- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.961
napim kızım kocama söledim kuma istemem diye diretiyor ikna edince alırım ama ben onu ikna edene kadar sen çoktan başkasının yari olursun çalışıyorum be kuzum napim seni gördüm yazayım dedim okadar yorgunumki anlatamam sana :111::111:
selammben öyle komşu ziyaretine geldiydim
al benden de okadar o kadar yorgunumki eve gidince nasıl yemek yapıcam onu düşünüyorum :104::111:
töbeeeeeeeeeeeeee
kız olurmu öyle şey deli tahtalara vur güneştemi kaldın naptın hangi kafayla konuşuyosun allam yarebbim yaaa
yokmu bekar biri sen kime alcaktınya beni:26:
beni delirttikten sonramı selam veriyon millete
bekarlığın avanrtajı eve geldim direk yemeğe oturdum
açtım bile1 ay içinde istemeye gelecekler seni
istemiyosan giderim
bekarlığın avanrtajı eve geldim direk yemeğe oturdum
ben seni kendime alacaktım vermem seni yaban ellere
bekarken yorulsan direk yemek yiyip uzanmak iyide birde evin sorumluluğu çok ağır geliyor inan kocamın yüzünü göremez oldum çalış yemek ye ki bir yemek yerden nerde konuşabiliyorum bulaşık çamaşır varsa camasır sabah asarım diye duş alcaksam duş sonra uyumaya birde yarınki iş yerinin yemeğinide ben yapıyorum mutfakta çok zaman harcıyorum tatlım
sessizce otur bi köşede ozaman beni gıcık etme
ne yiyosun afiyet olsun yinemi kebap yoksam
olmassss ben erkek istirem
sessizce otur bi köşede ozaman beni gıcık etme
ne yiyosun afiyet olsun yinemi kebap yoksam
olmassss ben erkek istirem
evlenince eşler göremiyo nerdeyse birbilreirni ya yazıküzüldüm canım ama iş olamdan da olmuyor
annem acımadan patlıcanların karnını yarmış
ayakta çok mu durdun ki acaba???çok yorgunum yaa . ayaklarım acıo bacaklarımı et kesti
hoşgeldin sefalar getirdinselammben öyle komşu ziyaretine geldiydim
iyiyim şükür sen nasılsın? herkes gibi işten geldim yemek yapmakla uğraşmadım bugun çay demledim atıştırma modunda idare ediyorum yapılacak iş çok da işte üşengeçlikhoş bulduk nasılsın
valla ben de bekarım ama senin gibi değilim maalesefbekarlığın avanrtajı eve geldim direk yemeğe oturdum
hayatın sorumlulukları evlenince daha çok sırtımıza biniyorda ondan
ayakta çok mu durdun ki acaba???
hoşgeldin sefalar getirdin
iyiyim şükür sen nasılsın? herkes gibi işten geldim yemek yapmakla uğraşmadım bugun çay demledim atıştırma modunda idare ediyorum yapılacak iş çok da işte üşengeçlikyarın hafta sonu ya ful ev işi
valla ben de bekarım ama senin gibi değilim maalesefev işi yemek temizlik... evli olsam üstüne eşin nazı niyazı... ya bir yanım da boşver evlenmek de neymiş başına dert mi alacaksın diyor tüm bunları düşününce
ayakta çok mu durdun ki acaba???
hoşgeldin sefalar getirdin
iyiyim şükür sen nasılsın? herkes gibi işten geldim yemek yapmakla uğraşmadım bugun çay demledim atıştırma modunda idare ediyorum yapılacak iş çok da işte üşengeçlikyarın hafta sonu ya ful ev işi
valla ben de bekarım ama senin gibi değilim maalesefev işi yemek temizlik... evli olsam üstüne eşin nazı niyazı... ya bir yanım da boşver evlenmek de neymiş başına dert mi alacaksın diyor tüm bunları düşününce
sorumluluk çok eşinle paylşabiliyosan sıkıntı yok
canım ya squats başladım şu çömelme harekti varya o öldürdü birde baya yürüdüm okulda da oturmadım pilim bitti
her erkek çok düşünceli olmuyor malesef
valla mesajların arka planının buz mavisi olması sonra başlıkların koyu bir renk olması güzel de avatar sonra nick yazan yerler pembe kalsaydı iyiydi kadınlara özgü site olma yetisi azalmış gibi hissettimkk ya ne olmus böle yaaa yukardaki iyide böle mavi mavi çok soluk gibime geldi
afiyet olsun ne diyelim patlıcan yemekleri de ayrı bir güzeldir hani - anneciğinin ellerine sağlıkevlenince eşler göremiyo nerdeyse birbilreirni ya yazıküzüldüm canım ama iş olamdan da olmuyor
annem acımadan patlıcanların karnını yarmış
yani de inş sana düşüneni denk gelmiştir
valla mesajların arka planının buz mavisi olması sonra başlıkların koyu bir renk olması güzel de avatar sonra nick yazan yerler pembe kalsaydı iyiydi kadınlara özgü site olma yetisi azalmış gibi hissettim
afiyet olsun ne diyelim patlıcan yemekleri de ayrı bir güzeldir hani - anneciğinin ellerine sağlık
valla mesajların arka planının buz mavisi olması sonra başlıkların koyu bir renk olması güzel de avatar sonra nick yazan yerler pembe kalsaydı iyiydi kadınlara özgü site olma yetisi azalmış gibi hissettim
afiyet olsun ne diyelim patlıcan yemekleri de ayrı bir güzeldir hani - anneciğinin ellerine sağlık
o tempoya bakarak yorulman çok normal - neyse ki anneciğin yanındasorumluluk çok eşinle paylşabiliyosan sıkıntı yok
canım ya squats başladım şu çömelme harekti varya o öldürdü birde baya yürüdüm okulda da oturmadım pilim bitti
hayat koşuşturması işte napacan mecburen pratik olmak gerekiyor - ben evdeyken hep ev işi yapardım ama şimdiki kadar şey bilmiyordum ev işi hakkında - herşeyin en kolayını ve en kısa zamanda yapılanını öğrendim şu 1 yıldasu an da aynı şey benim aklımdan geciyordu inan çay demlerim atıştırmalık koyar yer içeriz dedim çalışınca zor bee napacan ben yarında çalışıcam pazar tatil
her erkek çok düşünceli olmuyor malesef
o tempoya bakarak yorulman çok normal - neyse ki anneciğin yanında
hayat koşuşturması işte napacan mecburen pratik olmak gerekiyor - ben evdeyken hep ev işi yapardım ama şimdiki kadar şey bilmiyordum ev işi hakkında - herşeyin en kolayını ve en kısa zamanda yapılanını öğrendim şu 1 yılda
sana da yarın için Rabbim kolaylık versin
seninkisi de mi öyle yoksa?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?