30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ya ben işte daha önce verilmiş tariflerden ziyade kendi tarifimi uydurup yapmayı seviyorum onu demeye çalıştım - bir ara annemle sevdiğimiz şeylerin tariflerini ilkokuldan kalma küçük defterin boş sayfalarına yazardık sonra onu anneme bıraktım ben şimdi kendi tariflerimi uydurmaya çalışıyorm mesela geçen aşure zamanı ilk kez tek başıma aşure yaptım kullandıklarımın da miktarlarını yazdım - tabii evde yaptığımız birşeydi ama ölçüsü yoktu ben ölçü de koydum iş yerine getirdim herkes çok beğendi

ne öğrenmek istiyorsun canım benim??? sen söyle ben senin için öğrenmeye çalışrım

yoruldum artık.bugun de cok şükür okula müdürlerden bırısının yolu o tarafta dıye onunla gıdecegım barı araca in -bin derdinden kurtulmuş olacağım. bıde kafam dınlensin dıye azcık dınlenmeye başladım.

kızlar bu akıllı yine mesaj atmış. iyice gıcık olmaya başladım. engelleyim mi bunu. fotomu değiştiriyorum kendisi için bişey yapıyorum sanıyor. herşeyi üstüne alınıyor.

nefes alsın yeter

Hayırlısı canım herşeyin inşallah

Halkın psikolojisi için canım herşey
Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar

Genede yaz bari ismimi
bir arkadaş da "nefes alsın yeter!" der. çok güleriz. Bu arkadaş erkek yalnız.
demek her şey halk için.

ben de hesap işlerinden nefret ederim. Neden bu mesleği seçmişim ki? Yok canım tarif denemedim. Bekarım genelde yemek yapmıyorum. Bilirim ama yapmam. Eve gidene kadar annem yapıyor. Dün zeytinyağlı yer elması yaptım. çok güzel oldu.

canım ya. Allah kolaylık versin.

slm kızlar

Lily nasılsın cnm
selam nasılsın?

kızlar bu akıllı yine mesaj atmış. Iyice gıcık olmaya başladım. Engelleyim mi bunu. Fotomu değiştiriyorum kendisi için bişey yapıyorum sanıyor. Herşeyi üstüne alınıyor.
olmayacak bir şeyse engelle.

Son düzenleme:

İyiyim cnm sen nasılsın

Bende çoğu zaman kendime soruyorum neden seçtimBende gidene kadar annem yapmış oluyor salata cacık falan o tarz işler kalıyor bana hafta sonu deniyorum ama yapıyorum hafta sonu yemekleri benden bak ne güzel şeyler çıkartıyorsun ortaya

PolarPicamaaaa'm, canım öğretmenim!
Bir göründün bir kayboldun.
Nasıl gidiyor nişanlılık?
Nişanlın gelecek mi?
Yoksa sen mi tayinini o tarafa aldıracaksın?
Ne var ne yok?

Ellerine sağlık.
Anneleri dinlendirmek lazım arada... Hem sen evleneceksin pratik yapmış oluyorsun. Ne güzel.

ona sen karar vereceksin. annenle ve o aile ile ilişki durumuna göre... annen kızar mı? ya da o aileye karşı bir şey diyebilir misiniz?:26:

ne bu ben olayı okuyamadım sanırım kaçırmışım? olayı bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum

adamı bizim bi akraba bulmuş. annem söyledi. bende adamı beğenmedim. istemiyorum dedim. bi daha mesaj atmayın dedim. adam 3 aydır ara ara mesaj atıyor. hepte ben malum sitede fotomu değiştirince. herşeyi üstüne alınıyor. rahatsız etmeye başladı. annem seni rahatsız ediyor mu diye sordu geçen gün. rahatsız edenin olmadığını söyledim. fakat 2 gün sonra pat yine bi mesaj daha. gıcık oldum iyice. engellesem mi diyorum.

adamı yakmışsın demek ki

sende ne marifetler varmış,yer elması hiç yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…