30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

turkuazzzzzz
işlerim vardı ancak girdim,nasılsın

yavruuuuuuuuuuuuu
çalıştım bende evden
yoruldum
çay içip tıkınıyom bir yandan
merak ettim seniiii
tuğçe napıyor acaba yaaaa
darısıda artık hayırlısı ile bize olsun

dün dilek diledin mi?

kolay gelsin,afiyet olsun.
teşekkür ederim.
balayının keyfini sürüyordur,darısı isteyen herkese olsun.
diledim ama balkona koymadım bir,dolayısıyla geri içeri almadım iki

alıntı yapmsya üşenen limonnnn. iyim şükür seviorum hepinizi

alone sayesinde aslıyla kanka olduk

kızlar bende ders çalıştım ve şimdi sıze bakıyım dedım akşam yemeği yemedım zaten gun ıcerısınde bır ton sey yedım yengeme gıttım bugun oda bana çıkolatalı lokum verdı onunla kahve yapıp ıctım.

rusyadakıyle gunlerdır konuşmuyorduk bılıyorsunuz akışına bırak ıstemişti.günlerdir facede akşam saatlerinde onlıne olmuyordum. bana ılk kez özelden görünce hıcbırsey yazmadan onun yenı türküsüydüm bılıyorsunuz bana şarkı gönderdi bende faceımde paylaştım çünkü ne demek ıstedıgını anlamadım bende sayfamda paylaşıyım barı ayıp olmasın dıye düşündüm.

http://www.dailymotion.com/video/xqry2d_yeni-turku-sevgi-ozleyendir-2012_music bu şarkı ve sımdıye kadar hıc bana şarkı vs 4 senedır tanıyorum muhabet etmeden yerı gelmeden göndermedi.ne bu şimdi

ya bende bula bula camı duvarında gül buldum onun dibine gömdüm ama sonrasında gidip alamadım ınsanlar manyak demesin diye.
bide bulgur pılavı yaptım normalde bugun yemem gerekiyormuş hıc canım ıstemiyor.

turkuazım benı cumartesi aradın ama kuzenımleydım açamadım canım benım .. hastaneden dönüyorduk kızında moralı bozuktu tam evlenmeye nıyetlenmış buyuk kuzenıme demiş fabrıkalar yanyana oldugu ıcın buyuk kuzenımız aslında konuştugu cocugun eşinden boşanmış 1 yaşında cocugu olan bırısı oldugunu öğrenmiş onu anlatıyordu bsy dıyemedım açamadım.meşgule verdım sonrada bsy yazamadım.kusura bakma cnm.

belki de aklına gelmek istiyor

ya bende bula bula camı duvarında gül buldum onun dibine gömdüm ama sonrasında gidip alamadım ınsanlar manyak demesin diye.
bide bulgur pılavı yaptım normalde bugun yemem gerekiyormuş hıc canım ıstemiyor.

canım bulgurun amacı ne ki. ben bugün yedim ama bilinösizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…