- 14 Ağustos 2011
- 28.830
- 4.556
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.681
evet yada peşinde vardır başka ne olcak çok sinirliyim yaa
aynen canım ya eskiden emek harcamak hoş geliyordu şimdi uygun olsun diyorum sabırsızım kan tahlilindede ferritin düşük çıktı sanırım saçım ondan dökülüyormuşceren bugun dedem eve çıktı ıyı çok şükür
ben artık aşık olmak ve evlenmek ıstıyorum .. saçma sapan ınsanlara değmeyecek ınsanlara emek harcamaktan bıktım artık,yoruldum.doğumgunumde yanımda olacak ,omuzuna yaslanabileceğim bır adam yok malesef ve cuma doğumgunum kendımı cok kötü hıssedıyorum.doğru adam kımse artık benı bulsun
yoksa cıddı cıddı rusyaya gıdıcem.
aynen canım ya eskiden emek harcamak hoş geliyordu şimdi uygun olsun diyorum sabırsızım kan tahlilindede ferritin düşük çıktı sanırım saçım ondan dökülüyormuş
günaydın cnm öyle yapacağımda bakalım birde ben çay severim diyetisyeni arıyorum numara düşmüyor bir türlüaynen sanırım eskiler cok gücümüzü bitirmiş bu sebeple artık tahammül noktamız bıttı.
geçmiş olsun o değerın ne anlama geldıgını bılmıyorum ama sanırım demir ile ilgili birsey.
demir yapıcı besinler tüketmeye çalış
günaydın cnm öyle yapacağımda bakalım birde ben çay severim diyetisyeni arıyorum numara düşmüyor bir türlü
aslında 2 saat ara olsun aralarında dedi ama kan hapı kilo aldırır da dediGünaydın cerencim.
Kan değerlerin düşükse protein ağırlıklı beslen 10 gün
Benim dokrorum bana kan hapını sabah akşam içirmişti hamile bayanların kullandığı demir hapı . b12 ile birlkite değerlerim 10 günde tavan yaptı. aynı zamanda öğlenleri hep köfte, hafta 2 kere de ciğer yedim
saçlarım toparlandı ama 1 sene sonra :)
Demir hapı ile birlikte süt ve süt ürünleri çay içmemen gerekir. her doktor söylemez ..
Birde Et ,köfte ,tavuk ..vs.. yerken limon sık kana daha çabuk karışırmış... :)
diyetisyen aradım bir tane ben obezite dışına bakmıyorum dedi bakalımevet bende kan hapı cok işe yarıyor dıye bılıyorum .
ama haklısın dıyetısyene gıtmek en ıyısı.
aslında 2 saat ara olsun aralarında dedi ama kan hapı kilo aldırır da dedi
diyetisyen aradım bir tane ben obezite dışına bakmıyorum dedi bakalım
birde diğerini arayacağım
Buluşma önerisi eskişehire yakın olanlarla buşsak mı ege ve iç anoluya yakın güzel bi şehit çok bilmesektr kaybolmayızönümüzde 19 mayıs varr ya da bi hafta sonu
Lilye, mavilime, aslıya ve bana yakınbildiğim kadarıyla başka önerisi olannnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bır buluşma öneriside benden istanbulda olanlarla ıstanbulda buluşsak ne dersiniz? tabı bu 19 mayıs haftası veya 6 hazıran haftası olsun mümkünse
canım zaten işe yürüyerek gidip geliyorum 20*2 oluyor aban birde 3 kere düzene giremesede spora başladım doktor aldırır dedi ama bakalım galiba bu kan hapından kaçış yok 2 öğün al dedi bu aradabene yapmadı.
Spor yaptım ben. Birde iştah artışı oluyor evet.
1 saat yürü her gün. Rejim yapma . Ben 1 sene kadar 3 aylık içip bıraktım. Kilo almadım hatta verdim. tek öğün verdiyse akşamları yatmadan iç. o zaman iştahın olmuyor
Birde iştah kesmek için açıktığında çörek otu at ağzına . bende keserdi iştahı. Tuzu ve şekeri azalt. çok zor ama yapabilirsen kilonu korursun. Kendimi bildim bile hep kan hapı kullandım. onlar kilo yapmadı aslında. Tek kilo artışım bir ramazan kaç kere yaptım bilmiyorum 1 büyğk boy patates cipsi yedim. o ay 5 kilo aldım. 52 kilodan 57 oldum senelerce hep aynı kiloda kaldım :))
Günaydın canımgünaydın nehircim
Nasılsın canım Günaydınaslında 2 saat ara olsun aralarında dedi ama kan hapı kilo aldırır da dedi
diyetisyen aradım bir tane ben obezite dışına bakmıyorum dedi bakalım
birde diğerini arayacağım
Canım neler olmuş öyle çok yorulmuşsundur Allah kolaylık versin sevmediğin bir işte çalışmak çok daha zorSelam kızlar
Dün uykusuz halimle işte ful mesai kafa yorduktan sonra, yeni eve gittim ev çok pisti yani güzel ama çıkanlar canına okumuş resmen evi mahvetmişler badana yaptırdık (arkadaş vesile oldu sağolsun) sonra mutfak dolaplarına jelatin kaplamışlar soyulmaya başlamış biz de derli toplu olsun diye tamamını çıkartalım dedik elle soymaya çalıştık 1,5 saat de orada geçti bir de oturacak yer yoktu ayağımda da topuklu ayakkabıyla düşünün halimi
eve gittim iki patates haşlayıp ketçapla yedim yattım saat 10 bile değildi uyuyakalmışım kanepede sabah 7:30da kalktım şimdi yine hesap kitap işleri daha kuşluk vakti bile değil ben iptal vaziyetteyim
Kusura bakmayın uzun uzun yazdım inanın herşeyi kendi içimde yaşayıp işe yansıtmamaya çalışıyorum paylaşacağım insan da yok o yüzden doluyum - sabah başım dönüyordu yolda yürürken - tansiyon şeker demir hepsi yerlerde... şu an bile ellerim buz:18:
Sizde ne var ne yok kızlar, nasılsınız??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?