30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çocuk kandırıyosun
kanlı canlı kocayı tutp kolundan getirmekten sonra napim ayakkabıdaki ismi
eniştemin yakışıklı zengin ağbisi varsa olur

Onuda yaparız du bir aileye girelim kardeşi vardı evlendi ama arkadaşlarından ayarlarız belki zengin olmasa da orta hallisini kabul et canım

Genelde muhasebecilerin bayağı takıldığı yer bu kk kafa dağıtmak için birebir vallahi

Evet, hesap hesap hesap! Nereye kadar?

AÖF sonuçların nasıl? Kız kardeşiminki vasat sayılır. :18:
Nehirnilin tarifleri diye sayfan var ya o yüzden ben de seni evli barklı zannediyordum.

Onuda yaparız du bir aileye girelim kardeşi vardı evlendi ama arkadaşlarından ayarlarız belki zengin olmasa da orta hallisini kabul et canım

nefes alsın yeter

hayırlısı olsun nehirnil hepimize.. alone2 sana da hayırlı olsun canım, kısmet

hayırlısı canım herşeyin inşallah

Alone konumuzun polisi. Özellikleri uymayanı göndermeye çalışıyor.

halkın psikolojisi için canım herşey
biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar

:13:Sen nasılsın canım

Ayakkabı altına isim yazıcam bak uğur getiririm belki buraya gelmemin bir sebebi var bilmeden kovuyorsun

genede yaz bari ismimi

öğrenmek istemesem de yapmak zorundayım - biraz önce aynı şeyi sisteme iki kez girdim üstelik 15 satır falan - tek tek muhasebe kodlarıyla hem de - ama sistem yavaş yok şusu eksik yok burası yanlış diye diye sinir etti beni ben de bıraktım gözlerim ağrıdı yaaaaa

canım bölüm değiştirdim acayıp koşturmaca
yuksek lisansta akşama var artık derse gidip uyurum bu kadar yorgunluk ve yogunluk üstüne.
bölüm değiştirme nasıl oluyor ve yüksek lisansta mı değiştirdin?

gözüme bile görünme
Allah iyiliğini versin

sen arada kaynarsın canım ama nili dışlıycam hem küçük hemde evlencem ben diyo iyice evde kalmış görüncez onun yüzünden
ilahi güldürdün beni şu iş yoğunluğunda

çocuk kandırıyosun
kanlı canlı kocayı tutp kolundan getirmekten sonra napim ayakkabıdaki ismi
eniştemin yakışıklı zengin ağbisi varsa olur

hani fazladan varsa göndersin dimi kriterlerimize uyarsa ne ala

Alone konumuzun polisi. Özellikleri uymayanı göndermeye çalışıyor.
ee haklı kız - sonra yaş kompleksine gireriz maazallah

Nehirnilin tarifleri diye sayfan var ya o yüzden ben de seni evli barklı zannediyordum.
Bahar dönemi yatırmadım vasat olacaktı paramdan olmayayım bari dedim hazırlık yaparken kafan doluyken olmuyor bu aöf inşallah daha sonra deneyeceğim şansımı kardeşin için üzüldüm ama canım yaHesap işlerinden hep nefret etmişimdir tam benlik bir iş bulmuşumEvet tariflerimi biliyorsun yani denedin mi bakıyım hiç
nefes alsın yeter

genede yaz bari ismimi

Ahahha öyle diyorsun yazacağım tabi ki o zaman hayırlısıyla gelsinde belli mi olur benden önce evlenirsem görürüm seni kısmet bu işler

Çok sinir bozucu canım ya inşallah değiştirirsin bölümünü tayinin istediğin yere çıkar

Dış Ticaret firmasında muhasebe & finans.
hey Allahım cümleten muhasebeci miyiz şimdi??? olamaaaazzzzzzz yok yok ben muhasebeci değilim idareten bakıyorum (ah keşkeee)

Genelde muhasebecilerin bayağı takıldığı yer bu kk kafa dağıtmak için birebir vallahi
ben işsiz güçsüzken başladım kkya takılmaya - kendileri uğrak mekanımdır

benim aöf sonuçlarım da idare eder valla - hiç çalışmadan genel kültür seviyemle 40larda geziniyorum azcık çalışsam fullicem demek ki

kimse anlamıyo canım benim masumane temiz pak niyetimi
evet varsa yollasın yabancıya gitmesin
bizimkiler hep kendine müslüman

ne tarifi verdin lily e:26: bana niye vermedin
evlensem söylermiyim hiç
bizle paylaşcanmı fotolarını düğün falan

hayır ben işyerınde bölüm değiştirdimde bu sebeple cok yogunluk içerisine girdim bıanda.

ben de oldum olası muhasebeden nefret etmişimdir ama sevmediğin ot dibinde bitermiş ya o misal - ben de içine düştüm

Çok sinir bozucu canım ya inşallah değiştirirsin bölümünü tayinin istediğin yere çıkar

canım benim mesleğim var zaten sadece kurumda işimi yapamıyorum yoksa bölüm değiştirme söz konusu değil

ben işsiz güçsüzken başladım kkya takılmaya - kendileri uğrak mekanımdır

Bende 2012 yılında bir geldim bir daha gidemedim
ne tarifi verdin lily e:26: bana niye vermedin
evlensem söylermiyim hiç
bizle paylaşcanmı fotolarını düğün falan

Yemek topiğim var canım orada tarifler paylaşıyorum özel bir tarif vermedim kimseye Deniyorsan yemek sana önerebilirim amaSiz isterseniz albüm açar gösterir kaldırırım ama istemezseniz niye göstereyim kız işte evlendim der gibi

Son düzenleme:
bana vermedi canım tarif filozofa verdi sanırım - hem sende haklısın kuzum yaaa fena mı gelin görümce olup takılırz burda dimi ama

hayır ben işyerınde bölüm değiştirdimde bu sebeple cok yogunluk içerisine girdim bıanda.
anladım - ben de yılbaşından sonra masa değiştirdim tüm departmanın yükünü aldım üstüme - üstelik şef falan da değilim ama onun işlerinin çoğunu öğrendim zaten bana yaptırıyor

Gerçekten öyleymiş dibimizde bitti hadi sen şimdilik bakıyorsun biz ne yapalım

kız maşallah tarif defterin genişmiş kendin mi uydurdun bunları yoksa öğrendiklerini mi paylaşıyorsun?
ben eskiden tarifte ne varsa gramı gramına olsun derdim annem el yordamı takılırdı şimdi ben ondan da fazla el yordamı takılıyorum kendi kendime uyduruyorum - herkes de beğeniyor ama öyle ölçü falan yok

Yok canım kendim uyduracak kadar marifetli değilim alıntı tarifler annemle benim diyebilirim denenmiş ya da çok fazla begenilmiş tarifler gönül rahatlığıyla yapabilirsin yani ben hep ölçüyle yaparım hiç göz kararım yoktur bir tek yumurta,patates kızartması,makarna da göz kararıyımdır

ozamanda konu açamayız sanki kaynana görümce derdi açamayız atlar hemen üstümüze

neden beni eklemedin ozaman bilmiyomusun yemek öğrenmeye çalıştığımı
evet bana özel tariflerde ver şımart beni
istememmi isterim albüm yap albüm

neden beni eklemedin ozaman bilmiyomusun yemek öğrenmeye çalıştığımı
evet bana özel tariflerde ver şımart beni
istememmi isterim albüm yap albüm

Ayy canım ne istiyorsan söylerim bir göz at tariflere menü oluştururuz denersin Börek mi istersin tatlı mı ne istersen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…