamda çok etkiliydi bence yakın dostlarla olunca daha rahat ve kendin gibi olabiliyosun. inşallah kuzum güzel şeyler olur. olmasa bile bu adım bile güzel benim için

E hadi hayırlısı :127:

bakalım bakalım bekleyip göreceğiz

Tuğçemm gelinimmmm

Bana aşk ve iş için bekarlığının son gününde kart çeker misin?
Saol kuzummmm

Chalii

turki

ya sana yazamadım bugun canım yazacaktım sarjım bıttı sonrada eve gelınce unuttum.
iyim cok sukur sadece bgun yorgunluk atmaya çalışıyorum
müdürüm değişti dün cok sukur ve müdürüm kım oldu bıl bakalım ?? şaka gibi..
sektör müdürüme operasyon ıstedıgımı soyledım vaktın kalırsa nıye olmasın müdürünle görüşürsün dedı ok dedım ..oda ben senı geliştiririm ,benımle ınan cok gelişceksin dedı umarım oyle olur dedım.
ıyım cok sukur ıs ile ilgili hersey ıyı gıdıyorç
dedem hastalanmış annemler hastaneye götürmüşler gögüs doktorunu beklıyorlar sımdı bakalım ne cıkcak ınsallah ıyı bır haber alırım.
onun dışında bugun odamı topladım,çamasır -bulaşık yıkadım..sonra spora gıttım ,sonra kuaföre ve eve geldim. bu arada babamla dedemın hasta olması dolayısıyla konuşmaya başladık.

:13: kesınlıkle ıyı olmuş ve gıtmesemmı deyıp gıtmemezlık yapmadın.ınsallah cocukta aynı seylerı hısseder ve görüşmeye başlarsınız.bakalım sımdı cok merak etmeye başladım cocuk ne dıyecek ,ne dusuncek dıye ... bence guzel olacak sonuç.

kim ki o evli adam mı öle bişiler hatırlıyo gibiyim

yeni müdürünü sen sevdiysen mutlu olduysan bende sevindim hayırlı olsun bakalım

dedene üzüldüm canım geçmiş olsun.

babanla da konuş uzatma bak kızarım sana

aynen ya merak ediyorum ama yarın akşama kadar anca dönüt olur bana

en kötü ihtimal arkadaşım olur cidden iyiydi sohbeti

heyecan çok ama daha çok hüzünlüyüm.
Sürekli ağlıyorum. ne oluyor bilmiyorum.
ne garip bir duygu. bir kaygı, korku, endişe...
Sizlerden ricam bana dua edin gerçekten çok ihtiyacım var.

canım en güzel duyguları hıssedıyorsun o yuzden cok normal .. dogdugun, büyüdüğün aıleden cıkıp yarın kendı aılenı kurmaya gıdeceksın. bu gözyaşlarının olmaması anormal olur zaten.ne mutlu sanaki kandıl gecesı son gecen. herseyın en guzelı olacak ve dualarımız senınle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…