30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

haftasonu iyi kalkıyorsun.
herkese tünaydın
tuğçe de balayına çıkmıştır herhalde

Cnm uyuyamıyorım brn en fazla 8 yani yatakta uyuzlanmaktansa yürüyül iyi geliyo. Zatennbi kalktım annemle babam çoktan çıkmış yürüyüşe onlar bi sabah bi akşam günde 2 saat yürürler
Aa dimi balayı konu tuğçe olmasa daha rahat konuşurdum da tuğçeyr acayip saygım var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi yapıyorlarmış. bize saygın yok mu peki

ay canıııııım en sevdiğim panpam gelmiş

sevdim gitti evet o benim bebekliğim nasılsın şeker napıyosun bugün:26:

ay canıııııım en sevdiğim panpam gelmiş

sevdim gitti evet o benim bebekliğim nasılsın şeker napıyosun bugün:26:
napıyım şimdilik buralarda takılıyorum da iş çok ah ah şu kk aşkı olmasa bir sürü iş yetişirdi ya napayım hiç içimden ev işi yapmak da gelmiyor ki

Sen nasılsın?

Son düzenleme:
iyi yapıyorlarmış. bize saygın yok mu peki

bunların yine arası bozulmamış bişeyler yapmalıyım:97::97::97::97::97:

napıyım şimdilik buralarda takılıyorum da iş çok ah ah şu kk aşkı olmasa bir sürü iş yetişirdi ya napayım hiç içimden ev işi yapmak da gelmiyor ki

Sen nasılsın?

eh işte kuzum ya sıkılıyorum ben ev işlerini bende hiç sevmem cidden kk benimde çok vaktimi alıyo terkmi etsem napsam:26: ev işlerini bbitirip dışarı falan çıkmıycakmıısın ev sahibi kızar şimdi eve misafir almaana

yok canım yaa ben evden pek çıkmam zaten çıksam napcam pek aktivite alternatifim yok - ben fazla evine bağlı bir insanım hadi gel çay demleyim sana

yok canım yaa ben evden pek çıkmam zaten çıksam napcam pek aktivite alternatifim yok - ben fazla evine bağlı bir insanım hadi gel çay demleyim sana

arkadaş vs yokmu konuşcak birileri falan:26:
ay ne güzel olurdu inan karşılıklı çay keyfi
gönüller bir olsun canım yerimede iç bi bardak

Yes bebek

ne kursuna gidiyorsun sayın psikolog hocam???
arkadaş vs yokmu konuşcak birileri falan:26:
ay ne güzel olurdu inan karşılıklı çay keyfi
gönüller bir olsun canım yerimede iç bi bardak

ben pek çay içmem ancak böyle arkadaş ortamı olursa öyle - sen canım sıkılıyor demişsin ya ondan dedim :)
benim burada öyle dışarı çıkacak çevrem yok iş yerinde zaten iki kişiyiz diğerleri hep erkek - diğer arkadaş da benden büyük evli çocuklu...
kurs falan düşünüyorum aslında da buradaki halk eğitimde istediğim tarz kurs yok komşu ile gitmem lazım o da şimdilik gözümde büyüyor

Taki kursuna birde makyaj kursuna gidebilirsin canim ben hep gitmeyi istemisimdir ole kurslara

Slm kızlar napıyosunuz
Selam canım iyilik sağlık kkda geziniyorum sen nasılsın bugun neler yapıyorsun?

Slm kizlar nasilsiniz

Selam krizantem benden iyilik sağlık senden naber? iş güç nasıl bugun de çalışıyorsun diye anımsıyorum?!

Taki kursuna birde makyaj kursuna gidebilirsin canim ben hep gitmeyi istemisimdir ole kurslara

Takı kursuna 2007de gitmiştim makyaj da yapmıyorum ki - aslında severim ama kapanınca yapmayı bıraktım en fazla belki rimel çekerim o kadar

İyiyim cnm canım sıkılıyo sıkıntıdan ne yapacağımı bilmiyorum yanii hayat çok sıkıcı yaaa

Aaa sen kapalımısın ben seni açıksin saniyirdum

ama onceki devirde kadinlar caliamiyormus o yuzden yapaalar da insanin zoruna gtmez ama simdi calistimizdan neye yetisecemizi sasiriyoruz sinir oluyorum ole yetistirenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…