- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.901
Günaydın Kızlar, hayırlı cumalar..
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE
TUĞÇECİM DÜĞÜNÜN MÜKEMMEL OLSUN İNŞALLAH
CHALLENGER ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİLŞİFALAR VERSİN
hadi kalkın
Eki Görüntüle 1097041
Tekrr geçmiş olsun cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yatarım birazdan canım.
Zaten heyecandan uyuyamıyorum fazla.
Sağol cnm benim
Ama sen yatmaya çalış gerçekten
An itibariyle tarih 2 mayıs
dun akşam bır anda cıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın.dedem yogun bakıma alınmış kalp yetmezliğinden.
tugcem bugunun tadını en guzel sekılde cıkar canım.
evet kesınlıkle kınan super olmuşa benzıyor.
testi olayınında emınım bır anlamı vardr hoşuna gıttıyse ıyıde yapmışsın.
herseyın en guzelını hakedıyorsun canım benım.
günaydın kızlar..
Hayırlı Cumalar kızlar.
Büyük gün geldi benim için. İnşallah bugün su gibi geçer. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizleri seviyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı Cumalar kızlar.
Büyük gün geldi benim için. İnşallah bugün su gibi geçer. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizleri seviyorum...
Canın öpüyorım mutluluklar
Hayırlı Cumalar kızlar.
günaydın mavili.. hayırlı cumalar
sağ olçalışıyormuşsun,kolay gelsin filo
sağ olfilozof kolay gelsin canim..
Hayır canım, ben galiba hepinizden büyüğüm. Yaş sırası yok.İyiyim cnm napıyım nette takılıyorum öyle
Allah bütün beker kızlara hayırlı, iyi, saygılı, çok seven, yakışıklı, iyi işli olan, iyi alilesi olan, el üstünde tutacak kocalar nasip etsin tez vakitte İNŞALLAH
Duamı yaptım bak
Yaş sırasına mı girdikevlenmede
akşam güzel geçmiş
bende bizim gıcıkla konuştumyeni arkadaşla..
aynı etkiyi yapmıyor ama işde hiç değilse adımadımdır.
valla ben diğerinde acayip heyecanlanırdım. İş dışında da konuşcak çok konu bulurdum. çok rahat konuşurdum ...
bu arkadaşla yeni olunca heralde birde pek tanımayınca çok konuşamıyorum...
kendimi çok meraklı hissediyorum...
hoş geldin. bahseder misin kendinden.30 yaşındayım bekarım dularınızı bekliyorum. kandiliniz mübarek olsun
hoş geldiniz.Burda pek ben yaşlarda kimse göremedim. Bir ara bakınmıştım. Genelde gençsiniz yaşlarınızın kıymetini bilin arkadaşlar. Ben 38 geldim ve çok yalnızım. Bu yaşlar da güzel elbette ama bir on yıl geriye gidebilmeyi çok isterdim. Sevgiler...
Evet evlenenler bir dışlama moduna giriyorozaman senin bayramın kutlu olsun canım Eki Görüntüle 1096291
neden sizi dışlıyorum bana yapılanı bende size yapıyorum
buldumcuk olmam lazım kocişimle hava atmam lazım
dışlarmıyım hiç burdaki arkadaşlarım siz yani neler paylaştım sizinle hakkınızı ödeyebilirmiyimki
kontrol edeyim canım mj kutumu:26:
aynen öyle arkadaşım, çok güzel yazmışsın da biz insanoğlu sabırsızız fıtratımız böyle...
Duaların kabulu ile ilgili üç nokta vardır biri dua edersn hemen kabul olur, biri dua edersin hemen kabul olmaz sabretmen ve duaya devam etmen lazım ve zamanı gelince kabulunu yaşarsın bir de bu dünyada kabul olmaz ama ahirette karşılığı verilirRabbim dualarımızın hakkımızda hayırlı mı şer mi olacağını bizden daha bildiği için ona göre kabul ediyor ya da etmiyor hatta ah vah ettiğimiz şeylere zamanı gelince iyi ki olmamış diye şükrediyorz
dinleseydin benim için. :)ben de açtım şimdi,teraziyi anlatıyor şu an.
Geçen seni sordum. Görmedin galiba. Nasılsın? Nasıl gidiyor?Selam kızlar
Herkese hayırlı kandiller olsun.
Dua edelim birbirimize bugün
Ben yokum listede... Zira inanmam böyle şeylere diye istememiştim.
Hoş geldin. Bahsetmek ister misin kendinden.gruba yeni katıldım kızlar :) uzun süredir üye olmadan takip ettim sonunda dayanamadım bu sıcak sohbetlere. bu mübarek günün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. bol bol dua edelim. hayırlı bir eş nasip etsin bize bütün bekarlara. saygılı, görgülü,hoşgörülü,tuttuğunu koparan,zeki, yakısıklık, iyimser ..bu böyle giderrDD
Limoncuğum, hakkında hayırlı olsun canım.evet kızlar görüşmeden geldim. yakın arkadaşı ve nişanlsı olduğu için ortam çok iyiydi sohbet ettik bol bol büldül eğlendk öle tanıştırma gibi olmadı yani . günlük muhabbet bence çocuk iyi ama onun yorumu nedir bilemiyorum. bakalım bakalım beklediğimden çok rahattım
Sana da hayırlı cumalar canım.Günaydın Kızlar, hayırlı cumalar..
Dualarımız seninle, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin. Çok mutlu ol Tuğçe...Hayırlı Cumalar kızlar.
Daha iyi boş ver. Gerilememişsinizdir bari. tanıştırılma gibi olunca insan feci geriliyor.Ya benim için güzeldi birde tanıştırma givi olmadı yani öle ortamda oturma gibi.
Ya ı da çekiniyor olabilşr sonuçta o da tanımıyor belkş zamanla olur bişileroturup bekkemektense adım adımdır
Selam kızlar
Hayırlı Cumalar
Bugün topik sahibemiz melek kalpli Tuğçemiz gelin oluyor:123::124::118:
Canım benim herşey gönlünce olsun eşinle yeni yuvanızda sağlık, mutluluk, huzur hep sizinle olsun
Bugün senin günün tadını çıkar, eğlen, gül (ömür boyu hep gül) dualarımız seninle, herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum canım
Filozof seni birden fazla kez beğenemedim tatlım maalesef sistem izin vermiyor
Challenger, dedene acil şifalar diliyorum inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur kendi dedem gibi üzüldüm sana gerçekten
Alone, petunya, mavilim, limon, okyanus, turkuaz (ve adınız yazmadığım tüm arkadaşlar) sizler nasılsınız güzeller?Gününüz nasıl geçiyor?
Sana da hayırlı cumalar canım.
Dualarımız seninle, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin. Çok mutlu ol Tuğçe...
Daha iyi boş ver. Gerilememişsinizdir bari. tanıştırılma gibi olunca insan feci geriliyor.
Bu arada Şero yok ne zamandır haberi olanınız var mı???
Geçen gün Şero'ya özelden yazdım. Cevap vermedi. :26:Bu arada Şero yok ne zamandır haberi olanınız var mı???
Alemsin Alone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?