30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

töbeeeeeeeeeeeeee
kız olurmu öyle şey deli tahtalara vur güneştemi kaldın naptın hangi kafayla konuşuyosun allam yarebbim yaaa
yokmu bekar biri sen kime alcaktınya beni:26:

selamm ben öyle komşu ziyaretine geldiydim

beni delirttikten sonramı selam veriyon millete

ben seni kendime alacaktım vermem seni yaban ellere

bekarlığın avanrtajı eve geldim direk yemeğe oturdum

bekarken yorulsan direk yemek yiyip uzanmak iyide birde evin sorumluluğu çok ağır geliyor inan kocamın yüzünü göremez oldum çalış yemek ye ki bir yemek yerden nerde konuşabiliyorum bulaşık çamaşır varsa camasır sabah asarım diye duş alcaksam duş sonra uyumaya birde yarınki iş yerinin yemeğinide ben yapıyorum mutfakta çok zaman harcıyorum tatlım

evlenince eşler göremiyo nerdeyse birbilreirni ya yazık üzüldüm canım ama iş olamdan da olmuyor
sessizce otur bi köşede ozaman beni gıcık etme

ne yiyosun afiyet olsun yinemi kebap yoksam

olmassss ben erkek istirem

annem acımadan patlıcanların karnını yarmış

çok yorgunum yaa . ayaklarım acıo bacaklarımı et kesti
ayakta çok mu durdun ki acaba???
selamm ben öyle komşu ziyaretine geldiydim
hoşgeldin sefalar getirdin

hoş bulduk nasılsın
iyiyim şükür sen nasılsın? herkes gibi işten geldim yemek yapmakla uğraşmadım bugun çay demledim atıştırma modunda idare ediyorum yapılacak iş çok da işte üşengeçlik yarın hafta sonu ya ful ev işi

bekarlığın avanrtajı eve geldim direk yemeğe oturdum
valla ben de bekarım ama senin gibi değilim maalesef ev işi yemek temizlik... evli olsam üstüne eşin nazı niyazı... ya bir yanım da boşver evlenmek de neymiş başına dert mi alacaksın diyor tüm bunları düşününce

hayatın sorumlulukları evlenince daha çok sırtımıza biniyorda ondan

sorumluluk çok eşinle paylşabiliyosan sıkıntı yok

canım ya squats başladım şu çömelme harekti varya o öldürdü birde baya yürüdüm okulda da oturmadım pilim bitti

su an da aynı şey benim aklımdan geciyordu inan çay demlerim atıştırmalık koyar yer içeriz dedim çalışınca zor bee napacan ben yarında çalışıcam pazar tatil

kk ya ne olmus böle yaaa yukardaki iyide böle mavi mavi çok soluk gibime geldi
valla mesajların arka planının buz mavisi olması sonra başlıkların koyu bir renk olması güzel de avatar sonra nick yazan yerler pembe kalsaydı iyiydi kadınlara özgü site olma yetisi azalmış gibi hissettim

evlenince eşler göremiyo nerdeyse birbilreirni ya yazık üzüldüm canım ama iş olamdan da olmuyor

annem acımadan patlıcanların karnını yarmış
afiyet olsun ne diyelim patlıcan yemekleri de ayrı bir güzeldir hani - anneciğinin ellerine sağlık

Son düzenleme:

bende kıymetin, b,l,yorum 2 ay yalnızdım yeni geldiler rahatlık baika ya

aynen canım bir ara gene böle renklere cevirmişlerdi sonra gene eski rengine döndürdüler bence eski hali daha kadınca ve güzeldi

sorumluluk çok eşinle paylşabiliyosan sıkıntı yok

canım ya squats başladım şu çömelme harekti varya o öldürdü birde baya yürüdüm okulda da oturmadım pilim bitti
o tempoya bakarak yorulman çok normal - neyse ki anneciğin yanında

su an da aynı şey benim aklımdan geciyordu inan çay demlerim atıştırmalık koyar yer içeriz dedim çalışınca zor bee napacan ben yarında çalışıcam pazar tatil
hayat koşuşturması işte napacan mecburen pratik olmak gerekiyor - ben evdeyken hep ev işi yapardım ama şimdiki kadar şey bilmiyordum ev işi hakkında - herşeyin en kolayını ve en kısa zamanda yapılanını öğrendim şu 1 yılda
sana da yarın için Rabbim kolaylık versin

her erkek çok düşünceli olmuyor malesef

seninkisi de mi öyle yoksa?:44:

yok be canım çok düşünceli sayılmaz malesef ama ben çok yorgunsam hastaysam kalkıp yapar işte o kadar ondan fazladı yok ben çok biliyorum muffakta iş yaparken gelip mutfaga bana bir bardak su versene diyip geri döndünü okadar dır yanı bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…