- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.141
bende halanın kızı gibi olcam
ne diyosun
bu toplum nereye gidiyo arkadaş böyle
Selam canım iyilik sağlık kkda geziniyorum sen nasılsın bugun neler yapıyorsun?
Selam krizantem benden iyilik sağlık senden naber? iş güç nasıl bugun de çalışıyorsun diye anımsıyorum?!
Takı kursuna 2007de gitmiştim makyaj da yapmıyorum ki - aslında severim ama kapanınca yapmayı bıraktım en fazla belki rimel çekerim o kadar
ne kursuna gidiyorsun sayın psikolog hocam???
ben pek çay içmem ancak böyle arkadaş ortamı olursa öyle - sen canım sıkılıyor demişsin ya ondan dedim :)
benim burada öyle dışarı çıkacak çevrem yok iş yerinde zaten iki kişiyiz diğerleri hep erkek - diğer arkadaş da benden büyük evli çocuklu...
kurs falan düşünüyorum aslında da buradaki halk eğitimde istediğim tarz kurs yok komşu ile gitmem lazım o da şimdilik gözümde büyüyor
Canlarım merhaba
Ben evlendim kızlar. Şuan eşimle annemin evine kahvaltıya geldik.
Sizlere yazmak istedim.
Sizleri seviyorum.
Sıkıntıdan halk eğitimin ingilizce kursuna başladım kuzum. Canım. Eğlenceli oluyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarım merhaba
Sizlere yazmak istedim.
Sizleri seviyorum.
Canlarım merhaba
Sizlere yazmak istedim.
Sizleri seviyorum.
Kuzumnya mutluluklar sana öpüyoruz seviyoruz
Hayırli olsun cnm allah mesut etsin
Canlarım merhaba
Sizlere yazmak istedim.
Sizleri seviyorum.
yok deve o evlenmek istemedi de ondan ama sen cok istiyorsun Allah gonlune gore verecektir
Canlarım merhaba
Sizlere yazmak istedim.
Sizleri seviyorum.
Canlarım merhaba
Sizlere yazmak istedim.
Sizleri seviyorum.
ah canım yaa valla ben de hiç sıkılmıyorum hatta şu an bir sürü iş var yapmıyor olmam bile içimi rahatsız ediyor ama içimden gelmiyor tüm hafta işteyim zatenİyiyim cnm canım sıkılıyo sıkıntıdan ne yapacağımı bilmiyorum yaniihayat çok sıkıcı yaaa
evet kapalıyım neden öyle düşündün ki?Aaa sen kapalımısın ben seni açıksin saniyirdum
işte dünya değişti kadınların sosyo-ekonomik statüsü de değişti ama zihniyeti değiştirmek zor - Einstein'ın dediği gibi ön yargıları parçalamaktan daha zordurama onceki devirde kadinlar caliamiyormus o yuzden yapaalar da insanin zoruna gtmez ama simdi calistimizdan neye yetisecemizi sasiriyoruz sinir oluyorum ole yetistirenlere
iyi yapmışsın ben de evdeyken boş durmamaya çalışırdım pc kursuna gittim bilgisayarlı muhasebeye gittim takı kursuna gittim fırsatını bul git yazıl zaten haftada birkaç saat oluyorevet caliaiyorum canim ama isler az oldugundan dolayi size bir bkip sohbet edeyim dedim bende pc kursuna gitmistim gpzume carpti ay bir takilar yapiyorlar inanilmaz bende kafama koydum gidicem diye
Tuğçemmmm hoşgeldin Allahım yeni yuvanda her daim mesut etsin seniCanlarım merhaba
Sizlere yazmak istedim.
Sizleri seviyorum.
Sıkıntıdan halk eğitimin ingilizce kursuna başladım kuzum. Canım. Eğlenceli oluyo
ah canım yaa valla ben de hiç sıkılmıyorum hatta şu an bir sürü iş var yapmıyor olmam bile içimi rahatsız ediyor ama içimden gelmiyor tüm hafta işteyim zaten
evet kapalıyım neden öyle düşündün ki?
işte dünya değişti kadınların sosyo-ekonomik statüsü de değişti ama zihniyeti değiştirmek zor - Einstein'ın dediği gibi ön yargıları parçalamaktan daha zordur
iyi yapmışsın ben de evdeyken boş durmamaya çalışırdım pc kursuna gittim bilgisayarlı muhasebeye gittim takı kursuna gittim fırsatını bul git yazıl zaten haftada birkaç saat oluyor
Tuğçemmmm hoşgeldin Allahım yeni yuvanda her daim mesut etsin seni
iyi yapmışsın canım ne öğretiyorlar peki yani benim ingilizcem iyi ama geliştirmek istiyorum hatta seneye ydsye girmeyi bile planlıyorum sonuçta memur da olsak memuriyette de artılarımızın olması bize değer katar
Kuzumnya mutluluklar sana öpüyoruz seviyoruz
Limoşşş anneyil gelmiş hadi gözün aydınkurtuldun yemekmyapmakdan
Allah bir ömür kocana çocuklarına yemek yaptırsın
Kıs o tanışdığın çocuk ne oldu.
Yaz bana bakimmm
Yoksa terlik sana gelcek bu defa
Yes bebek
Ya kuzun tuğçeyle geyik yapmaduk ya hiö ne bilinöyke bi durum yoksa sen bitenesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?