30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iyiyim Mavili sağol, sen nasılsın.. nişanlımla gezmeye çıkıcaz birazdan. miden rahatsızmış geçmiş olsun.. :26:

aayyyy ne güzel ne güzel bizde pencere arkasından sevgilileri gözetleyek

ahaha tamam sevmem aslıyı zaten uyus bişi ya

evet evet sevme onu ben varken o uyusla ne işin olcak hiç ( aslı gelince haber verin topıklayım)

iyiyim Mavili sağol, sen nasılsın.. nişanlımla gezmeye çıkıcaz birazdan. miden rahatsızmış geçmiş olsun.. :26:

bende arkadaş yurt dışından gelmiş 1 saatliğine ona gidicem.

Teşekkür ederim petunya ne güzel ...Allah nazardan saklasın..

Selammmmmm
Herkese mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu dilerim
Bugün evde ne var ne yok yıkamak istiyorum kıştan çıkıyoruz artık battaniye yorgan ne varsa kaldırmak istiyorum şöyle güzel bir temizlik yapayım
sizde ne var ne yok ???

iyi yapmışsın,ben hem badem,ceviz vs hem de dondurma yiyorum hemen her gün. bugün boğazım ağrıyor ama

oh ne güzel valla ben biraz yesem hemen yol su elektrik olarak geri dönüş alıyorum gerçi çok da kasmıyorum ama ne bileyim her gün makarna dondurma takılamam sanırım:44:

günaydın kızlar erkenden kalktım bugüüüün

Eki Görüntüle 1098346
Günaydınnnn sevdiceğnle güzel bir gün geçirmeni dilerimmmm

[video]http://www.izlesene.com/video/anadolu-rock-grup-destan-cilveloy/5124827?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=facebookshare[/video]

günaydın kızlar sabah enerjisi gelsinnn
güzel enerjiydi günaydın mavilim
Günaydın alone, benn iyiyim sen nasılsın maşallah pozitif bir foto ile karşımızdasın

günaydınlar fıstıklar yürüyüş yaptım geldim
iyi yaptın

uyus aslının uyus panpası

sevmiyorum sizi
şimdi senin dilinden konuşayım - sen de beni sev o zaman

çok güzel ...

benim midem çok kötü.

ilaç beni maffetti ya...
geçmiş olsun canım hangi ilaç yaptı tiroid için olan mı?şimdi nasıl miden?

haftasonu iyi kalkıyorsun.
herkese tünaydın
tuğçe de balayına çıkmıştır herhalde

Tünaydın canım valla herkes sabahın ilk ışıklarıyla yazmış buraya - ben 11de kalktım bugun hafta sonu
Tuğçenin en kısa zamanda bize yazacağını düşünüyorum topiğini boşlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…