- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.581
24 yaşındayım canım evlenene kadar 25 olacağım nasipse ee hemen çocuk olsa bile kucağıma alana kadar 26ya sorun olurda beklersek inşallah bari bebiş bekletmez bizi Sen kaç yaşındasın canım
Öyle diyorsun 3 çocuk fazla en az 1 en fazla 2 kuzum ya 3.çocuk başkalarına kalsın
Evet çok tuhaf şeyler gerçekten:44:
Çıkma o zaman bakarsın üçüz olur :118: bi seferde halledi verirsin
İnş gerçek diildşr ya. Aman sqçma sapan şeyler
Canım benim haklısın ben dik bi insanım
Redim gereksşz insanlarla zaman harcama derşm olacak ılsa bişilrr olurdu galiba. Ama içimde kalmasın diyorsan kaptırmadan cevap ver.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende evlensem hemen bebiş isterim ki
Zaman çabuk geçiyor gerçekten ben bir zamanla 20 yaşıma gireceğim diye heyecanlıydım şimdi 24 oldum artık heyecanlı değilim yaşlanıyoruminşallah hayırlı zamanda olur hepsi.. beklemek te güzel canım bende 83'lüyüm.. 30+ artık
zaman nasıl geçmiş20 li yaşlar
bırakmam evladımı kimseye
yapcam azimliyim her sene hamile olcam
merhaba seni yeni gördüm hoşgeldin .. ben de eskiden evlenirsem 1 sene sonra derdim şimdi artık hemen diyorum:)
inşallah hayırlı zamanda olur hepsi.. beklemek te güzel canım bende 83'lüyüm.. 30+ artık
Allah kolaylık versin canım.evet canım öyleyim. uzak masaüstü bağlantısı kuruyosun belli prg. çalışabiliyosun.
dosyamı aldım götürdüm eve, muhtemelen bu akşam da öyle yapacağım :26:
Çalışırsın inşallah. Üzülme.Aof sonuclarim bayaca kotu ev tasidik falan calisamadim 1 ay var umarim calisirim simdi
http://www.izlesene.com/video/zakkum-ben-boyle-degildim-orjinal-yeni-klip-2012-ilk-kez/6647383inşallah hayırlı zamanda olur hepsi.. beklemek te güzel canım bende 83'lüyüm.. 30+ artık
Selam kızlar
Muhasebeydi, hesap kitaptı derken pert olmuş kafayla günü bitiriyorum mesai sonrası daha bir sürü işim var Allahım bana kolaylık versin ne diyim gerçekten 2 gündür çok yoğun ve yorgunum kızlar dualarınızı esirgemeyin lütfen...
İnş gerçek diildşr ya. Aman sqçma sapan şeyler
Canım benim haklısın ben dik bi insanım
Redim gereksşz insanlarla zaman harcama derşm olacak ılsa bişilrr olurdu galiba. Ama içimde kalmasın diyorsan kaptırmadan cevap ver.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ceren bugun dedem eve çıktı ıyı çok şükür
ben artık aşık olmak ve evlenmek ıstıyorum .. saçma sapan ınsanlara değmeyecek ınsanlara emek harcamaktan bıktım artık,yoruldum.doğumgunumde yanımda olacak ,omuzuna yaslanabileceğim bır adam yok malesef ve cuma doğumgunum kendımı cok kötü hıssedıyorum.doğru adam kımse artık benı bulsun
yoksa cıddı cıddı rusyaya gıdıcem.
Gıcıklık olsun diye cevap vericem.bundan bi cacık olmaz .
[/QUOTE]Zaman çabuk geçiyor gerçekten ben bir zamanla 20 yaşıma gireceğim diye heyecanlıydım şimdi 24 oldum artık heyecanlı değilim yaşlanıyorum
6 seneye kadar ömrünü bitircen yani artık çocuk bakmaktan ne hale gelirsin Eki Görüntüle 1102900 Eki Görüntüle 1102901 Eki Görüntüle 1102903 Eki Görüntüle 1102904 Eki Görüntüle 1102905 Eki Görüntüle 1102906 Eki Görüntüle 1102907 Eki Görüntüle 1102908 Aynı anda üçüz olurlarsa orası başka gerisini sen düşün artık ahahah
kuzum ya çok isitiyoruz diye mi olmuyor istemesek olur mu ki
rusya işi de zor ki püff. birde aklından çıkarınca soğuyacaksın adamdan ve bu sefer gidince heycanın olmayacak
ver ama kaptırmak yooook
allah iyiliğini versin yaa kopardın beni yüklediği şeylere bak
zaten ben istesem koca kaçar yeter avrat kim bakcak bu bebelere diye
aynen bende bılmıyorum neden olmuyor anlamadım gitti.
sana görüştüğün cocuktan haber geldimi ,noldu?
işte ondan korkmaya başladım.
Gıcıklık olsun diye cevap vericem.bundan bi cacık olmaz .
ama süpermiş smileyler bayıldım gerçekten ama işe yaramadı bebelerimden vazgeçmem
hangi kocayı bebem yokki koca
Öyle canım.
İş güç .. Müşteri görüşmesine gidecektim. Nasıl koşturdum bilemiyorum :))
Sabah koşturmaca ile geçti...
Yağmur ne güzel bereket getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?