- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.121
aç kalma ye hemen - dondurmaya da ara ver bakiiiimmmmmboğazına yazık kuzum
bu boğaz nelere katlanıyor her günevet yiyeyim çok acıktım zaten.
limonnnnnn
haftasonu iyi kalkıyorsun.
herkese tünaydın
tuğçe de balayına çıkmıştır herhalde
Canın hazırlanıyordun yazamadım . Napıyosun bakalın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm uyuyamıyorım brn en fazla 8 yani yatakta uyuzlanmaktansa yürüyül iyi geliyo. Zatennbi kalktım annemle babam çoktan çıkmış yürüyüşeonlar bi sabah bi akşam günde 2 saat yürürler
Aa dimi balayıkonu tuğçe olmasa daha rahat konuşurdum da tuğçeyr acayip saygım var
oh ne güzel valla ben biraz yesem hemen yol su elektrik olarak geri dönüş alıyorumgerçi çok da kasmıyorum ama ne bileyim her gün makarna dondurma takılamam sanırım:44:
Günaydınnnnsevdiceğnle güzel bir gün geçirmeni dilerimmmm
güzel enerjiydigünaydın mavilim
Günaydın alone, benn iyiyim sen nasılsın maşallah pozitif bir foto ile karşımızdasın
iyi yaptın
şimdi senin dilinden konuşayım - sen de beni sev o zaman
geçmiş olsun canım hangi ilaç yaptı tiroid için olan mı?şimdi nasıl miden?
napıyım şimdilik buralarda takılıyorum da iş çok ah ah şu kk aşkı olmasa bir sürü iş yetişirdi ya napayım hiç içimden ev işi yapmak da gelmiyor kiay canıııııım en sevdiğim panpam gelmiş
sevdim gittievet o benim bebekliğim nasılsın şeker napıyosun bugün:26:
iyi yapıyorlarmış. bize saygın yok mu peki
Cnm uyuyamıyorım brn en fazla 8 yani yatakta uyuzlanmaktansa yürüyül iyi geliyo. Zatennbi kalktım annemle babam çoktan çıkmış yürüyüşeonlar bi sabah bi akşam günde 2 saat yürürler
Aa dimi balayıkonu tuğçe olmasa daha rahat konuşurdum da tuğçeyr acayip saygım var
napıyım şimdilik buralarda takılıyorum da iş çok ah ah şu kk aşkı olmasa bir sürü iş yetişirdi ya napayım hiç içimden ev işi yapmak da gelmiyor ki
Sen nasılsın?
yok canım yaa ben evden pek çıkmam zaten çıksam napcam pek aktivite alternatifim yok - ben fazla evine bağlı bir insanım hadi gel çay demleyim sanabunların yine arası bozulmamışbişeyler yapmalıyım:97::97::97::97::97:
eh işte kuzum ya sıkılıyorum benev işlerini bende hiç sevmem cidden kk benimde çok vaktimi alıyo terkmi etsem napsam:26: ev işlerini bbitirip dışarı falan çıkmıycakmıısın ev sahibi kızar şimdi eve misafir almaana
nereye gidiyorsun kursa mı.
yok canım yaa ben evden pek çıkmam zaten çıksam napcam pek aktivite alternatifim yok - ben fazla evine bağlı bir insanım hadi gel çay demleyim sana
iyi yapıyorlarmış. bize saygın yok mu peki
ne kursuna gidiyorsun sayın psikolog hocam???Yes bebek
arkadaş vs yokmu konuşcak birileri falan:26:
ay ne güzel olurdu inan karşılıklı çay keyfi
gönüller bir olsun canım yerimede iç bi bardak
ne kursuna gidiyorsun sayın psikolog hocam???
ben pek çay içmem ancak böyle arkadaş ortamı olursa öyle - sen canım sıkılıyor demişsin ya ondan dedim :)
benim burada öyle dışarı çıkacak çevrem yok iş yerinde zaten iki kişiyiz diğerleri hep erkek - diğer arkadaş da benden büyük evli çocuklu...
kurs falan düşünüyorum aslında da buradaki halk eğitimde istediğim tarz kurs yok komşu ile gitmem lazım o da şimdilik gözümde büyüyor
Selam canım iyilik sağlık kkda geziniyorum sen nasılsın bugun neler yapıyorsun?Slm kızlar napıyosunuz
Selam krizantem benden iyilik sağlık senden naber? iş güç nasıl bugun de çalışıyorsun diye anımsıyorum?!Slm kizlar nasilsiniz
Takı kursuna 2007de gitmiştim makyaj da yapmıyorum ki - aslında severim ama kapanınca yapmayı bıraktım en fazla belki rimel çekerim o kadarTaki kursuna birde makyaj kursuna gidebilirsin canim ben hep gitmeyi istemisimdir ole kurslara
Selam canım iyilik sağlık kkda geziniyorum sen nasılsın bugun neler yapıyorsun?
Selam krizantem benden iyilik sağlık senden naber? iş güç nasıl bugun de çalışıyorsun diye anımsıyorum?!
Takı kursuna 2007de gitmiştim makyaj da yapmıyorum ki - aslında severim ama kapanınca yapmayı bıraktım en fazla belki rimel çekerim o kadar
Selam canım iyilik sağlık kkda geziniyorum sen nasılsın bugun neler yapıyorsun?
Selam krizantem benden iyilik sağlık senden naber? iş güç nasıl bugun de çalışıyorsun diye anımsıyorum?!
Takı kursuna 2007de gitmiştim makyaj da yapmıyorum ki - aslında severim ama kapanınca yapmayı bıraktım en fazla belki rimel çekerim o kadar
senin anneciğin çok hamarat demek ki :))) benim annem pek ev işini sevmez ben yokum ya yetişemiyormuş meleğim ama anne ya kıyamaz da :)
işte toplumdaki genel sorun bu kızlar hizmetçi olarak yetiştirilir erkekler paşabekarken babaya kardeşe abiye - evlenince de kocasına hizmet etmek zorundaymış gibi bir sabit fikir var maalesef ama iş erkeklere gelince yatsın gezsin yemeği suyu çayı önüne gelsin ütüsü çamaşırı hazır olsun çöp bile kaldırmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?