- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.401
çocuk kandırıyosun
kanlı canlı kocayı tutp kolundan getirmekten sonra napim ayakkabıdaki ismi
eniştemin yakışıklı zengin ağbisi varsa olur
Sen ne işle meşgulsun canımiyiyim canım; çalışıyorum. :102:
hayırlısı olsun nehirnil hepimize.. alone2 sana da hayırlı olsun canım, kısmet
Dış Ticaret firmasında muhasebe & finans.Sen ne işle meşgulsun canım
Amin canım inşallah cümlemiz için hayırlısı öncelikle
Dış Ticaret firmasında muhasebe & finans.
Genelde muhasebecilerin bayağı takıldığı yer bu kk kafa dağıtmak için birebir vallahi
Onuda yaparız du bir aileye girelimkardeşi vardı evlendi ama arkadaşlarından ayarlarız belki zengin olmasa da orta hallisini kabul et canım
hayırlısı canım herşeyin inşallahhayırlısı olsun nehirnil hepimize.. alone2 sana da hayırlı olsun canım, kısmet
Alone konumuzun polisi.Özellikleri uymayanı göndermeye çalışıyor.
:13: Sen nasılsın canım
Ayakkabı altına isim yazıcam bak uğur getiririm belki buraya gelmemin bir sebebi var bilmeden kovuyorsun
öğrenmek istemesem de yapmak zorundayım - biraz önce aynı şeyi sisteme iki kez girdim üstelik 15 satır falan - tek tek muhasebe kodlarıyla hem de - ama sistem yavaş yok şusu eksik yok burası yanlış diye diye sinir etti beniHoşbulduk canım benim gelirim gelmem mi alone beni istemiyor ama
Seneye nasipse evlenirsem oklavayla mı kovalayacaksın Eki Görüntüle 1101082 Eki Görüntüle 1101083
Öğrenme boş ver zaten çok sıkıcı canım
bölüm değiştirme nasıl oluyor ve yüksek lisansta mı değiştirdin?canım bölüm değiştirdim acayıp koşturmaca
yuksek lisansta akşama var artık derse gidip uyurum bu kadar yorgunluk ve yogunluk üstüne.
gözüme bile görünme
ilahi güldürdün beni şu iş yoğunluğundasen arada kaynarsın canımama nili dışlıycam hem küçük hemde evlencem ben diyo iyice evde kalmış görüncez onun yüzünden
çocuk kandırıyosun
kanlı canlı kocayı tutp kolundan getirmekten sonra napim ayakkabıdaki ismi
eniştemin yakışıklı zengin ağbisi varsa olur
ee haklı kız - sonra yaş kompleksine gireriz maazallahAlone konumuzun polisi.Özellikleri uymayanı göndermeye çalışıyor.
Bahar dönemi yatırmadım vasat olacaktı paramdan olmayayım bari dedim hazırlık yaparken kafan doluyken olmuyor bu aöf inşallah daha sonra deneyeceğim şansımı kardeşin için üzüldüm ama canım yaEvet, hesap hesap hesap! Nereye kadar?
AÖF sonuçların nasıl? Kız kardeşiminki vasat sayılır. :18:
Nehirnilin tarifleri diye sayfan var ya o yüzden ben de seni evli barklı zannediyordum.
nefes alsın yeter
genede yaz bari ismimi
öğrenmek istemesem de yapmak zorundayım - biraz önce aynı şeyi sisteme iki kez girdim üstelik 15 satır falan - tek tek muhasebe kodlarıyla hem de - ama sistem yavaş yok şusu eksik yok burası yanlış diye diye sinir etti beniben de bıraktım gözlerim ağrıdı yaaaaa
hey Allahım cümleten muhasebeci miyiz şimdi???Dış Ticaret firmasında muhasebe & finans.
ben işsiz güçsüzken başladım kkya takılmaya - kendileri uğrak mekanımdırGenelde muhasebecilerin bayağı takıldığı yer bu kk kafa dağıtmak için birebir vallahi
benim aöf sonuçlarım da idare eder valla - hiç çalışmadan genel kültür seviyemle 40larda geziniyorum azcık çalışsam fullicem demek kiEvet, hesap hesap hesap! Nereye kadar?
AÖF sonuçların nasıl? Kız kardeşiminki vasat sayılır. :18:
Nehirnilin tarifleri diye sayfan var ya o yüzden ben de seni evli barklı zannediyordum.
öğrenmek istemesem de yapmak zorundayım - biraz önce aynı şeyi sisteme iki kez girdim üstelik 15 satır falan - tek tek muhasebe kodlarıyla hem de - ama sistem yavaş yok şusu eksik yok burası yanlış diye diye sinir etti beniben de bıraktım gözlerim ağrıdı yaaaaa
bölüm değiştirme nasıl oluyor ve yüksek lisansta mı değiştirdin?
Allah iyiliğini versin
ilahi güldürdün beni şu iş yoğunluğunda
hani fazladan varsa göndersin dimikriterlerimize uyarsa ne ala
ee haklı kız - sonra yaş kompleksine gireriz maazallah
Bahar dönemi yatırmadım vasat olacaktı paramdan olmayayım bari dedim hazırlık yaparken kafan doluyken olmuyor bu aöf inşallah daha sonra deneyeceğim şansımı kardeşin için üzüldüm ama canım yaHesap işlerinden hep nefret etmişimdir tam benlik bir iş bulmuşum Evet tariflerimi biliyorsun yani denedin mi bakıyım hiç
Ahahha öyle diyorsunyazacağım tabi ki o zaman hayırlısıyla gelsinde belli mi olur benden önce evlenirsem görürüm seni kısmet bu işler
bölüm değiştirme nasıl oluyor ve yüksek lisansta mı değiştirdin?
Allah iyiliğini versin
ilahi güldürdün beni şu iş yoğunluğunda
hani fazladan varsa göndersin dimikriterlerimize uyarsa ne ala
ee haklı kız - sonra yaş kompleksine gireriz maazallah
ben de oldum olası muhasebeden nefret etmişimdir ama sevmediğin ot dibinde bitermiş ya o misal - ben de içine düştümBahar dönemi yatırmadım vasat olacaktı paramdan olmayayım bari dedim hazırlık yaparken kafan doluyken olmuyor bu aöf inşallah daha sonra deneyeceğim şansımı kardeşin için üzüldüm ama canım yaHesap işlerinden hep nefret etmişimdir tam benlik bir iş bulmuşum Evet tariflerimi biliyorsun yani denedin mi bakıyım hiç
Ahahha öyle diyorsunyazacağım tabi ki o zaman hayırlısıyla gelsinde belli mi olur benden önce evlenirsem görürüm seni kısmet bu işler
Çok sinir bozucu canım ya inşallah değiştirirsin bölümünü tayinin istediğin yere çıkar
ben işsiz güçsüzken başladım kkya takılmaya - kendileri uğrak mekanımdır
ne tarifi verdin lily e:26: bana niye vermedin
evlensem söylermiyim hiç
bizle paylaşcanmı fotolarını düğün falan
bana vermedi canım tarif filozofa verdi sanırım - hem sende haklısın kuzum yaaa fena mı gelin görümce olup takılırz burda dimi amakimse anlamıyo canım benim masumane temiz pak niyetimi
evet varsa yollasın yabancıya gitmesin
bizimkiler hep kendine müslüman
ne tarifi verdin lily e:26: bana niye vermedin
evlensem söylermiyim hiç
bizle paylaşcanmı fotolarını düğün falan
anladım - ben de yılbaşından sonra masa değiştirdim tüm departmanın yükünü aldım üstüme - üstelik şef falan da değilim ama onun işlerinin çoğunu öğrendim zaten bana yaptırıyorhayır ben işyerınde bölüm değiştirdimde bu sebeple cok yogunluk içerisine girdim bıanda.
ben de oldum olası muhasebeden nefret etmişimdir ama sevmediğin ot dibinde bitermiş ya o misal - ben de içine düştüm
canım benim mesleğim var zaten sadece kurumda işimi yapamıyorum yoksa bölüm değiştirme söz konusu değil
Bende 2012 yılında bir geldim bir daha gidemedim
Yemek topiğim var canım orada tarifler paylaşıyorum özel bir tarif vermedim kimseyeDeniyorsan yemek sana önerebilirim ama Siz isterseniz albüm açar gösterir kaldırırım ama istemezseniz niye göstereyim kız işte evlendim der gibi
kız maşallah tarif defterin genişmiş kendin mi uydurdun bunları yoksa öğrendiklerini mi paylaşıyorsun?
ben eskiden tarifte ne varsa gramı gramına olsun derdim annem el yordamı takılırdı şimdi ben ondan da fazla el yordamı takılıyorumkendi kendime uyduruyorum - herkes de beğeniyor ama öyle ölçü falan yok
bana vermedi canım tarif filozofa verdi sanırım - hem sende haklısın kuzum yaaa fena mı gelin görümce olup takılırz burda dimi ama
anladım - ben de yılbaşından sonra masa değiştirdim tüm departmanın yükünü aldım üstüme - üstelik şef falan da değilim ama onun işlerinin çoğunu öğrendim zaten bana yaptırıyor
Bende 2012 yılında bir geldim bir daha gidemedim
Yemek topiğim var canım orada tarifler paylaşıyorum özel bir tarif vermedim kimseyeDeniyorsan yemek sana önerebilirim ama Siz isterseniz albüm açar gösterir kaldırırım ama istemezseniz niye göstereyim kız işte evlendim der gibi
neden beni eklemedin ozaman bilmiyomusun yemek öğrenmeye çalıştığımı
evet bana özel tariflerde ver şımart beni
istememmi isterim albüm yap albüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?