30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

24 yaşındayım canım evlenene kadar 25 olacağım nasipse ee hemen çocuk olsa bile kucağıma alana kadar 26 ya sorun olurda beklersek inşallah bari bebiş bekletmez bizi Sen kaç yaşındasın canım

inşallah hayırlı zamanda olur hepsi.. beklemek te güzel canım bende 83'lüyüm.. 30+ artık

zaman nasıl geçmiş 20 li yaşlar

Öyle diyorsun 3 çocuk fazla en az 1 en fazla 2 kuzum ya 3.çocuk başkalarına kalsın

Evet çok tuhaf şeyler gerçekten:44:

bırakmam evladımı kimseye
yapcam azimliyim her sene hamile olcam

Çıkma o zaman bakarsın üçüz olur :118: bi seferde halledi verirsin

oda olur dr masrafları tek seferde çıkar

ama ben takılmıştım:26:

inşallah hayırlı zamanda olur hepsi.. beklemek te güzel canım bende 83'lüyüm.. 30+ artık

Zaman çabuk geçiyor gerçekten ben bir zamanla 20 yaşıma gireceğim diye heyecanlıydım şimdi 24 oldum artık heyecanlı değilim yaşlanıyorum
bırakmam evladımı kimseye
yapcam azimliyim her sene hamile olcam

6 seneye kadar ömrünü bitircen yani artık çocuk bakmaktan ne hale gelirsin Eki Görüntüle 1102900 Eki Görüntüle 1102903 Eki Görüntüle 1102904 Eki Görüntüle 1102905 Eki Görüntüle 1102906 Eki Görüntüle 1102907 Aynı anda üçüz olurlarsa orası başka gerisini sen düşün artık ahahah

[/QUOTE]

merhaba seni yeni gördüm hoşgeldin .. ben de eskiden evlenirsem 1 sene sonra derdim şimdi artık hemen diyorum:)

Hoşbulduk canım yeni geldim Evet belki 19-20 li yaşlarımda evlenseydim bende en az 1 sene sonra diyordum şimdi hemen diyorum yaş geçiyor azıcıkta çocuğumla büyüyeyim diyorum

Öyle canım.

İş güç .. Müşteri görüşmesine gidecektim. Nasıl koşturdum bilemiyorum :))

Sabah koşturmaca ile geçti...

Yağmur ne güzel bereket getirdi

ceren bugun dedem eve çıktı ıyı çok şükür

ben artık aşık olmak ve evlenmek ıstıyorum .. saçma sapan ınsanlara değmeyecek ınsanlara emek harcamaktan bıktım artık,yoruldum.doğumgunumde yanımda olacak ,omuzuna yaslanabileceğim bır adam yok malesef ve cuma doğumgunum kendımı cok kötü hıssedıyorum.doğru adam kımse artık benı bulsun

yoksa cıddı cıddı rusyaya gıdıcem.

evet canım öyleyim. uzak masaüstü bağlantısı kuruyosun belli prg. çalışabiliyosun.

dosyamı aldım götürdüm eve, muhtemelen bu akşam da öyle yapacağım :26:

Allah kolaylık versin canım.

Aof sonuclarim bayaca kotu ev tasidik falan calisamadim 1 ay var umarim calisirim simdi
Çalışırsın inşallah. Üzülme.

http://www.izlesene.com/video/zakkum-ben-boyle-degildim-orjinal-yeni-klip-2012-ilk-kez/6647383

Bize gelsin Petunya...

Ah nerede yirmili yaşlarım
Yoruldu kalbim, ben böyle miydim
İlkbahardım, hiç üşümezdim
Buz kesiyor artık günlerim
Ben böyle değildim… Böyle değildim
Kaçamıyorum buluyor beni
Kendi yaşlarımla boğuyor beni, boğuyor beni
Ben böyle değildim… Böyle değildim

Selam kızlar
Muhasebeydi, hesap kitaptı derken pert olmuş kafayla günü bitiriyorum mesai sonrası daha bir sürü işim var Allahım bana kolaylık versin ne diyim gerçekten 2 gündür çok yoğun ve yorgunum kızlar dualarınızı esirgemeyin lütfen...

Allah kolaylık versin Lily.

Çok da yorma kendini :)

Gıcıklık olsun diye cevap vericem. bundan bi cacık olmaz .

kuzum ya çok isitiyoruz diye mi olmuyor istemesek olur mu ki

rusya işi de zor ki püff. birde aklından çıkarınca soğuyacaksın adamdan ve bu sefer gidince heycanın olmayacak

Gıcıklık olsun diye cevap vericem. bundan bi cacık olmaz .

ver ama kaptırmak yooook

[/QUOTE]

allah iyiliğini versin yaa kopardın beni yüklediği şeylere bak
zaten ben istesem koca kaçar yeter avrat kim bakcak bu bebelere diye

kuzum ya çok isitiyoruz diye mi olmuyor istemesek olur mu ki

rusya işi de zor ki püff. birde aklından çıkarınca soğuyacaksın adamdan ve bu sefer gidince heycanın olmayacak

ver ama kaptırmak yooook

aynen bende bılmıyorum neden olmuyor anlamadım gitti.
sana görüştüğün cocuktan haber geldimi ,noldu?
işte ondan korkmaya başladım.

zaten ben istesem koca kaçar yeter avrat kim bakcak bu bebelere diye[/QUOTE]

Gör diye ekledim zorluğunu Bebe bebe diye diye kocayı kaçırcan evden

zaten ben istesem koca kaçar yeter avrat kim bakcak bu bebelere diye

Gör diye ekledim zorluğunu Bebe bebe diye diye kocayı kaçırcan evden[/QUOTE]

ama süpermiş smileyler bayıldım gerçekten ama işe yaramadı bebelerimden vazgeçmem
hangi kocayı bebem yokki koca

aynen bende bılmıyorum neden olmuyor anlamadım gitti.
sana görüştüğün cocuktan haber geldimi ,noldu?
işte ondan korkmaya başladım.

kısmet diyorum . 2 tane ebla dedim insanlar var çok becereikli çok yetenekli ama 2 kardeşde bekar yani püff bilemiyorum

kuzu özel mesaj attım

Öyle canım.

İş güç .. Müşteri görüşmesine gidecektim. Nasıl koşturdum bilemiyorum :))

Sabah koşturmaca ile geçti...

Yağmur ne güzel bereket getirdi

evet mavili, bizimde bereket işyerinde maşallah. eve iş getirdim yine ama çalışasım yok

yağmur yağsın bence. kış kurak geçti bahar yağmuru iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…