- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.421
Çok teşekkür ederim kızlar.
Darısı başınıza inşallah ama hala inanamıyorum. çok değişik bir şey.
ya ben işte daha önce verilmiş tariflerden ziyade kendi tarifimi uydurup yapmayı seviyorum onu demeye çalıştım - bir ara annemle sevdiğimiz şeylerin tariflerini ilkokuldan kalma küçük defterin boş sayfalarına yazardık sonra onu anneme bıraktım ben şimdi kendi tariflerimi uydurmaya çalışıyorm mesela geçen aşure zamanı ilk kez tek başıma aşure yaptım kullandıklarımın da miktarlarını yazdım - tabii evde yaptığımız birşeydi ama ölçüsü yoktu ben ölçü de koydum iş yerine getirdim herkes çok beğendiYok canım kendim uyduracak kadar marifetli değilim alıntı tarifler annemle benim diyebilirim denenmiş ya da çok fazla begenilmiş tarifler gönül rahatlığıyla yapabilirsin yani ben hep ölçüyle yaparım hiç göz kararım yoktur bir tek yumurta,patates kızartması,makarna da göz kararıyımdır
ozamanda konu açamayız sanki kaynana görümce derdi açamayız atlar hemen üstümüze
neden beni eklemedin ozaman bilmiyomusun yemek öğrenmeye çalıştığımı
evet bana özel tariflerde ver şımart beni
istememmi isterim albüm yap albüm
bir arkadaş da "nefes alsın yeter!" der. çok güleriz. Bu arkadaş erkek yalnız.nefes alsın yeter
Hayırlısı canım herşeyin inşallah
Halkın psikolojisi için canım herşey
Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar
Genede yaz bari ismimi
ben de hesap işlerinden nefret ederim. Neden bu mesleği seçmişim ki? Yok canım tarif denemedim. Bekarım genelde yemek yapmıyorum. Bilirim ama yapmam. Eve gidene kadar annem yapıyor. Dün zeytinyağlı yer elması yaptım. çok güzel oldu.bahar dönemi yatırmadım vasat olacaktı paramdan olmayayım bari dedim hazırlık yaparken kafan doluyken olmuyor bu aöf inşallah daha sonra deneyeceğim şansımı kardeşin için üzüldüm ama canım yahesap işlerinden hep nefret etmişimdir tam benlik bir iş bulmuşum evet tariflerimi biliyorsun yani denedin mi bakıyım hiç
ahahha öyle diyorsunyazacağım tabi ki o zaman hayırlısıyla gelsinde belli mi olur benden önce evlenirsem görürüm seni kısmet bu işler
canım ya. Allah kolaylık versin.yoruldum artık.bugun de cok şükür okula müdürlerden bırısının yolu o tarafta dıye onunla gıdecegım barı araca in -bin derdinden kurtulmuş olacağım. Bıde kafam dınlensin dıye azcık dınlenmeye başladım.
selam nasılsın?slm kızlar
Lily nasılsın cnm
olmayacak bir şeyse engelle.kızlar bu akıllı yine mesaj atmış. Iyice gıcık olmaya başladım.Engelleyim mi bunu. Fotomu değiştiriyorum kendisi için bişey yapıyorum sanıyor. Herşeyi üstüne alınıyor.
bir arkadaş da "nefes alsın yeter!" der. çok güleriz. Bu arkadaş erkek yalnız.
demek her şey halk için.
ben de hesap işlerinden nefret ederim. Neden bu mesleği seçmişim ki? Yok canım tarif denemedim. Bekarım genelde yemek yapmıyorum. Bilirim ama yapmam. Eve gidene kadar annem yapıyor. Dün zeytinyağlı yer elması yaptım. çok güzel oldu.
canım ya. Allah kolaylık versin.
selam nasılsın?
olmayacak bir şeyse engelle.
sağ ol ben de iyiyim.İyiyim cnm sen nasılsın
ona sen karar vereceksin. annenle ve o aile ile ilişki durumuna göre... annen kızar mı? ya da o aileye karşı bir şey diyebilir misiniz?:26:aileler var arada. engelleyim mi. yoksa anneme mi söylesem rahatsız ediyor diye.
ben de hesap işlerinden nefret ederim. Neden bu mesleği seçmişim ki? Yok canım tarif denemedim. Bekarım genelde yemek yapmıyorum. Bilirim ama yapmam. Eve gidene kadar annem yapıyor. Dün zeytinyağlı yer elması yaptım. çok güzel oldu.
PolarPicamaaaa'm, canım öğretmenim!canım nişanlımla 1 ay önce ailem tanışmıştı..ctesi öğleden sonra annesi babası ve o geldiler..tanışma ve isteme oldu..akşam üzeri yüzük baktık,aldık..akşam arkadaşlarım ve yüzükleri takacak bi aile dostumuzu çağırdık..tanışma,isteme,söz,nişan bi arada oldu:))ertesi günde görüştük..kahvaltı,yemek..sonra döndüler..
aileler var arada. engelleyim mi. yoksa anneme mi söylesem rahatsız ediyor diye.
Ellerine sağlık.Bende çoğu zaman kendime soruyorum neden seçtimBende gidene kadar annem yapmış oluyor salata cacık falan o tarz işler kalıyor bana hafta sonu deniyorum ama yapıyorum hafta sonu yemekleri benden bak ne güzel şeyler çıkartıyorsun ortaya
sağ ol ben de iyiyim.
kusura bakma unutuyorum.
sen çalışıyor muydun? öğretmen miydin?
Ellerine sağlık.
Anneleri dinlendirmek lazım arada... Hem sen evleneceksin pratik yapmış oluyorsun. Ne güzel.
ona sen karar vereceksin. annenle ve o aile ile ilişki durumuna göre... annen kızar mı? ya da o aileye karşı bir şey diyebilir misiniz?:26:
ne bu ben olayı okuyamadım sanırım kaçırmışım? olayı bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum
adamı bizim bi akraba bulmuş. annem söyledi. bende adamı beğenmedim. istemiyorum dedim. bi daha mesaj atmayın dedim. adam 3 aydır ara ara mesaj atıyor. hepte ben malum sitede fotomu değiştirince. herşeyi üstüne alınıyor. rahatsız etmeye başladı. annem seni rahatsız ediyor mu diye sordu geçen gün. rahatsız edenin olmadığını söyledim. fakat 2 gün sonra pat yine bi mesaj daha. gıcık oldum iyice. engellesem mi diyorum.
bir arkadaş da "nefes alsın yeter!" der. çok güleriz. Bu arkadaş erkek yalnız.
demek her şey halk için.
canım ya. Allah kolaylık versin.
selam nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?