- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.841
doğrudur efenim
teşekkürler.
turkuazzzzz
ben galatasaray. teşekkür ederim.. sağol canım..Kızlar hangi takımı tutuyorsunuz ?
Galatasaraylıları tebrik ediyorum
ben galatasaray. teşekkür ederim.. sağol canım..
tamam aslı yazmışsın gördüm.. bak bu da sevimli hazırcevap kızımız.. müşavir ya
böyle bi lakabın vardı sanki ..
Yavrumm
Üzerime FİL oturmuş gibi sen düşün halimi
espri neydi canım ben fransız kaldım kusura bakmaesprimi katlettiler
iyilik diyelim öğlen epey stres altındaydım epey yazdım çizdim buraya - kendimce pasta yaparak müzik dinleyerek stres atmaya çalışıyorum ama aslında çamaşır yıkamaya atılacak kolilere kitapları doldurmaya başlasam fena olmaz - yoksa bu gidişle zor taşınırım benAaa öylemi görmedim ben kaynamış hakikatten
Ee nasılsın ne var ne yok
benim de beynime oturmuş gibi
espri neydi canım ben fransız kaldım kusura bakma
iyilik diyelim öğlen epey stres altındaydım epey yazdım çizdim buraya - kendimce pasta yaparak müzik dinleyerek stres atmaya çalışıyorum ama aslında çamaşır yıkamaya atılacak kolilere kitapları doldurmaya başlasam fena olmaz - yoksa bu gidişle zor taşınırım ben
çok çok katıldığım ve kısaca aynen benim de diyebileceğim olacak bir yorum
Aaa taşınıyormusun cnm nstres taşınmadan dolayımı
beğenemiyrum ki sistem başkalarının yorumlarını beğen diyoro zaman beğen şekerim
espri neydi canım ben fransız kaldım kusura bakma
iyilik diyelim öğlen epey stres altındaydım epey yazdım çizdim buraya - kendimce pasta yaparak müzik dinleyerek stres atmaya çalışıyorum ama aslında çamaşır yıkamaya atılacak kolilere kitapları doldurmaya başlasam fena olmaz - yoksa bu gidişle zor taşınırım ben
bugün senle ben rolleri değiştik,limon da yok bugün
beğenemiyrum ki sistem başkalarının yorumlarını beğen diyorbelki ben bunu beğemek istiyorum Allah Allah
kızlar ben çıkıyorum sonra girerim fırsat bulursam ve uykum gelmezse - çamaşırları yıkamaya atayım kolilere başlayayım yavaştan... hepinize hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?