- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.821
evet lilycan, bende çok beğeniyorum maşallah yani erkek olsam öyle biriyle evlenirdim çok kaliteli hatun.
esmer hayranların çok demek ki
Eksik olmasınlar. Ayy normal biri de denk gelmiyor ki
yok canım ne küsü? sana selam vermiştim ama arada kaynadı sanırım:44:Lily hiç pas vermiyorsun yaa kusmüyüz cnm
evet gerçekten asil bir hatun maşallahevet lilycan, bende çok beğeniyorum maşallah yani erkek olsam öyle biriyle evlenirdim çok kaliteli hatun.
kim kız o bombacı???? :)))))şarkı güzel, bombacı da şarkı önerdi,çok beğendim,sen de onu dinle mabel matizden matizin şarkısı şarkının adı...
anormalleri çeken bir düşünce yapısına sahibiz galiba o yüzden - düşüncemizi değiştirmemiz gerekiyor demek ki... bir bilinçaltı temizliği yapalım hadi topikçekEksik olmasınlar. Ayy normal biri de denk gelmiyor ki
şarkı güzel, bombacı da şarkı önerdi,çok beğendim,sen de onu dinle mabel matizden matizin şarkısı şarkının adı...
yok canım ne küsü? sana selam vermiştim ama arada kaynadı sanırım:44:
evet gerçekten asil bir hatun maşallah
kim kız o bombacı???? :)))))
anormalleri çeken bir düşünce yapısına sahibiz galiba o yüzden - düşüncemizi değiştirmemiz gerekiyor demek ki... bir bilinçaltı temizliği yapalım hadi topikçek
ilk soru benden gelsin : bir erkeğe dair korkularınız nedir?
açtım şimdi, evet bu şarkıda güzel.. melodisi çok hoş.bu adam da güzel müzik yapıyor. teşekkürler sultan ve aslı
mavilimyeşillim,eski bombacı suskun sultan
hadi yaaa - eski nicki mi ?bombacı sanırım maviliyeşilli :26: yanılıyor olabilirim.
balkan ezgilerine benziyor,insana coşku veriyor,bahar gelmiş gibi,sevdim.
hadi yaaa - eski nicki mi ?
aslııııııııı, bu şarkı benden sana gelsin
[video]http://www.izlesene.com/video/candan-ercetin-vay-benim-halime/7149546#[/video]
anormalleri çeken bir düşünce yapısına sahibiz galiba o yüzden - düşüncemizi değiştirmemiz gerekiyor demek ki... bir bilinçaltı temizliği yapalım hadi topikçek
ilk soru benden gelsin : bir erkeğe dair korkularınız nedir?
hadi yaaa - eski nicki mi ?
yok canım, bi ara bomba bi haber patlatmıştı biri ondan ismi öyle kaldı.. doğru mu Aslı...
Bayan hazırcevap nerdesin? şarkılara daldın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?