- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.921
Forumun renkleri mi değişmiş?
:26:
Geçen gün Şero'ya özelden yazdım. Cevap vermedi. :26:
Alemsin Alone
aşk olsun. denk gelen yazıyor canım.napim şekerim kimse cevap vermiyo sallamıyolar beni
belki bu etkili olur didiydim
canım alıntı mesajları heen dolduruyor ben de şimdi fark edip boşalttımmj kutun dolu canım mja cevap yazamıyorum
Forumun renkleri değişiyor canım yapılanmada - kazen göz yormamak için renkleri yumuşattıklarını yazmışForumun renkleri mi değişmiş?
:26:
Geçen gün Şero'ya özelden yazdım. Cevap vermedi. :26:
Alemsin Alone
ay kuzum kıyamammmm sana bennnnnapim şekerim kimse cevap vermiyo sallamıyolar beni
belki bu etkili olur didiydim
Kızlar ya bazen atlıuorım cevap yazmayı unutuyorum kusura bakmayın. ya ya ya her şeu güzel olsun huzurlu ılsun mutlu olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım - hoşgeldin bu arada
hayırlı cumalar canım.. gönlünce olsun herşey inşallah darısı başımıza....Hayırlı Cumalar kızlar.
Büyük gün geldi benim için. İnşallah bugün su gibi geçer. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizleri seviyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence merak varsa çocuk ilgini çekmiş gibi geldi bana sadece ne düşündüğünü bilemediğinden tedirgin gibisin sanki.. hadi hayırlısıakşam güzel geçmiş
bende bizim gıcıkla konuştumyeni arkadaşla..
aynı etkiyi yapmıyor ama işde hiç değilse adımadımdır.
valla ben diğerinde acayip heyecanlanırdım. İş dışında da konuşcak çok konu bulurdum. çok rahat konuşurdum ...
bu arkadaşla yeni olunca heralde birde pek tanımayınca çok konuşamıyorum...
kendimi çok meraklı hissediyorum...
bence merak varsa çocuk ilgini çekmiş gibi geldi bana sadece ne düşündüğünü bilemediğinden tedirgin gibisin sanki.. hadi hayırlısı
gönlünce olsun cnm:))
Yapımda var merak ama işde fırsat vermek lazım belki doğru kişi odur.
Diğerini görüp merak etmek hayal kurmak yerine...
yeni merak etmek daha hayırlı gibi..
gönlünce olsun cnm
işleri var belli ki - ama burada onu merak edenler var dimi :) gerçekten alışmışız eksikliği farkediliyorhoşbulduk. Şero nerde cidden ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kk tv açılalı çok oluyor sen yeni gördün sanırım - renkler de değişmiş mavi oldu ben kknın pembe halini daha çok seviyorum kadın sitesi olduğu belli oluyordukadınlarklübütv açılmış kızlar
forumun renkleri sürekli değişiyor
tanıma amaçlı merak iyidir sonuçta benim gibi meraksız umursamaz olsan şansın daha az olurdu:))
Yapımda var merak ama işde fırsat vermek lazım belki doğru kişi odur.
Diğerini görüp merak etmek hayal kurmak yerine...
yeni merak etmek daha hayırlı gibi..
ay seni kim beğenmezzzzz
hem resimdeki çok şirin bizimle paylaştığın için de teşekkürler canım
filozof, evet forum rengi mavileşti.. :26::26: pembe iyiydi ama
kızlar bende hep okuyorum ama o an cevap yazamıyorum atlıyorum filan. tebrikleri filan okudum çok teşekkürler..
hatta salı günü; güzel bir mesaj okudum, ayy sende mi evleniyorsun yazdı biri.. Alone sendin sanırım canım..
fakat geri dönüp tarama yaptım.. bulamadım ben onuuuuuu
beğendim ben bunu.. merhaba Alone ayrıca hoşgeldin topiğe
yok yoooook beğenmiyosunuz beni
evet liylicim mj kutun doluymuş mj bile atamadım sana
petunyacım hatırlamıyorumki benmi dedim acep:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?