- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.981
evet rahatlık başka - bende olmayan ve olmayacak birşey sanırım - benimkiler gelse ben yemek konusunda rahat olurdum belki ama sadece yemek - yani ne bileyim bizde ev işi benim görevim olarak kalmıştır herkes de öyle alıştığından onlara iş yaptıramambende kıymetin, b,l,yorum 2 ay yalnızdım yeni geldiler rahatlık baika ya
neyse arada değişim iyidir ama pek tutmayacak bence de bu renkler zira sitemizin kadınsılığına tersaynen canım bir ara gene böle renklere cevirmişlerdi sonra gene eski rengine döndürdüler bence eski hali daha kadınca ve güzeldi
yok be canım çok düşünceli sayılmaz malesef ama ben çok yorgunsam hastaysam kalkıp yapar işte o kadar ondan fazladı yok ben çok biliyorum muffakta iş yaparken gelip mutfaga bana bir bardak su versene diyip geri döndünü okadar dır yanı bazen
evet rahatlık başka - bende olmayan ve olmayacak birşey sanırım - benimkiler gelse ben yemek konusunda rahat olurdum belki ama sadece yemek - yani ne bileyim bizde ev işi benim görevim olarak kalmıştır herkes de öyle alıştığından onlara iş yaptıramam
neyse arada değişim iyidir ama pek tutmayacak bence de bu renkler zira sitemizin kadınsılığına ters
erkeklerin hepsi mi aynı yoksa beceri var da yontulmak mı istemiyrlar?:44:
evet rahatlık başka - bende olmayan ve olmayacak birşey sanırım - benimkiler gelse ben yemek konusunda rahat olurdum belki ama sadece yemek - yani ne bileyim bizde ev işi benim görevim olarak kalmıştır herkes de öyle alıştığından onlara iş yaptıramam
neyse arada değişim iyidir ama pek tutmayacak bence de bu renkler zira sitemizin kadınsılığına ters
erkeklerin hepsi mi aynı yoksa beceri var da yontulmak mı istemiyrlar?:44:
okadar rahat yetiştiriliyorlarki evlenincede zorlarına gidiyor birde annelerinin yanında hayatta yardım etmezler erkekliğe ters yaa
senin anneciğin çok hamarat demek ki :))) benim annem pek ev işini sevmez ben yokum ya yetişemiyormuş meleğim ama anne ya kıyamaz da :)canım evde olunca bende yapıyorum da annem beklemiyo ben okuldan geleyimde temizlik yapıncaya kadar o sabahtan yapıyo yani :)
okadar rahat yetiştiriliyorlarki evlenincede zorlarına gidiyor birde annelerinin yanında hayatta yardım etmezler erkekliğe ters yaa
senin anneciğin çok hamarat demek ki :))) benim annem pek ev işini sevmez ben yokum ya yetişemiyormuş meleğim ama anne ya kıyamaz da :)
işte toplumdaki genel sorun bu kızlar hizmetçi olarak yetiştirilir erkekler paşabekarken babaya kardeşe abiye - evlenince de kocasına hizmet etmek zorundaymış gibi bir sabit fikir var maalesef ama iş erkeklere gelince yatsın gezsin yemeği suyu çayı önüne gelsin ütüsü çamaşırı hazır olsun çöp bile kaldırmasınlar
herkez kısmetini yaşar kuzum benim bak benim halamın kızı 35 yaşına girdi hatta belki geckindir hala evlenmedi
evlenince eşler göremiyo nerdeyse birbilreirni ya yazıküzüldüm canım ama iş olamdan da olmuyor
annem acımadan patlıcanların karnını yarmış
evrene olumlu enerji gönderiyoruzbende halanın kızı gibi olcam
Slm kızlar
Nasılsınız???
Kızlar bisey sorucam isimlerin altına bişeyler yazıyorsunuz ya onu nerdsen yapıyorsunuz:26:
Selam hoşgeldinnn
Koy hadi oturuyorumkekte varmı yanında
ben cevap vercem kullanıcı kontrol panelinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?