30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

cidden var mıydı :26:
ben yeni gördüm
cahillik işte
iyi akşamlar kızlar
sevgiyle kalın

Son düzenleme:
alone2, bende hatırlamadım canım.. neyse sorun değil.. iyi dileklerinizle yanımda olduğunuzu biliyorum. çok teşekkür ederim..

ayy tuğçem evden çıktı mı acabaa

Petunya, sen şimdi yazınca gözümde canlandı birden. Ayyyyyyyyyy! Ne duygu yüklü bir sahne. Ne hüzünlü. Bir de Tuğçe tek çocuk.

Allah'ım mesut etsin inşallah.

alone2, bende hatırlamadım canım.. neyse sorun değil.. iyi dileklerinizle yanımda olduğunuzu biliyorum. çok teşekkür ederim..

ayy tuğçem evden çıktı mı acabaa

Petunya, sen şimdi yazınca gözümde canlandı birden. Ayyyyyyyyyy! Ne duygu yüklü bir sahne. Ne hüzünlü. Bir de Tuğçe tek çocuk.

Allah'ım mesut etsin inşallah.

ne güzel yuvasını kuruyo neden üzülüyosunuz allah daim etsin yalnız bişey sorcam angelheart ın nicki önceden tuğçecanmıydı:26:

kafam karıştı hatırlıyorum konuştuğumu tuğçemle ama baktım listemde tuğçecan yok angelheart mı oldu tuğçe:26:

petunyacım sendemi evleniyosun?

Tuğçe ile ilgili sorduğun sorunun cevabı evet canım Tuğçe o dediğin tuğçe
Petunya da yeni nişanlı

Tuğçe ile ilgili sorduğun sorunun cevabı evet canım Tuğçe o dediğin tuğçe
Petunya da yeni nişanlı

ben tuğçeyi çok sevrim tatlı dilli arkadaşım benim inşallah yuvası daim olur

sizide çok seviyorum tabi

petunyayada çok sevindim herkesi teker gelin edecez ne güzel inşallah bizde gelin oluruz en güzel şekilde canım ne dersin gelecekmi o günler

bu yaştan sonra ne kadar güzel bi gelin olurum orası muamma

sen her halinle güzelsin

ayyy kuzum sen çok güzelsin peri kızı gibi bir gelin olacaksın hem demeyi unutmuşsun hani ilk sen evlenecektin sıra mıra yok demiştin

sen her halinle güzelsin

ne çok konuşuyon sen ya
kızlar hoşgeldiniz

canııııım kim gelmiş

hoşgeldin kuzum nasılsın

ösledim hiç gelmiyosun

teşekkür ederim canım ama yaşta gidiyo ööffffff sende almadın beni :26:

napim kızım kocama söledim kuma istemem diye diretiyor ikna edince alırım ama ben onu ikna edene kadar sen çoktan başkasının yari olursun çalışıyorum be kuzum napim seni gördüm yazayım dedim okadar yorgunumki anlatamam sana :111::111:

hadi ordan ben kısmetini açarım be

alın bunu başımdan

açacaksan aç ozaman evde kalıyomya görmüyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…