30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

belki de aklına gelmek istiyor

canım bulgurun amacı ne ki. ben bugün yedim ama bilinösizce

bılmıyorumkı suanda onlıne bsy yazsammı bılemedım..
bulguruda bır arkadaşım dedıkı hıdırellez pılavı dıye bırsey varmış onu yapıp pencere kenarına koyacakmış ve üstüne dılek dıleyecekmışsın yaptım ama yıyemedım.bı kasık gun bıtmeden yemeye çalışcam bakalım.

ağla ağla

limoşşşş
bana bence özelden bişi yazmalısın

ne yazacaktim ki ya bulamadım bi konu mu vardı kuzu yorgunluktan yapacağım bişi varsa da unuttum

hım canım sen karar veremezken yazma derim belki onun da kafası karışacak. zor bi durum ikiniz içinde

ben dşrek bi tabak yedim :d dileksi etkisi olur mu

sen değil kızım limoşşşşşş yazcak üşengeç limoşşş
aslı senin moral nasıl kıs sole bakem gerçeği

özelden gizli gizli yazışıyorsunuz demek
ben artık her şeyi akışına bırakmaya karar verdim, hiçbir şeyi, hiç kimseyi, geleceği düşünmemeye çalışıyorum canım, işime gücüme bakıyorum, günü yaşıyorum sadece, vakit de hızla geçiyor zaten, hayırlısını diliyorum...

bende burdayım iyi muhabbetler kızlar..
çalışıyordum ara verdim. çok yorgunum kızlar robot gibym iki gündür..
sevdiceğimi de özledim

Nasılsınız kızlar? Ben Kıbrıs'ta tatildeyim. Hava serin burda. Otelde dinleniyoruz. Sizleri özledim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasılsınız kızlar? Ben Kıbrıs'ta tatildeyim. Hava serin burda. Otelde dinleniyoruz. Sizleri özledim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tuğçe gelmiş burada da genel olarak hava serinledi canım. her şey yolunda mı. biz de seni özledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…