30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet caliaiyorum canim ama isler az oldugundan dolayi size bir bkip sohbet edeyim dedim bende pc kursuna gitmistim gpzume carpti ay bir takilar yapiyorlar inanilmaz bende kafama koydum gidicem diye

Canlarım merhaba
Ben evlendim kızlar. Şuan eşimle annemin evine kahvaltıya geldik.
Sizlere yazmak istedim.
Sizleri seviyorum.

Sıkıntıdan halk eğitimin ingilizce kursuna başladım kuzum. Canım. Eğlenceli oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sıkıntıdan halk eğitimin ingilizce kursuna başladım kuzum. Canım. Eğlenceli oluyo

ya birsey sorucam bu kk tel uygulamasini indiriyosun kullaniyosun yaa alintilanlara bakamiyosun demi ben kulanmayi beceremedim

Canlarım merhaba
Sizlere yazmak istedim.
Sizleri seviyorum.

canım çok sevindim tebrek edrim allah daim etsin tadını çıkar bu günlerin bizide unutma

yok deve o evlenmek istemedi de ondan ama sen cok istiyorsun Allah gonlune gore verecektir

kim demiş çok istiyom diye ben değil bee hayranlarım çok istiyo

Angelheart,sen nişanlındna ayrışmıştın geçen yıl..Bu kim?Farklı kişi mi?Nezaman nasıl oldu,nasıl tanıştınız,bize ilham olsun

Canlarım merhaba
Sizlere yazmak istedim.
Sizleri seviyorum.

Angelheart,sen nişanlındna ayrışmıştın geçen yıl..Bu kim?Farklı kişi mi?Nezaman nasıl oldu,nasıl tanıştınız,bize ilham olsun

Son düzenleme:
İyiyim cnm canım sıkılıyo sıkıntıdan ne yapacağımı bilmiyorum yanii hayat çok sıkıcı yaaa
ah canım yaa valla ben de hiç sıkılmıyorum hatta şu an bir sürü iş var yapmıyor olmam bile içimi rahatsız ediyor ama içimden gelmiyor tüm hafta işteyim zaten

Aaa sen kapalımısın ben seni açıksin saniyirdum
evet kapalıyım neden öyle düşündün ki?

ama onceki devirde kadinlar caliamiyormus o yuzden yapaalar da insanin zoruna gtmez ama simdi calistimizdan neye yetisecemizi sasiriyoruz sinir oluyorum ole yetistirenlere
işte dünya değişti kadınların sosyo-ekonomik statüsü de değişti ama zihniyeti değiştirmek zor - Einstein'ın dediği gibi ön yargıları parçalamaktan daha zordur

evet caliaiyorum canim ama isler az oldugundan dolayi size bir bkip sohbet edeyim dedim bende pc kursuna gitmistim gpzume carpti ay bir takilar yapiyorlar inanilmaz bende kafama koydum gidicem diye
iyi yapmışsın ben de evdeyken boş durmamaya çalışırdım pc kursuna gittim bilgisayarlı muhasebeye gittim takı kursuna gittim fırsatını bul git yazıl zaten haftada birkaç saat oluyor

Canlarım merhaba
Sizlere yazmak istedim.
Sizleri seviyorum.
Tuğçemmmm hoşgeldin Allahım yeni yuvanda her daim mesut etsin seni

iyi yapmışsın canım ne öğretiyorlar peki yani benim ingilizcem iyi ama geliştirmek istiyorum hatta seneye ydsye girmeyi bile planlıyorum sonuçta memur da olsak memuriyette de artılarımızın olması bize değer katar

Selam kızlar
Topic sahibesi bugün itiberiyle 1 güncük evli
Seneye bugün evli mutlu çocuklu olsun inş

Aslııııı neredesin kıs sennn heee
Kursdan geldim yorgunum uykum var ama işimde var
Yemek yicem şimdi
Öpüldünüzzz

Ne biliyim çaliştığın için heralde kapalı çalişanlarda var tabi de açıkmışsin gibi geldi işte :))

Kuzumnya mutluluklar sana öpüyoruz seviyoruz

Limoşşş anneyil gelmiş hadi gözün aydın kurtuldun yemekmyapmakdan
Allah bir ömür kocana çocuklarına yemek yaptırsın
Kıs o tanışdığın çocuk ne oldu.
Yaz bana bakimmm
Yoksa terlik sana gelcek bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…