30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende kıymetin, b,l,yorum 2 ay yalnızdım yeni geldiler rahatlık baika ya
evet rahatlık başka - bende olmayan ve olmayacak birşey sanırım - benimkiler gelse ben yemek konusunda rahat olurdum belki ama sadece yemek - yani ne bileyim bizde ev işi benim görevim olarak kalmıştır herkes de öyle alıştığından onlara iş yaptıramam

aynen canım bir ara gene böle renklere cevirmişlerdi sonra gene eski rengine döndürdüler bence eski hali daha kadınca ve güzeldi
neyse arada değişim iyidir ama pek tutmayacak bence de bu renkler zira sitemizin kadınsılığına ters

erkeklerin hepsi mi aynı yoksa beceri var da yontulmak mı istemiyrlar?:44:

canım evde olunca bende yapıyorum da annem beklemiyo ben okuldan geleyimde temizlik yapıncaya kadar o sabahtan yapıyo yani :)

okadar rahat yetiştiriliyorlarki evlenincede zorlarına gidiyor birde annelerinin yanında hayatta yardım etmezler erkekliğe ters yaa

okadar rahat yetiştiriliyorlarki evlenincede zorlarına gidiyor birde annelerinin yanında hayatta yardım etmezler erkekliğe ters yaa

abim evlenmeden önce bi bardak su getirmezdi evlendi yemek temizlik her şeyi yapıyo annemlerin yanında falan da dahil şükür

canım evde olunca bende yapıyorum da annem beklemiyo ben okuldan geleyimde temizlik yapıncaya kadar o sabahtan yapıyo yani :)
senin anneciğin çok hamarat demek ki :))) benim annem pek ev işini sevmez ben yokum ya yetişemiyormuş meleğim ama anne ya kıyamaz da :)

işte toplumdaki genel sorun bu kızlar hizmetçi olarak yetiştirilir erkekler paşa bekarken babaya kardeşe abiye - evlenince de kocasına hizmet etmek zorundaymış gibi bir sabit fikir var maalesef ama iş erkeklere gelince yatsın gezsin yemeği suyu çayı önüne gelsin ütüsü çamaşırı hazır olsun çöp bile kaldırmasınlar

beklemek işine gelmez o öyle rahat edemez birde ben çok geziyorum beni beklese hatun evi kokar

suç yine kaıdnların işte

herkez kısmetini yaşar kuzum benim bak benim halamın kızı 35 yaşına girdi hatta belki geckindir hala evlenmedi

bende halanın kızı gibi olcam

evlenince eşler göremiyo nerdeyse birbilreirni ya yazık üzüldüm canım ama iş olamdan da olmuyor

annem acımadan patlıcanların karnını yarmış

ne diyosun

bu toplum nereye gidiyo arkadaş böyle

Kızlar bisey sorucam isimlerin altına bişeyler yazıyorsunuz ya onu nerdsen yapıyorsunuz:26:

gel otur bi çay bi koyayımEki Görüntüle 1098016

olcakmı snce okudunmu yazdığım duayı:26:

Duanı okudum hatta dedim ben bunu biliyorum çok sevdiğim bir ayettir - hatta Furkan Suresi diye aklımda kalmış gerçekten oymuş Allahım sen bize göz nuru eşler ve hayırlı evlat nasip eyle gibi bir meali vardı tam hatırlayamadım şimdi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…