- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.381
Muhasebeci olarak atanmadım ki zaten - ama burada mesleğimi yapma imkanım olmadığından muhasebeye verildim herşeyi sıfırdan öğrenmek zoruma gidiyor açıkçası öğrenmek de istemiyorum çünkü ileride tayin aldırdığımda işime yaramayacakÇok zormuş işin ya Allah kolaylık versin sanırım bir şans verilseydi muhasebe okumazdım başka bir işe yönelirdim
Ama nedendaha ne kadar büyüyeyim yeter
var da geçen haftadan beri izinli haftaya gelecek ama işler bu hafta içinde bitmesi gerekiyorAaa!
Nerede şefin? Yoksa hiç mi yok şef?
Vardı sanki ya. :26:
hafta sonu girmem genelde.
bir de kardeşime nişan yapacağız ya koşuşturmamız var.
sen nasılsın?
iş falan arıyor musun?
AÖF mi okuyordun?
en önemlisi annen nasıl oldu?
Hımmm! Allah kolaylık versin canım.Muhasebeci olarak atanmadım ki zaten - ama burada mesleğimi yapma imkanım olmadığından muhasebeye verildim herşeyi sıfırdan öğrenmek zoruma gidiyor açıkçası öğrenmek de istemiyorum çünkü ileride tayin aldırdığımda işime yaramayacak
var da geçen haftadan beri izinli haftaya gelecek ama işler bu hafta içinde bitmesi gerekiyor
Ben de aynı işte canım.ne güzel kolay gelsin canım tatlı koşturmalar desene
annem buaralar daha iyi hissediyo canım çok şükür ama tam bi iyileşme yok zaten teşhis olmadığı için iyileşmede olamıyo ilgilendiğin çok sağol canım
iş arıyorum ama bulamıyorumki bakalım biyere cv bırakcam bu hafta hayırlısı olsun
sen neler yapıyosun
Allah kolaylık versin. Neden o kadar yoğunluk? Bölüm mü değiştirdin iş yerinde... Yüksek Lisans falan da yoruyor tabii.ben cok yogunum
merabamerhaba kızlarnasılsınız.. kolay gelsin hepinize :126:
hıdırellez muhabbeti yapmışsınız, ben pek bilmiyorum ama :26: baharın gelişiyle ilgili bir gelenek inanış olduğunu biliyorum.
lily86; bende öğlene kadar maaş çalışması yaptım. halen devam diyorum
Filozof; kardeşini şimdiden tebrik ederim. güzel telaşlar bunlar. Rabbim sana da nasip etsin inş.
diğer kızlar size de merhaba
Merhaba Alone... seviliyosun
Hımmm! Allah kolaylık versin canım.
Ben de aynı işte canım.
Evet, tatlı yorgunluklar... Elhamdülillah...
Darısı isteyen herkese...:123:
Allah kolaylık versin. Neden o kadar yoğunluk? Bölüm mü değiştirdin iş yerinde... Yüksek Lisans falan da yoruyor tabii.
Bizde de bilinmez hıdrellez.merhaba kızlarnasılsınız.. kolay gelsin hepinize :126:
hıdırellez muhabbeti yapmışsınız, ben pek bilmiyorum ama :26: baharın gelişiyle ilgili bir gelenek inanış olduğunu biliyorum.
lily86; bende öğlene kadar maaş çalışması yaptım. halen devam diyorum
Filozof; kardeşini şimdiden tebrik ederim. güzel telaşlar bunlar. Rabbim sana da nasip etsin inş.
diğer kızlar size de merhaba
Merhaba Alone... seviliyosun
Hımmm! Allah kolaylık versin canım.
Ben de aynı işte canım.
Evet, tatlı yorgunluklar... Elhamdülillah...
Darısı isteyen herkese...:123:
Allah kolaylık versin. Neden o kadar yoğunluk? Bölüm mü değiştirdin iş yerinde... Yüksek Lisans falan da yoruyor tabii.
Hoşbulduk canım benim gelirim gelmem mi alone beni istemiyor amaHoş geldin.
Evlendikten sonra da gel. Hiiiiiç problem değil.
Seneye nasipse evlenirsem oklavayla mı kovalayacaksın Eki Görüntüle 1101082ne bilim yaşlan falan işte bilmiyorum :26:
hadi git ben küçük istemiyorum hele koca moca bulursan hiç uğrama buraya
Muhasebeci olarak atanmadım ki zaten - ama burada mesleğimi yapma imkanım olmadığından muhasebeye verildim herşeyi sıfırdan öğrenmek zoruma gidiyor açıkçası öğrenmek de istemiyorum çünkü ileride tayin aldırdığımda işime yaramayacak
Şaka yapıyor ALONE...Hoşbulduk canım benim gelirim gelmem mi alone beni istemiyor ama
Seneye nasipse evlenirsem oklavayla mı kovalayacaksın Eki Görüntüle 1101082 Eki Görüntüle 1101083
Öğrenme boş ver zaten çok sıkıcı canım
Hoşbulduk canım benim gelirim gelmem mi alone beni istemiyor ama
Seneye nasipse evlenirsem oklavayla mı kovalayacaksın Eki Görüntüle 1101082 Eki Görüntüle 1101083
Öğrenme boş ver zaten çok sıkıcı canım
Şaka yapıyor ALONE...
gözüme bile görünme
nehirnil hoşgeldin canımseni 2014 gelinler topiğinden tanıyorum sanırım..
benim de bu sene ekimde düğünüm olacak kısmetse inş
sen burayı -ben orayı ziyaret ederim artık
beni de mi kovacaksın alone
:13: Sen nasılsın canım
Ayakkabı altına isim yazıcam bak uğur getiririm belki buraya gelmemin bir sebebi var bilmeden kovuyorsun
Alone konumuzun polisi.beni de mi kovacaksın alone
iyiyim canım; çalışıyorum. :102::13: Sen nasılsın canım
Ayakkabı altına isim yazıcam bak uğur getiririm belki buraya gelmemin bir sebebi var bilmeden kovuyorsun
Bekleriz canım her zaman evet oradan tanıyorsunÇeyiz topiğimde var beklerim senin daha erkenmiş maşallah sen evleneceksin ben anca sözlenicem o zamana
sen arada kaynarsın canımama nili dışlıycam hem küçük hemde evlencem ben diyo iyice evde kalmış görüncez onun yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?