30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tugcem cıktıgımda girmişsin.
sen ağlama kuzum sadece bıraz zamana bırak inan alışacaksın cok normal zaten var olan bır aıleden ayrılıpta yenı bır aıle kendı aılenı kurmaya çalışmak.
yağmurlu olması kötü olmuş olsun sızde odada zaman geçirirsiniz veya otelde.
insallah bugun açarda girneyi gezme şansınız olur.
bızler ıyız bıldıgın seyler koşturmaca.

evet yada peşinde vardır başka ne olcak çok sinirliyim yaa

Neden bunlarla kafanı yoruyorsun canım. Bazen bende resmimi silerim.

İnsanları sanal ortamda değerlendirme .
yorumlama...

çok aldatıcı.

şuna bak saat kaçta halen nette dersin ama değildir. :))) ben gibi

Mesala ben açarım büroda açık kalır .. gün boyu durur çevrim içi. ama ben dışarda olurum başka işe giderim

Birde yanlışlıkla eklediklerim var nette. Mobil tel. azizliği parmak kaydırma ile 5 kişi faalan eklemişim nasıl yaptım bende bilmiyorum ... bir baktım tek tek kabul istekleri... bu kim !!! diyorum...

Yüz yüze tanıdığın gibi olmaz insan.

Selam kızlar...
Gününüz aydın olsun ..

Hava soğuk bu gün buralarda.

Yağmur olsun berekekt olsun..
Su sıkıntısı çekmeyelim.

Son düzenleme:
[video=youtube;BkHKbq3IeYQ]http://www.youtube.com/watch?v=BkHKbq3IeYQ[/video]

aynen canım ya eskiden emek harcamak hoş geliyordu şimdi uygun olsun diyorum sabırsızım kan tahlilindede ferritin düşük çıktı sanırım saçım ondan dökülüyormuş

aynen canım ya eskiden emek harcamak hoş geliyordu şimdi uygun olsun diyorum sabırsızım kan tahlilindede ferritin düşük çıktı sanırım saçım ondan dökülüyormuş

aynen sanırım eskiler cok gücümüzü bitirmiş bu sebeple artık tahammül noktamız bıttı.
geçmiş olsun o değerın ne anlama geldıgını bılmıyorum ama sanırım demir ile ilgili birsey.
demir yapıcı besinler tüketmeye çalış

günaydın cnm öyle yapacağımda bakalım birde ben çay severim diyetisyeni arıyorum numara düşmüyor bir türlü

günaydın cnm öyle yapacağımda bakalım birde ben çay severim diyetisyeni arıyorum numara düşmüyor bir türlü

Günaydın cerencim.

Kan değerlerin düşükse protein ağırlıklı beslen 10 gün

Benim dokrorum bana kan hapını sabah akşam içirmişti hamile bayanların kullandığı demir hapı . b12 ile birlkite değerlerim 10 günde tavan yaptı. aynı zamanda öğlenleri hep köfte, hafta 2 kere de ciğer yedim

saçlarım toparlandı ama 1 sene sonra :)

Demir hapı ile birlikte süt ve süt ürünleri çay içmemen gerekir. her doktor söylemez ..

Birde Et ,köfte ,tavuk ..vs.. yerken limon sık kana daha çabuk karışırmış... :)

Son düzenleme:
aslında 2 saat ara olsun aralarında dedi ama kan hapı kilo aldırır da dedi

evet bende kan hapı cok işe yarıyor dıye bılıyorum .
ama haklısın dıyetısyene gıtmek en ıyısı.
diyetisyen aradım bir tane ben obezite dışına bakmıyorum dedi bakalım
birde diğerini arayacağım

Buluşma önerisi eskişehire yakın olanlarla buşsak mı ege ve iç anoluya yakın güzel bi şehit çok bilmesektr kaybolmayız önümüzde 19 mayıs varr ya da bi hafta sonu

Lilye, mavilime, aslıya ve bana yakın bildiğim kadarıyla başka önerisi olannnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bır buluşma öneriside benden istanbulda olanlarla ıstanbulda buluşsak ne dersiniz? tabı bu 19 mayıs haftası veya 6 hazıran haftası olsun mümkünse

Son düzenleme:

bene yapmadı.

Spor yaptım ben. Birde iştah artışı oluyor evet.

1 saat yürü her gün. Rejim yapma . Ben 1 sene kadar 3 aylık içip bıraktım. Kilo almadım hatta verdim. tek öğün verdiyse akşamları yatmadan iç. o zaman iştahın olmuyor

Birde iştah kesmek için açıktığında çörek otu at ağzına . bende keserdi iştahı. Tuzu ve şekeri azalt. çok zor ama yapabilirsen kilonu korursun. Kendimi bildim bile hep kan hapı kullandım. onlar kilo yapmadı aslında. Tek kilo artışım bir ramazan kaç kere yaptım bilmiyorum 1 büyğk boy patates cipsi yedim. o ay 5 kilo aldım. 52 kilodan 57 oldum senelerce hep aynı kiloda kaldım :))

Selam kızlar
Dün uykusuz halimle işte ful mesai kafa yorduktan sonra, yeni eve gittim ev çok pisti yani güzel ama çıkanlar canına okumuş resmen evi mahvetmişler badana yaptırdık (arkadaş vesile oldu sağolsun) sonra mutfak dolaplarına jelatin kaplamışlar soyulmaya başlamış biz de derli toplu olsun diye tamamını çıkartalım dedik elle soymaya çalıştık 1,5 saat de orada geçti bir de oturacak yer yoktu ayağımda da topuklu ayakkabıyla düşünün halimi
eve gittim iki patates haşlayıp ketçapla yedim yattım saat 10 bile değildi uyuyakalmışım kanepede sabah 7:30da kalktım şimdi yine hesap kitap işleri daha kuşluk vakti bile değil ben iptal vaziyetteyim
Kusura bakmayın uzun uzun yazdım inanın herşeyi kendi içimde yaşayıp işe yansıtmamaya çalışıyorum paylaşacağım insan da yok o yüzden doluyum - sabah başım dönüyordu yolda yürürken - tansiyon şeker demir hepsi yerlerde... şu an bile ellerim buz:18:
Sizde ne var ne yok kızlar, nasılsınız??????

bır buluşma öneriside benden istanbulda olanlarla ıstanbulda buluşsak ne dersiniz? tabı bu 19 mayıs haftası veya 6 hazıran haftası olsun mümkünse

herkesin katılabilceği yer bence. :)

canım zaten işe yürüyerek gidip geliyorum 20*2 oluyor aban birde 3 kere düzene giremesede spora başladım doktor aldırır dedi ama bakalım galiba bu kan hapından kaçış yok 2 öğün al dedi bu arada

günaydın nehircim

Günaydın canım Nasılsın

Nasılsın canım Günaydın
Canım neler olmuş öyle çok yorulmuşsundur Allah kolaylık versin sevmediğin bir işte çalışmak çok daha zor dikkat et kendine önce sağlık canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…